Ninja a PVMko
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
xNesQuiKx
- Lv.15

- Dostal poděkování: 4 poděkování
Ninja a PVMko
Chtěl bych se zeptat na pár otázek ohledně ninji.Mám ninju 117 lvl a chci expit v proměně a teď mě zarazilo ze když mam všude 10/8 síla tak stejně sekam jen 22k na kritik a 24 s průnikem neberu nějak málo? Další je že jakejkoliv metin dam do 3 minut takže strašně prodělam na bažinách když si je házím do pouště. Nevíte jak jinak v proměně expit?
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Ninja a PVMko
ja som ti to hovoril
a jedine expit ze plastovat eza ale poriadne moznit
popripade od 120 HG
a jedine expit ze plastovat eza ale poriadne moznit
-
kokinusss
- Lv.16

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
-
xNesQuiKx
- Lv.15

myslíš jako nahánět eza a ubrat dmg aby se stačili rozmnožit? Co takhle ten metiny ve swamp co se pořád obnovuje? Myslíte že by to tam tky šlo?
-
kokinusss
- Lv.16

to už je na tobě, pokud chceš jedině proměnu tak spíš ty meteority pokud by jsi byl ochoten jít z koně s mečem doporučuju brát 11K a jít na EZOxNesQuiKx píše:myslíš jako nahánět eza a ubrat dmg aby se stačili rozmnožit? Co takhle ten metiny ve swamp co se pořád obnovuje? Myslíte že by to tam tky šlo?
-
xNesQuiKx
- Lv.15

jenže s mečem je to o ničem to bych musel předělat nebo koupit výbavu 75/10 což je zas do proměny na nic. Chtěl jsem ninju ze v proměně to rychle sejmu a ještě mě nebude lagovat komp. S warem sem kosil meti 110 15 minut
protoze sem musel kosti kazdou skupku zvlášť kuuli lagum.
-
kokinusss
- Lv.16

No tak teda na ty meteory do swampuxNesQuiKx píše:jenže s mečem je to o ničem to bych musel předělat nebo koupit výbavu 75/10 což je zas do proměny na nic. Chtěl jsem ninju ze v proměně to rychle sejmu a ještě mě nebude lagovat komp. S warem sem kosil meti 110 15 minutprotoze sem musel kosti kazdou skupku zvlášť kuuli lagum.
-
SpArrKy
- Lv.20

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Bud chod po metinech
bufkou hledej na koni a pak se prez prstynek portni (v pripade ze jste vdany) a nebo chod jako vsichni ninjove na 130 metiny
to je na jednom miste
Nebo plastuj eza v promene
ale to spis az od vetsiho lvl kdyz uz to nebdue expit do ty 125 bych byl na 130 metinech.
-
xNesQuiKx
- Lv.15

-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
vybavu na meč vubec nemusíš prodelávat
kúp si ideálne urán +9 (mužeš použivat i na war / sura ) a v pohode si sekáš 10-11 k na ezach a plaštuješ
Sám mam ninju do premeny ... ten ale bažinám berie okolo 50 k ...
a mobom o dosť viac
ale expiť ho nechcem ten je fakt len na sekanie bažín pričom celkom fajn zarobí
-- Ak to nedávaš tak si urob 100 % buff zas také drahé to nieje a u postav ako healer , ninja atď... sa to aj celkom oplatí .. môžeš si to pekne namnožiť a neserie ťa či ti niečo berú
Sám mam ninju do premeny ... ten ale bažinám berie okolo 50 k ...
-- Ak to nedávaš tak si urob 100 % buff zas také drahé to nieje a u postav ako healer , ninja atď... sa to aj celkom oplatí .. môžeš si to pekne namnožiť a neserie ťa či ti niečo berú