nej pvp sestava pro BM

Prostor k diskuzi o odvážných surech, jež pracují s černou magií a ovládají magické zbraně.
dadaro
Lv.5
Lv.5

Re: nej pvp sestava pro BM

Příspěvek od dadaro » ned 19. pro 2010 12:20:36

jestli chces nausky z nebeskych slz tak mam ale jen +7 maji ale full bony a příšery ale nevim jestli chces mit na BM surovi příšery davají 12INT
mt2-CoolCzech.ic.cz is best server je to nej server na světě je česky a má forum je to local a nemá hamachi

kodijak
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od kodijak » pát 24. pro 2010 17:10:54

Ted je taky rozdíl jestli chceš být dobrý v PVP, kde se pobiješ s jedním hráčem u skladu nebo u naměstí nebo, aby jsi udýchal větší nápor hráčů, což myslím hned nelehnul ve válce nebo svaté říši. Výbava z nebezských slz je sice p ěkná, ale možnost dát kritik na kouzlo a na sek je rozdíl. Ted si zrovna dělám výbavu do válek a svaté,která obnáší křištálový naramek, ametistový nahrdelník a naušnice z nebezských slz. Při velké obnově zb to udýcháš i při absorbci ZB. Pak stačí narvat pěkné kameny do zbraně a sehnat si něco na obranu.
Odolnost magie = BM sura, Drak. šaman,
Obrena proti šípům = lukař
Obrana mečem = Wp sura, warove
Obrana oburučným mečem - warové
Pak tam jsou zvony, vějíře dýky, což není třeba popisovat :). Ale na jednotnou obranu proti všem charum jsem zatím nepřišel, i když jsem měl INT 200, tak jsem lehl jak malej školák. Takže jestli někdo víte o něčem, nechám se poučit.

epileptic
Lv. 18
Lv. 18
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od epileptic » pát 24. pro 2010 18:11:21

Obnova zb je na nic v pvp uplně zbytečná záležitost ,kritik budiš ale na kouzla to vyjde malokdy lepší když ten kritik je ve zbrani ten učinkuje lip.

Na pvp jedině průnik - lidi co choděj do svatý nejsou žádný ořezávátka jeden char je sám nikdy nedá.

Takže náhrdelník jedině slzy ,naušky eben jedině na každej char (int je dobrý pouze k nahození kouzel a ani v tom nevidim rozdíl možná u požehnání)
Náramek něco proti otravě ,sám mam slzy ale už na tom pracuji.

Jinak nelze mít obranu na 4 chary tak aby to stálo za to ,ale základ je mít brnko zbraň tam mit na každého něco.

Osobně přehazuju 4-5 věcí včetně brnění jinak na tomhle serveru nelze pvp hrát.Jistě jsou tu lidi kteŕí budou tvrdit jak pŕehazujou jen štit ,ale to hrájí s naramkem a nausnicema z tygra 30% obrana - utok na kouzla.S tímhe to neni umění :)

Už jsem i viděl brnění s 35% odolnost na magii xD takže ve výsledku je to 65% na suru a šamana.U bm sury je lepší hrát čisté na obranu a snažit ase ustat co to jde - duch plamene si cestu najde sam.
KONEC HRY

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » pát 24. pro 2010 19:49:53

Coze v brnku 35% obranu magii? Tak to bych chtel videt ale mioc tomu neverim :D Magicka obrana a odolnost magii jsou 2 rozdilne bonusi. Do brnka nejde dat 35% odolnosti magii ;)
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

NoSexGoExp
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od NoSexGoExp » pát 24. pro 2010 19:58:07

Základní bonus v BS +9 20% magie a 15% jako unikátní bonus.
Ale nevím jistě jestli to tam fakt jde dát :-)

LOCO30
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od LOCO30 » pát 24. pro 2010 20:37:28

No myslim, ze je to stekne jak na ofiku a tam to na 100% neslo. Zde jsem na brnku bonusi tolikrat nemenil ale na 99% to take nepujde. Pokud ale to nekdo ma at to ukaze jdu predelat brnko :lol:
Obrázek

epileptic
Lv. 18
Lv. 18
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od epileptic » sob 25. pro 2010 8:13:49

Ja tomu taky nevěřil stejně jak ty ,ale to brnko jsem měl i na sobě a ta odolnost fungovala.
KONEC HRY

Babu
Lv.4
Lv.4

Příspěvek od Babu » sob 25. pro 2010 9:15:58

Mno , LOCO jde dát do brnění 35% . Tak padej, máš s předěláním brnění zpoždění: :D:D
Shaman dragon... zasloužený odpočinek
Shaman healer... aktivní
ninja archer... hýčkané miminko
Srážka s blbcem dokáže pokazit den, proto se chovejme tak, aby jsme nebyli tím blbcem
Patřím pouze jednomu, nikdo to nezmění...

LOCO30
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od LOCO30 » sob 25. pro 2010 12:55:34

Az to uvidim tak pujdu do te doby ne jeliloz tomu moc neverim :lol: . Nebo spise to zkusim zjistit pres tiket,to bude asi rychlejsi nez cekat na nekoho kdo mi to ukaze 8-)
Obrázek

Tichoslapek
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Tichoslapek » sob 25. pro 2010 13:10:03

Jde to ale je to o stesti do vodniho +0 narvat 15% a modlit se aby ruplo na bs+9 :D Jinak 15% na vic do bs NEJDE.
Leader guildy Nufici :)

tady lama tamle lama :D http://www.youtube.com/watch?v=b1eGcDJy ... re=related

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting