Kerindor BM / Aurista ????!!
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- 
				Stelik
 - Lv.7

- Dal poděkování: 4 poděkování
 - Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Kerindor BM / Aurista ????!!
10 mobů je nudné jako ..., když budu mít lvl 70 jak si mám rozdělit body do statusů ?

Buff - Charenka LeveL 127 - Na Prodej !
Drop do kerindoru - Eliees
Stuner - Martineezz
Hlavní sháním
						Drop do kerindoru - Eliees
Stuner - Martineezz
Hlavní sháním
- Zvížátko
 - Lv.16

- Dostal poděkování: 12 poděkování

Taznovejsi píše:Dobrý BM se dá udelat za 2-4 kkkBmlegend píše:Promin za spam ale zajímalo by mně kolik by stála taková výbava na bmko a auráka něaka normální né za 10 kkk
Dobrý Aurák za dost víc .. resp sehnat jedák prum 45+ a 20 na daneho moba .. je dosť blbé ;D
Ale aurák výjde drahšie a ani toľko nezarobí takže za mňa robiť BM
2-4Kkk?
K tématu: Určitě bych volil BMko jelikož nepotřebuješ stunera, buffa a nic takového. Takže pro mě jasná volba.
Sindicate        
!!!Shinsoo!!!
						!!!Shinsoo!!!
- 
				Renegade2
 - Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
 - Dostal poděkování: 181 poděkování

Myslíš?, 90k no dejme tomu + - ale to není jedinej skill BM sury, navíc má ducha plamene kterej taky něco děláStelik píše:Právě jsem si říkal když třeba z aurákem bez falešných budu brát 17k sek, tak to dám rychleji něž nějaké bmko které dá průměrně kamenem 90k kritikem když počítám že má 150% kritik tak jen 70k průměrně
![]()  | Renegade1 | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187  | 141  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | P  | P  | P  | 30  | ||||||||||
![]()  | SerpentWoman | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641  | 130  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | G2  | 11  | ||||||||
 Spoiler: 
Herbaření P
- valkyria99
 - Lv.19

- Dal poděkování: 8 poděkování
 - Dostal poděkování: 34 poděkování

Bez talíků dávám kamenem okolo těch 95k. Ale kámen není hlavní kouzlo, jak píše Renegade2. A na mobech lvl 86 si naplním v klidu invent za 45 minut pokud tam tedy není tisíc lidí a každou chvíli mi to neudělá lag což se v mém případě nejčastěji stane, že jdu k zemi.Renegade2 píše:Myslíš?, 90k no dejme tomu + - ale to není jedinej skill BM sury, navíc má ducha plamene kterej taky něco děláStelik píše:Právě jsem si říkal když třeba z aurákem bez falešných budu brát 17k sek, tak to dám rychleji něž nějaké bmko které dá průměrně kamenem 90k kritikem když počítám že má 150% kritik tak jen 70k průměrně, navíc BM sura nechcípá, pokud je hráč šikovnej
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!
						- 
				MrSteli
 - Lv. 12

- Dal poděkování: 15 poděkování
 - Dostal poděkování: 10 poděkování

Tak jsme se s kámošem dohodli že budem chodit stuner ninja + buff, dáme nějakých 300 úlomků ( začátečníci ), potřebuju ale vědět, kde jsou tak pomalí mobové jak minotauři ?, pač mino jsou furt plní

War aura LvL 95 DropKahnWed, biolog 16/55 Keri I
šaman LvL 117 BUFFPUFFF, buff 101%, biolog Kuličky
Za 25 minut v kerindoru 180 úlomků
- asam98
 - Lv.20

- Dal poděkování: 52 poděkování
 - Dostal poděkování: 25 poděkování

Orkové:
Minotauři
Ezoterici:
Trolové, tlouštíci