dnes som prvy krat krotil dlhšie ako 1x a stala sa mi taka vec, po hodine mi napisalo, že Čas vypršal, vracaš sa nahoru, ale nekoplo ma to. Tak sa pytam či je to nieaky bug alebo som mohol krotit dalej
KROTENIE - Čas vypršal, vracaš sa nahoru
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Leggy
- Lv.7

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
KROTENIE - Čas vypršal, vracaš sa nahoru
Dobry den,
dnes som prvy krat krotil dlhšie ako 1x a stala sa mi taka vec, po hodine mi napisalo, že Čas vypršal, vracaš sa nahoru, ale nekoplo ma to. Tak sa pytam či je to nieaky bug alebo som mohol krotit dalej
Come back Stinek 
- Aylia
- Lv.15

- Dal poděkování: 233 poděkování
- Dostal poděkování: 248 poděkování
Re: KROTENIE - Čas vypršal, vracaš sa nahoru
Předpokládám že bugLeggy píše:Dobry den,
Pochybuju že by to takhle bylo
- thomas9
- Lv.29

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Re: KROTENIE - Čas vypršal, vracaš sa nahoru
Život je ako záhrada , okopávaj ju a ona ti prinesie úrodu.