Oni su silní a chodia na nich viacery alebo to dá niekto aj sám... a koľko naexpí asi jeden.. (117lvl)

Musí do něj sekat hodně lidí, má hooodně životů. Když ho zabiješ tak se objeví sněhové koule a když na jednu z nich klikneš, dá ti to určitě množství BZK. Na levelu 129 to myslím dalo minulý rok 1,2% nebo tak nějak.Kapko píše:Môžte mi to vysvetliť ako to fungovalo ? abstinoval som pred rokom
Oni su silní a chodia na nich viacery alebo to dá niekto aj sám... a koľko naexpí asi jeden.. (117lvl)?
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
To sou zas jiní sněhuláci jak hugovétyranka píše:Azaret nevím kde si vzal to o koulích,ale ty byli loni a letos nejsou.
Letos ze sněhuláků padají dárečky ty když otevřeš můžeš dostat: yangy, expy a další věci
Ni! Počítám, že si na nich zase naexpím buffku. Minulej rok jsem nestihl zdaleka všechny, ale udělal jsem jí z 85 na 94HonzaM píše:Ať klidně sou, ale jenom 24.12. Jako ryze vánoční dárek od týmu pro nás.... nenaexpíme si tam 141, ale něco málo nám to dá ... příjemný kompromis, no ni?
![]() | Gape | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Aura | Shinsoo | OLDDogs | 131 | 6P | 12/40 | Diabolos | 14 | M5 |
Jo, jenže unikl malý detail zlato - tahle diskuze je právě o těch loňských sněhulácíchtyranka píše:Azaret nevím kde si vzal to o koulích,ale ty byli loni a letos nejsou.
Letos ze sněhuláků padají dárečky ty když otevřeš můžeš dostat: yangy, expy a další věci