Ještě mě napadla možnost, že by byl do hry zaveden předmět, který by nastavil počet BZK od mínusu (podobně, jako se občas stává při bugnutí expů). Kdyby mohla mít postava -2.100.000.000 BZK, odpovídalo by to třeba na levelu 57 zhruba 250 jedům, což by už bylo poměrně snesitelné, ovšem podobně jako u Kurare by nastal problém s ohlášením blížícího se konce účinku.
Co jsem se ale díval do kódu, nejlepším řešením by bylo asi to droperské premium. Bonus expů lze přiřadit každému hráči zvlášť a kdyby se tomu danému jednotlivci nastavil na -100 (mínus sto), nepřepisovaly by ho ani bonusy za válku říší (alespoň myslím).
Jinak osobně jsem už za svou herní historii přeexpil tak 10 postav - většinou se jednalo o hlouposti typu odměna z knihy misí, z dárku, skončení účinku kurare, nebo když mi nějaký dobrák doničil meteor, zatímco jsem ležel na zemi. Dropíka není problém udělat znovu, ale kdo si vymaže postavu s plně načtenými péčky včetně vedení, hotovým MH a hotovým biologem pro svůj level? Prodávat je nechci kvůli jménu. A kdo si po takové zkušenosti podobnou postavu udělá znovu?
Kdyby byla alespoň možnost nepřijmout odměnu např. z knihy misí v případě, že by se tím překročil level postavy...byl by to dobrý začátek.