Vylepšování zdobených - mám smůlu?
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Vylepšování zdobených - mám smůlu?
včera a dneska sem vylepšoval zdobený náhrdelník z +6 na +7 magičákem a už mi to 16x ruplo neni to nejak buglí ? nebo mam takovou smulu 

LovecDejv
						- D3NJIs
 - Lv.28

- Dal poděkování: 264 poděkování
 - Dostal poděkování: 73 poděkování
 - Kontaktovat uživatele:

Re: je to možné ?
Tady je možné všechno. Když mně trvalo 50x pergem dát brnko an suru lvl 9 an +9... Jen 2 to šlo na +8, pak na +9

- bavorak
 - Lv.26

- Dal poděkování: 22 poděkování
 - Dostal poděkování: 40 poděkování

Buglí bože. Vy máte akorát buglí mozky. Je to prostě o štěstí, asi jako celá tahle hra.

Drop: Sura WP - lv. 125 - Chatra
to jako vym že to je o štěstí ale co budu dělat na +9 to jako budu dělat 50x 

LovecDejv
						- D3NJIs
 - Lv.28

- Dal poděkování: 264 poděkování
 - Dostal poděkování: 73 poděkování
 - Kontaktovat uživatele:

Ozubku jsem dal z +7 na +8, pak na +7,+8,+9, to je vše. Je to o štěstí a náhodě. Někdy je šance 90% a nejde to vylepšit a někdy když je 30% (s pergem/magičem) tak to jde třeba i 5x na +9 za sebou.

- DarkMagic
 - Lv.19

- Dal poděkování: 23 poděkování
 - Dostal poděkování: 26 poděkování

- 
				cleo
 - Lv.25

- Dal poděkování: 342 poděkování
 - Dostal poděkování: 234 poděkování

Ano je to možné, já kovala dvoje zdobené ebeny a každé ruply 18x na +7 a pak jsem to raději dala kamarádovi, který to dokoval až na +9 
 takže fakt jen o štěstí 

Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
						Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
- JustPlay
 - Lv.23

- Dal poděkování: 41 poděkování
 - Dostal poděkování: 68 poděkování

Nic není štěstí. Vše je založené na algoritmech a vzorcích.cleo píše:Ano je to možné, já kovala dvoje zdobené ebeny a každé ruply 18x na +7 a pak jsem to raději dala kamarádovi, který to dokoval až na +9takže fakt jen o štěstí
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.
						- esurae
 - Lv. 18

- Dal poděkování: 2 poděkování
 - Dostal poděkování: 6 poděkování

Všetko je o šťastí, na tvojom mieste už by som to nevylepšoval nikdy bez toho aby som si šiel predpovedať ku starenke 
.. väčšínou ma pravdu 

Zatiaľ nehrám, možno začnem :-*
						- 
				Renegade2
 - Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
 - Dostal poděkování: 181 poděkování

Sakra a já a ne dát aspon na +5 na jeden zátah ty dračí věci ve věži. Kurňa tolik pokusů, fakt jsem asi smolařD3NJIs píše:Ozubku jsem dal z +7 na +8, pak na +7,+8,+9, to je vše. Je to o štěstí a náhodě. Někdy je šance 90% a nejde to vylepšit a někdy když je 30% (s pergem/magičem) tak to jde třeba i 5x na +9 za sebou.
Prostě jednoduše já to mám tahle
50% a měné
50% a více
Ta druhá šance není tolik o nervy
Proč asi u dračích věcí není nastaveno sestupná šance při vylepšení a všude je 50%
Šance 50% je asi jako šance vsázet v ruletě na černou a červenou
![]()  | Renegade1 | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187  | 141  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | P  | P  | P  | 30  | ||||||||||
![]()  | SerpentWoman | ![]()  | Cech | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641  | 130  | Jinno  | GOODFELLAS  | Full P  | Complete  | G2  | 11  | ||||||||
 Spoiler: 
Herbaření P