Já takto vyexpila přítele na 120 během pár dní.
Pokud expíš svou hlavní postavu a nemáš tuto možnost, tak budou nejrychlejší meteory 90.
E: Renegade: Protože jsem odmítala jít do swampu

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
![]() | F0rEstEk | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
72k.min | Shinsoo | 127 | 5 | Unicorn | 9 | M1 | 104% | 18/65 |
Jenže ten větší level musí mít 121-127, to je dost podstatný.Justice píše:Vem postavu s větším levelem (nad 100, aby ty bažiny dávala), založte skupinu a rozložení dejte podle levelu. Veškeré BZK půjdou postavě s nižším levelem. Pokud tedy máš tu možnost![]()
Pokud expíš svou hlavní postavu a nemáš tuto možnost, tak budou nejrychlejší meteory 90.
E: Renegade: Protože jsem odmítala jít do swampuv poušti mám větší pohodlí.
E: Justice, pravda mnou ale hodně moc bažin.Justice píše:Vem postavu s větším levelem (nad 100, aby ty bažiny dávala), založte skupinu a rozložení dejte podle levelu. Veškeré BZK půjdou postavě s nižším levelem. Pokud tedy máš tu možnost![]()
E: Renegade: Protože jsem odmítala jít do swampuv poušti mám větší pohodlí.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |