Chcete nový server ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
1sindicate1
- Lv.13

- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Re: Chcete nový server ?
Tady PÁN Honzíček si myslí jaký je to PÁN když má nějakého ubohého vlkodlaka. A tvé poděkování svědčí za vše. A ve hře se taky vyjadřuješ jak dlaždič, jen čekám kdy dostaneš banána a doufám že to bude brzo.

Naposledy upravil(a) 1sindicate1 dne ned 09. pro 2012 0:06:06, celkem upraveno 1 x.
- Zvížátko
- Lv.16

- Dostal poděkování: 12 poděkování
Proč každý, ale opravdu každý topic konči hádkou?
(Asi je tu tolik lidí že nejde, aby se někdo nehádal
) okéé odpověděl jsme si na to sám pardon za spam

(Asi je tu tolik lidí že nejde, aby se někdo nehádal
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
sem pán, závidíš? Neber si mě do huby když o mně nic nevíš. A jak sem psal zachovam si soudnost a kašlu na tebe, mam na víc než se bavit s chátrou jako si ty.1sindicate1 píše:Tady PÁN Honzíček si myslí jaký je to PÁN když má nějakého ubohého vlkodlaka. A tvé poděkování svědčí za vše. A ve hře se taky vyjadřuješ jak dlaždič, jen čekám kdy dostaneš banána a doufám že to bude brzo.![]()
E: Mozna to trochu přehánim, ale už tady bylo uvedeno tolik argumentu, že bud ste tak tupí, že to nechápete nebo to prostě chápat nechcete a v tom bude asi ten problém. A pokud máš problém s mou osobou napiš mi PM a neotravuj mě tady v tomhle tématu. Díky
- ddt007
- Lv.20

- Dal poděkování: 130 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
DontSleep píše:Nesmysl to asi není ty dutá hlavo, když dalo 46 lidí pro a 54 proti..Je to skoro půl na půl a ty zastupuješ tu druhou půlku tak prosím.
Už jsem ti to párkrát říkal, UVAŽUJ!
On uvažuje
- oRAFAo
- Lv.10

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
kdo by nechtěl...
určitě by se vrátilo kotel lidí co už přestalo
a server by zase šlapal jako dřív =)
určitě by se vrátilo kotel lidí co už přestalo
a server by zase šlapal jako dřív =)
-
Anderson
- Lv.26

- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 277 poděkování
ja som aj pro, ale aj proti, keďže som na mobily nechce sami veľmi rozpisovať takže keď budem na pc tak sa rozpíšem
-
Zatox
- Lv. 18

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
Nový server by měl alespoň malý smysl kdyby byl tenhle přeplněný - což není. Takže za mě ne. Navíc se to řešilo Xkrát a pokaždé byla odpověď ne.
-
AbcGames
- Lv.16

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
taky sem za NE
pac to jeste nema smysl tento server enni az tak brutal preplneni ale zas malo by to i svou vyhodu kdyby je
hodne lamek by slo hrat na novy server v domneni ze se dostanou do topky :DD kam se samozrejme dostanou prevazne jen itemacci
ale vyhoda by byla v tm ze by se uvolnili mista pro dropovani a expeni na starym serveru ... navyse co tu byly zminovany ceny ze by to bylo tam lepsi nato zapomente :DDD ty ceny by sa do par tydnu vysplahy tak vysoko jak jsou na prvnim serveru
cize bez sance tam v poho zacit ... navyse tady ma novo zacinajici hrac vyhodu ze muze zbirat po hracich priklad z keri vieci co vyhazujou (zbrane od 30+7) atd ... tudiz ma mensi vybavou hned
navyse muze jit zbirat pruty do metinlandu ... a kde by to mohl nekto a novym serveru ? :normal?: bez sance 
-
HodnyKluk
- Lv.7

- Dostal poděkování: 4 poděkování
HonzaM... také o tobě nic nevím a ani jsem se s tebou nikdy nebavil. Ale podle tvého vyjadřování a chování ke komunitě tady si tě řadím mezi ty "TOTAL" děcka
Třeba děckem nejsi ale přinejhorším se tak chováš. (Nic ve zlém)
A aby to nevypadalo že chci jen Spamovat tak sem také něco napíšu.
Jak tu někdo psal že se budou slučovat servery na Offiku.... Tak nebudou
Nastoupili nový GMka a těm se do toho nechce
Přeji pěkný den. :Hello:
A aby to nevypadalo že chci jen Spamovat tak sem také něco napíšu.
Jak tu někdo psal že se budou slučovat servery na Offiku.... Tak nebudou
Přeji pěkný den. :Hello: