Bude dobrý na +9 i na pvp / nebo bude na pvp docela k ničemu a je lepší 20% obrana na charakter...
Edit : na +9 činí obrana magii 15 %

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Ty umíš strčit magii do štítu?Renegade2 píše:Já se na něj koukám z pohledu že tam bude magie takže tím vychytáš suru a šamana v pvp obrannách, takže do pvp můžeš natočit válečníka a ninju. Reflektování útoku jsem v tom šítu doteď nepochopil.
Na druhou stranu ve štítu od 61 máš v základu obranu na jeden char a magii ne, ale tu si tam můžeš natočit bez větších problémů....
Podle mě je dobrej na krocení zvěře a do HG.
Taky koukám jako puk nato co napsal.Každý se splete..kamosvsech píše:Ty umíš strčit magii do štítu?Renegade2 píše:Já se na něj koukám z pohledu že tam bude magie takže tím vychytáš suru a šamana v pvp obrannách, takže do pvp můžeš natočit válečníka a ninju. Reflektování útoku jsem v tom šítu doteď nepochopil.
Na druhou stranu ve štítu od 61 máš v základu obranu na jeden char a magii ne, ale tu si tam můžeš natočit bez větších problémů....
Renegade2 píše:Já se na něj koukám z pohledu že tam bude magie takže tím vychytáš suru a šamana v pvp obrannách, takže do pvp můžeš natočit válečníka a ninju. Reflektování útoku jsem v tom šítu doteď nepochopil.
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Když toho někdo tady za den vypotí tolik jako on, tak už má právo v tuhle hodinu psát nesmyslexXFasterXx píše:Taky koukám jako puk nato co napsal.Každý se splete..kamosvsech píše:Ty umíš strčit magii do štítu?Renegade2 píše:Já se na něj koukám z pohledu že tam bude magie takže tím vychytáš suru a šamana v pvp obrannách, takže do pvp můžeš natočit válečníka a ninju. Reflektování útoku jsem v tom šítu doteď nepochopil.