Zabíjení v KERI

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
NetoS
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Re: Zabíjení v KERI

Příspěvek od NetoS » ned 13. led 2013 17:47:51

Nie neni to tresné, teším sa na teba :) bezdôvodne si premeny válať nenechám :P
NetoS
NettoS

sú v dobrých rukách :up: :)

xNesQuiKx
Lv.15
Lv.15
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od xNesQuiKx » ned 13. led 2013 17:48:46

Pvp v arene se mi delat nechce a do keri ho nepotrebuju a kdyz lidi kosi me tak tedka uvidi jake to je si v keri nezadropit....

Ps: stejne nebude nikdo vedet jmeno meho nicku :D

NetoS
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od NetoS » ned 13. led 2013 17:50:27

xNesQuiKx píše:Pvp v arene se mi delat nechce a do keri ho nepotrebuju a kdyz lidi kosi me tak tedka uvidi jake to je si v keri nezadropit....

Ps: stejne nebude nikdo vedet jmeno meho nicku :D
toľká zbabelosť, ale už len ze si to tu napísal vieme komu kosiť hlavnú :) to si skutočne myslíš že keď to niekto robil tebe že ty môžeš ostatným? to si skutočne myslíš že tu nie je nikto lepší na pvp ako ty?
NetoS
NettoS

xNesQuiKx
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od xNesQuiKx » ned 13. led 2013 18:27:45

Já ani pvp nemám a do válek na fullky chodit nechci a kdyz pujdu do keri a budu hezky kosit lidi a kazit jim drop tak mě to bude aspoň bavit a stačí fullky protože nikdy tam nebudou 2 chary a nebudu na jednom místě vždy budu pobíhat všude po keri... Je mi fuk že mě budou nenávidět a ty co budou v mojí říši jsou v pohodě :) A když já chodím keri tak stejně nikdo nezná nick postav... :D

JEN POJĎTE DO MĚ

TenNej
Lv. 11
Lv. 11
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od TenNej » ned 13. led 2013 18:30:31

Přijď rád se na tebe podívám fullky tě nezachrání.
Podpis odstraněn administrátorem.

obama1
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od obama1 » ned 13. led 2013 18:33:05

Největší sranda je, rušit vám ty proměny, to se vždy nasměju. Obrázek
Archer 65lvl - obama2
Spoiler:
Obrázek

NetoS
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od NetoS » ned 13. led 2013 18:35:48

xNesQuiKx píše:Já ani pvp nemám a do válek na fullky chodit nechci a kdyz pujdu do keri a budu hezky kosit lidi a kazit jim drop tak mě to bude aspoň bavit a stačí fullky protože nikdy tam nebudou 2 chary a nebudu na jednom místě vždy budu pobíhat všude po keri... Je mi fuk že mě budou nenávidět a ty co budou v mojí říši jsou v pohodě :) A když já chodím keri tak stejně nikdo nezná nick postav... :D

JEN POJĎTE DO MĚ
Len poď :up: :)

Ešte som nepočul takú teóriu "nebudem chodiť do vojny medzi fullky" :D tak to si pekne na omyle, alebo ako si to predstavuješ? že ten kto má najviac na ninjov naháňa len ninjov po celej war mape? nie každý mláti každého .. ide o to akú si urobíš výbavu

To snáď nemyslíš vážne že chceš prehadzovať .. to sa dá tak v meste kde čakáš kým ti pvp potvrdí .. ale keď sa do teba pustí healer, niekoho hlavná možno ešte aj nejaké moby .. tak možno zabiješ droperovi premenu ale dlho za machra nebudeš :D
NetoS
NettoS

Bmlegend
Lv.22
Lv.22
Dostal poděkování: 38 poděkování

Příspěvek od Bmlegend » ned 13. led 2013 18:40:44

Ted jde vidět to že někdo nedává války a chodí do pvm map podle mně to je ubohé a jestli z toho někdo má radost tak mu to neberu :up: dneska přiběhl war (saladin - jestli to nejsi náhodou ty 120 lvl) a kosil tam lidi u mně stál půl hodiny sice jsem mu dal kámen za 12 k ale pak mi dal na pádit 40 k takže jasná fullka :inlove: takovým lidem bych dal nejradši ban at si to užijou :omg:

GurenaimeYuraki
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 54 poděkování
Dostal poděkování: 175 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GurenaimeYuraki » ned 13. led 2013 19:25:06

xNesQuiKx píše:Já ani pvp nemám a do válek na fullky chodit nechci a kdyz pujdu do keri a budu hezky kosit lidi a kazit jim drop tak mě to bude aspoň bavit a stačí fullky protože nikdy tam nebudou 2 chary a nebudu na jednom místě vždy budu pobíhat všude po keri... Je mi fuk že mě budou nenávidět a ty co budou v mojí říši jsou v pohodě :) A když já chodím keri tak stejně nikdo nezná nick postav... :D

JEN POJĎTE DO MĚ
Jsem zvědav jak dlouho Ti to vydrží, až nastane lov takových 130+, kterým si zabil dropera. Ještě budeš hrabat prstíčkem a brečet jak jsou všichni strašné fullky, a jak si ve swampu nenadropíš. Neboj, na každé prasátko se najde řezník. Neříkám zpráskat někoho kdo se plete do mobů, hází zruška ve swampu nebo podobné kraviny. Ale, chodit cíleně do PvM map za účelem PvP mi přijde trochu na hlavu. :Hello:
Obrázek

xNesQuiKx
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od xNesQuiKx » ned 13. led 2013 19:51:07

No jo aspon se mi mozna povede zvednout cenu tech lepsich promen....uz neexpim takze me uz hru nezneprijemnite :D

Zamčeno