Zdravím,
koupil jsem teď účet email přišel vše jsem potvrdil a napsalo to, že zachvíli dorazí email s hesly apd. koukám tu jak puk už asi 15min a nic. Normálně maily chodí asi tak za 10s a teď nic. Neřešil bych to kdybych díky této chybě nepřišel o celý účet, protože v případě, že nedorazí email jsem bez účtu a vyhodit tolik peněz oknem není taky zrovna v mém rozpočtu započítáno.
Problém s HM..
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
TenNej
- Lv. 11

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
-
Houji
- Lv.3

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
-
TenNej
- Lv. 11

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Problém s HM..
Přitom účet už vidím připsaný v nastavené účtu, ale heslo k němu nevím, protože nedošlo..
Omluvte mou hloupost už došli asi 5 mailů naráz asi nějaký zásek všem se omlouvám a prosím mody o smazání ..
[Edit: Sloučeny příspěvky/Tryphena]
Omluvte mou hloupost už došli asi 5 mailů naráz asi nějaký zásek všem se omlouvám a prosím mody o smazání ..
[Edit: Sloučeny příspěvky/Tryphena]
Podpis odstraněn administrátorem.