Chcete nový server ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Chcete nový server ?
Zdravím,
blíží se nový rok a myslím si, že by bodlo nějaké to překvápko a to přesněji překvápko ve formě nového serveru. Hovořím za velkou část komunity, se kterou jsem se bavil a došli jsme ke společnému závěru, že už by bylo vhod spustit nový server. SIndicate jede už bezmála 3 roky možná dále, pro nové hráče je to nehorázná ztráta času, co se týká cen a podobně. Kdo tvrdí to, že nový začínající hráč může být nejlepší, nebo aspoň průměrný, tak lže! Mnozí hráčmi mají našetřený stovky miliard. Je mi jasné, že hráči na foru budou jen psát o tom, že to není pravda a budou proti novému serveru, ale je taky třeba brát ohled na nové hráče, kteří když přijdou a uvidí tyto hráče, tak okamžitě odejdou protože je to bez úspěchu.
Proto bychom byli rádi, kdyby saggi, nebo DiRoIN dali alespoň částečné info, jestli se nový server plánuje, či nikoliv.
Děkuji za normální odpovědi, které jsou napsány rozumnými hráči a ne těmi forumSpamery. Pěkný den
blíží se nový rok a myslím si, že by bodlo nějaké to překvápko a to přesněji překvápko ve formě nového serveru. Hovořím za velkou část komunity, se kterou jsem se bavil a došli jsme ke společnému závěru, že už by bylo vhod spustit nový server. SIndicate jede už bezmála 3 roky možná dále, pro nové hráče je to nehorázná ztráta času, co se týká cen a podobně. Kdo tvrdí to, že nový začínající hráč může být nejlepší, nebo aspoň průměrný, tak lže! Mnozí hráčmi mají našetřený stovky miliard. Je mi jasné, že hráči na foru budou jen psát o tom, že to není pravda a budou proti novému serveru, ale je taky třeba brát ohled na nové hráče, kteří když přijdou a uvidí tyto hráče, tak okamžitě odejdou protože je to bez úspěchu.
Proto bychom byli rádi, kdyby saggi, nebo DiRoIN dali alespoň částečné info, jestli se nový server plánuje, či nikoliv.
Děkuji za normální odpovědi, které jsou napsány rozumnými hráči a ne těmi forumSpamery. Pěkný den
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Re: Nemazat, vyjádřit se se vší slušnosti
Ahoj,
Myslím si že to je moc dobrý nápad a skvělý dárek na Vánoce, určitě si myslím že by to nahnalo spousty nových hráčů jelikož tady na tomhle servru už prostě nejde být TOPka, karma, biolog, zručnost, herbářko se neudělají za týden a co se týče těchto TOPek, nikdo vám nenutí jít na nový servr, klidně tu hrajte, hlavně se nevyjadřujte tím způsobem že všechno bylo zbytečné, že všichni odejdou atd... je to každého věc. Je to dobrý nápad.
Myslím si že to je moc dobrý nápad a skvělý dárek na Vánoce, určitě si myslím že by to nahnalo spousty nových hráčů jelikož tady na tomhle servru už prostě nejde být TOPka, karma, biolog, zručnost, herbářko se neudělají za týden a co se týče těchto TOPek, nikdo vám nenutí jít na nový servr, klidně tu hrajte, hlavně se nevyjadřujte tím způsobem že všechno bylo zbytečné, že všichni odejdou atd... je to každého věc. Je to dobrý nápad.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
třeba možná někdo má nasušeno, ale já zrovna ne, zase si vem, že jak to doklepne to levelu 100 tak od té doby vydělává víc než slušně. Takže věci koupit může a jediný co ho brzdí je karma, biolog a to se dá rychle dohánět v době kdy může koupit peknou postavu.
-
- Lv.14
Přesně tak, karma, biolog a podobné věci se nedají udělat za týden.
Navíc je to pro každého motivace začít zase na novém a tak kvalitním serveru, jako je sindicate.
Jasně, můžeme začít jinde, na jiných serverech, ale my nechceme! Chceme hrát tady na Sindicatu, je to velmi kvalitní server, na který se dohlíží. Navíc pokud vím DiroIN chtěl už minulý rok o prázdninách vytvořit nový server, ale právě díky tomu, že se na něj sesypala ta forumspamerská topka z forka, to DiRoIN odložil a řekl, že "ZATÍÍÍM" nový server nebude, ale já se ptám, rok a půl uběhl a kde je nějaké nové info?
Na offiku a tak podobně se taky vytváří nové servery a proč? Aby dali možnost novým hráčům bojovat o první příčky!
Pěkný den
Navíc je to pro každého motivace začít zase na novém a tak kvalitním serveru, jako je sindicate.
Jasně, můžeme začít jinde, na jiných serverech, ale my nechceme! Chceme hrát tady na Sindicatu, je to velmi kvalitní server, na který se dohlíží. Navíc pokud vím DiroIN chtěl už minulý rok o prázdninách vytvořit nový server, ale právě díky tomu, že se na něj sesypala ta forumspamerská topka z forka, to DiRoIN odložil a řekl, že "ZATÍÍÍM" nový server nebude, ale já se ptám, rok a půl uběhl a kde je nějaké nové info?
Na offiku a tak podobně se taky vytváří nové servery a proč? Aby dali možnost novým hráčům bojovat o první příčky!
Pěkný den
-
- Lv.13
Promiňte že do toho skáču, ale zdá se mi nehorázně trapné dát hlas a důstojně ho neokomentovat, že ?! Jestli dáte jakoukoliv volbu měli by jste obhájit váš názor.
-
- Lv.14
Za co si má koupit tu novou postavu? začíná odznova, chce svou postavu, ne cizí, já osobně bych si nikdy nekoupil novou postavu, chci svou, na které si máknu.stripes66 píše:třeba možná někdo má nasušeno, ale já zrovna ne, zase si vem, že jak to doklepne to levelu 100 tak od té doby vydělává víc než slušně. Takže věci koupit může a jediný co ho brzdí je karma, biolog a to se dá rychle dohánět v době kdy může koupit peknou postavu.
- Teensaver
- Lv.28
- Dal poděkování: 265 poděkování
- Dostal poděkování: 149 poděkování
Ahoy,
já jsem pro vytvoření nového serveru, protože jak jsi psal začínající hráč už prostě šanci nemá (karma, bio, zručnost..) ale vem si, kolik takovej novej server musí stát + nábor novejch GM...
já jsem pro vytvoření nového serveru, protože jak jsi psal začínající hráč už prostě šanci nemá (karma, bio, zručnost..) ale vem si, kolik takovej novej server musí stát + nábor novejch GM...
-
- Lv.14
Ano, vím že to obnáší nové starosti, jako shánět nové prostředky, ale myslím si, že by to zas až takový problém nebyl ne? Myslím si, že by se to vrátilo, to co do toho bylo vloženo, jestli se pletu, tak seo mlouvám.
Ale rozhodně by se hodilo nějaké nové info, vůbec by to nebylo špatné
Pěkný den

Pěkný den
-
- Lv.13
Rozhodně si myslím že by se to všechno vrátilo, to co tam bude vloženo, už jen protože že tento server je vyhlášený svým pvp, které se mi zdá že poslední dobou dost rapidně upadá. Nebylo by vůbec špatné nový server vytvořit. Kvalita pvp by se určitě zachovala a znovu by to nalákalo mraky nových hráčů, kteří chtějí něčeho dosáhnout.DontSleep píše:Ano, vím že to obnáší nové starosti, jako shánět nové prostředky, ale myslím si, že by to zas až takový problém nebyl ne? Myslím si, že by se to vrátilo, to co do toho bylo vloženo, jestli se pletu, tak seo mlouvám.
Pěkný den
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Tak ať hraje svou postavu je to jeho volba. Jestli se ptáš jak si tady máš vidělat, tak Tobě podle mě nepomůže ani nový server. Pokud poctivě odevzdáváš neni problém do půl roka být mezi lepšími. Nehledě na to, že spoustu lidí karmou dohonis do 3 mesíců. Nevím,ale podle toho jak už se jen ptáš, si myslím, že zas tak horký to s tím máknutím být nemůže. Ono když to týden nezapneš, nemůžeš čekat, že na tom budeš jako ti co jsou tu denně.DontSleep píše:Za co si má koupit tu novou postavu? začíná odznova, chce svou postavu, ne cizí, já osobně bych si nikdy nekoupil novou postavu, chci svou, na které si máknu.stripes66 píše:třeba možná někdo má nasušeno, ale já zrovna ne, zase si vem, že jak to doklepne to levelu 100 tak od té doby vydělává víc než slušně. Takže věci koupit může a jediný co ho brzdí je karma, biolog a to se dá rychle dohánět v době kdy může koupit peknou postavu.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
diver « úte 7:52 pm »

@
Dsurman « úte 7:49 pm »

@
CrazyBull « úte 7:47 pm »

@
diver « úte 7:38 pm »

@
Mionix « úte 7:36 pm »

@
diver « úte 7:34 pm »