Rasismus na sindcat ..

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
LeVyvoleny
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Re: Rasismus na sindcat ..

Příspěvek od LeVyvoleny » pát 21. pro 2012 19:46:17

jen kdybys posílal toto tak jsem už slyšel od lidí mnohem horší věci na jiné rasy tím pádem by bylo trestáno přes 50% České populace.
Obrázek
díky eresable

!!!KONEC!!!

zeticekshop
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od zeticekshop » pát 21. pro 2012 19:46:37

Ted tu chybí cigán,který by napsal....vymrdanci bílý ale myslel by sebe a i araby apod..? :D nevím už to semnou nic nedělá tyhle rasistický kecy jsem už zvyklej jelikož žiju v Čr :) a to je tu v normálu

PEACE :D

Zvížátko
Lv.16
Lv.16
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od Zvížátko » pát 21. pro 2012 19:48:22

jfz píše:Fotím celou tuto diskusi a posílám na policii. Buď se stanoví přesná pravidla a vedení hry bude důsledné, nebo ať se to tu zavře.

Prosím tě mlč šašku nebo tě upálím. Něco se nelibí? Nehrej! A nebo screen a na support v čem je problém? Sice nejsem rasista, ale nemohu říct že bych cikány zrovna měl nějak v oblibě chovají se hůř jak prasata ve chlívě. Ano může byt i nějaká výjimka dosti cestuji a poznám hodně lidí, ale cikána co by se choval v nějaké mezi slušnosti jsem ještě nepotkal. Tím neříkám že běloch se nemůže chovat stejně, ale většinou to mají v povaze pravě cikáni. Takže asi tak.

Edit: Warn za výhružky.
/Script
Sindicate

!!!Shinsoo!!!

Sweetw0w
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od Sweetw0w » pát 21. pro 2012 19:49:16

zeticekshop píše:Ted tu chybí cigán,který by napsal....vymrdanci bílý ale myslel by sebe a i araby apod..? :D nevím už to semnou nic nedělá tyhle rasistický kecy jsem už zvyklej jelikož žiju v Čr :) a to je tu v normálu

PEACE :D
Nezáleží na tom jak to vypadá, ale na tom jak to je. A tohle téma nepatří opravdu do Diskuze o hře.
Obrázek

honzakr1
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 47 poděkování

Příspěvek od honzakr1 » pát 21. pro 2012 19:49:39

Hele moc to zase nepřežeňte hoši :D

Shamanice
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 78 poděkování
Dostal poděkování: 87 poděkování

Příspěvek od Shamanice » pát 21. pro 2012 19:52:06

zeticekshop píše:Shamanice černí ti nevaděj ale cigán jo ? :D takže cigán,který žije slušnej život chodí do práce,žije život stejnej jako žijou bílý tak je špatnej a vadí ti to je názor tedy ...
Myslím si,že takový cigan neexistuje :D
Koukni se někdy na zprávy co dělají,pak změníš názor ;)

Edit: Udělen warn za rasismus.
/Script
Shamanice
LvL 132
® Channel ®
© klik ©
Obrázek

MakerS
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od MakerS » pát 21. pro 2012 19:52:44

Rasista nejsem, ale ono .. Když v klidu sedíte na hřišti s kámošema, kecáte .. Příjde 10 cigánů .. a řeknou ti naval mobil a prachy .. Když řekneš že ne, tak do vás jako velcí frajeři kopou na zemi v 10 lidech na jednoho .. Jo ,to je dobrý :up: Zastávejte se jich :up: - A tohle dělá většina romů , a ano , vím to moc dobře .. Za prvé , nestalo se mi to jen jednou .. a za druhé , Měl sem i romské kamarády ,takže vím moc dobře .. Co jsou schopni udělat.. Takže lepší se těmhle inviduím vyhýbat .. A pokavaď jde o rasismus ve hře , tak to patří buď na ticket .. Nebo to prostě ignoruj .. :chunjo:

E: Shamanice má pravdu :omg: Takovýho buď nenajdeš , nebo hodně zřídka. :crazy:
NOVÝ ZAČÁTEK !

zeticekshop
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od zeticekshop » pát 21. pro 2012 19:57:05

Zvížátko píše:
jfz píše:Fotím celou tuto diskusi a posílám na policii. Buď se stanoví přesná pravidla a vedení hry bude důsledné, nebo ať se to tu zavře.

Prosím tě mlč šašku nebo tě upálím. Něco se nelibí? Nehrej! A nebo screen a na support v čem je problém? Sice nejsem rasista, ale nemohu říct že bych cikány zrovna měl nějak v oblibě chovají se hůř jak prasata ve chlívě. Ano může byt i nějaká výjimka dosti cestuji a poznám hodně lidí, ale cikána co by se choval v nějaké mezi slušnosti jsem ještě nepotkal. Tím neříkám že běloch se nemůže chovat stejně, ale většinou to mají v povaze pravě cikáni. Takže asi tak.

Upálím ?? :D líbí se mi věta většinou to maj v povaze právě cigáni ...Miluju povahu bílých,viz:televizní noviny málo kdy tam je cigán ..blílej snásilnuje děti..bílý se zabíjej navzájem,vykrádaj banky, viz : Politici okrádaj stát o prachy a je toho víc cigán tak max vykradne večerku . :D no nic jdu na přesčas na noční poslední :)) no nedivte se i cigáni jako já makaj :)

TenNej
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od TenNej » pát 21. pro 2012 20:02:13

Ty jsi šašek hochu. Pošli to klidně do Haagu.
Podpis odstraněn administrátorem.

Zvížátko
Lv.16
Lv.16

Příspěvek od Zvížátko » pát 21. pro 2012 20:02:46

zeticekshop píše:
Zvížátko píše:

Upálím ?? :D líbí se mi věta většinou to maj v povaze právě cigáni ...Miluju povahu bílých,viz:televizní noviny málo kdy tam je cigán ..blílej snásilnuje děti..bílý se zabíjej navzájem,vykrádaj banky, viz : Politici okrádaj stát o prachy a je toho víc cigán tak max vykradne večerku . :D no nic jdu na přesčas na noční poslední :)) no nedivte se i cigáni jako já makaj :)

A co si neviděl na této větě? Nebo si ji schválně přehlédl? "Tím neříkám že běloch se nemůže chovat stejně" Já jsem jen řekl fakt a to že když potkám cikána chová se jak dobytek. Ale tak to je u každé rasy. Jen je nutno říct že cikáni v tom převažuji z pohledu zpráv. Tedy pokud by někdo nechtěl říct že zprávy neřídí cikáni, ale běloši a ty tam schválně dávají jen takové případy kde se cikán chová jako dobytek. Ale to je jen o názoru lidí.
Sindicate

!!!Shinsoo!!!

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Hakan 
offline Mionix