to napsalo čas vypršel vracíš se nahoru a nic neportlo mě to nahoru normalně jsem si mohl sekat ale radši jsem dal relog abych nedostal ban za zneužívání bugu.Stalo se vam to taky?
Chyba u Krocení
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
EnsexSaman
- Lv.22

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování
Chyba u Krocení
Ahoj 2x jsem byl krotit ani jednou se to nepovedlo
ale to nic jen za 1hod
to napsalo čas vypršel vracíš se nahoru a nic neportlo mě to nahoru normalně jsem si mohl sekat ale radši jsem dal relog abych nedostal ban za zneužívání bugu.Stalo se vam to taky?
-
Silvester
- Lv.21

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Re: Chyba u Krocení
hej stáva sa
už sa to tu riešilo
sa mi vidí že niekto tu písal že aj skrotil po dobe 
Spoiler:
- Lemie
- Lv.15

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Tahle chyba už je tam déle, moc nechápu, proč to Saggi ještě neopravil, už je to asi 14 dní, co to tam hráče nechává přes čas.
![]() | Limie | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
100. 000 min. + | Jinno | ARMAGEDON | 141 | M5 | M5 | G7 | COMPLETE | Nesty | |||||||||
- thomas9
- Lv.29

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
-
EnsexSaman
- Lv.22

-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
dneska som bol krotit na surovi a za 20 min skrotene prasa a kamos saman co sme na skypu za 35min skroti unicorna takze tata chyba je asi iba u niektorych hracov
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
kado lenže tu je reč o tom že tam ľudí necháva dlhšie ako má čiže 1 h +kado píše:dneska som bol krotit na surovi a za 20 min skrotene prasa a kamos saman co sme na skypu za 35min skroti unicorna takze tata chyba je asi iba u niektorych hracov
s krotením nieje problém
- nicoletta
- Lv.15

- Dostal poděkování: 15 poděkování
Tak nevim jestli je to blbost, ale přijde mi, že se s krocením nějak hýbalo. Vim že to je o náhodě, že někdo může kroti Xkrát, ale já vždycky zkrotila všechno okamžitě. Teď draka až po 10x a krotim po 4x diabolose a pořád nic
O tom, že to po hodině krocení nekopne zpátky nahoru ani nemluvim...
O tom, že to po hodině krocení nekopne zpátky nahoru ani nemluvim...
-
EnsexSaman
- Lv.22

- Saggitarius
- Game Administrator

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
O chybe pri kroceni, kdy vas to nevyhodi zpet po hodine se vi a bude opravena 11.12.2012. Mate tak moznost tam zustat dele a mit tak vetsi sanci zkrotit. Samotny system kroceni je v poradku.
[GA]Saggi
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support