Ja si druhé patro taky plastujuRenegade2 píše:WP sura, pláštování druhé patra
Nejlepší postava do Haegeronu
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Kelshak
- Lv.19

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 72 poděkování
Re: Nejlepší postava do Haegeronu
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Jo to znám když nezapnu čepelKelshak píše:Ja si druhé patro taky plastujuRenegade2 píše:WP sura, pláštování druhé patra
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
A ted technická otázka, jsem WP 125lv, udelal jsem výbavu na HG 80 zver, 70 neusmr. Mám krom čepele dalších 16 procent do ZB, smaosebou bufy 96% a stejně ustojím max 5-6 příšer na první mapě. To vám na 141lv berou o tolik méně? Já si prásknout plášt tak ležim.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Hotovo | P | P | P | M6 | |||||||
-
Kelshak
- Lv.19

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 72 poděkování
Ja mam absorbci maximum, ted nevim zda to je s osazením 27 nebo 28. Pomůže to hodne, ale nejvíc udělá mých 50% obrana schopkou a 45% na magii
-
ExtreeeMeee
- Lv.19

- Dal poděkování: 50 poděkování
- Dostal poděkování: 70 poděkování
v první mapě?:) tolik obran zase není třeba protože tam jsou ůtoky jinačí;)Kelshak píše:Ja mam absorbci maximum, ted nevim zda to je s osazením 27 nebo 28. Pomůže to hodne, ale nejvíc udělá mých 50% obrana schopkou a 45% na magii
K cepinovi:ustojíš málo z jednoho důvodu,neumíš nabonusovat věci nebo nevíš co tam házet natoč si do náušnic,brnění,náhrdelníku obranu šípem a z 5k ti najednou udou ubírat necelé 1k.