Nemyslím, že bych psal blbost. Jaký je rozdíl mezi půl rokem, rokem, dvěma lety atd. Absolutně žádný, jelikož po nějaký době bude pořád chtít někdo nový servr. Tím že se přidává jedna mapa ročně, tak mají nový hráči rok na dotažení starších hráčů. Co změní novy servr? Nic, akorát pár šílenců bude hrát měsíc v kuse, budou mít lv 140 a zase začnou hráči psát, že chtějí nový svět. Že už nechtějí dotahovat ty velké lv. Je to stále dokola a bude.DontSleep píše:Nemyslíš si, že říkáš trošku blbost Loco? Jako se vší úctou Are, ale spustit nový server jednou za 3 roky nebo dýl, neznamená, že by chtěli za půl roku nový a pokud ano, jejich problém ne? Ty o voze a já o koze.
Jinak vidím, že se tu seběhli podobné trubky jako HonzaM aby zaspamovali forum jejíma blbostma, jen tak dál opět se to kvůli vám lockne, dík kluci!
Že jsem nic nedokázal? Udělej na offiku 90 a něco mi říkej ty trumpeto, hraju to od prázdnin - 125 lvl, biolog poznámky, Zručnost M7, karmu zatím nedělám, herbaření lvl 6 - výbava full pvm bažinám beru 17k. Takže si myslím, že to nepíšu o sobě, ale myslím i na ostatní víš? Pěkný den.
A proč oni by měli mít smůlu(až budou křičet po novém světě) a měl by to být jejich problém a vám by se teď mělo vyhovět?