To mam presne aj ja, na buffke mam PvP zbran a štít a v 99% prípadov to stačí. a keď nie tak to vypnem a prihlásim za 15 minút neskorGurenaimeYuraki píše:V tom případě existuje dost bufferek co sebou tahají PvP(Já jsem to taky tak začal praktikovat přesně kvůli takovým jako si Ty). A nebudou problém mít Tě s tou nadupanou "výbavou" za 100k sfouknout jak svíčku.xNesQuiKx píše:Me je to fuk stejne na tej postave budu mit veci max za 100kkrikejte si co chcete me je to fuk....
Btw: Chodím Keri s BMkem a jak jsem nacucaný všema těma elíkama jsem zvědav na ten krit u pdoobných machýrků co chodí rušit proměny(dokončený bio u poznámek)
Zabíjení v KERI
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
adriana159147123
- Lv.15

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: Zabíjení v KERI
-
TenNej
- Lv. 11

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Výbava za 100kk a děláš takový ramena?
Hochu, obdivuji tvojí demenci ..
Hochu, obdivuji tvojí demenci ..
Podpis odstraněn administrátorem.
- Bmlegend
- Lv.22

- Dostal poděkování: 38 poděkování
-
xNesQuiKx
- Lv.15

- Dostal poděkování: 4 poděkování
vy jste čůrácí to svět neviděl
říkal jsem to obecně že i když by mi to zabanovali tak výbava za nejake drobaky mi nesere... Zruším proměnu a pak lehnu je mi to fuk ale ta promena bude zrusena a malo kdo stíhá ovládat dropa + mě zabíjet s hlavním ůčtem
ale nebudu řešit chci u místnosti LOCK

[Edit: Vulgarity/Tryphena]
[Edit: Vulgarity/Tryphena]
- Bmlegend
- Lv.22

Ono mi jsme :warn: jediný :warn: jsi tady ty jenom ubožák může kazit drop a už se na tebe těším jednou na mně vletíš a už nevstanešvy jste čůrácí to svět neviděl říkal jsem to obecně že i když by mi to zabanovali tak výbava za nejake drobaky mi nesere... Zruším proměnu a pak lehnu je mi to fuk ale ta promena bude zrusena a malo kdo stíhá ovládat dropa + mě zabíjet s hlavním ůčtem ale nebudu řešit chci u místnosti LOCK
-
dominiks11
- Lv.1

-
crazy8
- Lv.26

- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
Podla mňa super napad ...
nic proti ale neustale mi žlty a modry zabijaju dropov, premeny, ci hl vo swampe ak tak napis na nick Leonidas8 a možme spolu chodit kosti premeny
...
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
- Bmlegend
- Lv.22

Čím to je že počet :warn: se zvyšujePodla mňa super napad ... nic proti ale neustale mi žlty a modry zabijaju dropov, premeny, ci hl vo swampe ak tak napis na nick Leonidas8 a možme spolu chodit kosti premeny ...
- DarkMagic
- Lv.19

- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
hm děláš jako kdyby červený byly svatýcrazy8 píše:Podla mňa super napad ...nic proti ale neustale mi žlty a modry zabijaju dropov, premeny, ci hl vo swampe ak tak napis na nick Leonidas8 a možme spolu chodit kosti premeny
...
a nevím, co vás baví na tom zabíjet pasivní buffy a hráče v přeměně
prostě :warn: takový hráče na místě zabanovat
Metin 3!
-
TenNej
- Lv. 11

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Pojďte klidně dvacet, zbabělci. Pak tu prosím nebrečte až Vás někde někdo zabije. Takovýhle ksindly bych dal ke zdi a .... ( na Vás škoda olova)
E: Takovýhle lameři jsou nejlepší ve svatý ani nikde jinde nic nezmůžou tak si chodí léčit ego do kerindoru a podobných map.
E: Takovýhle lameři jsou nejlepší ve svatý ani nikde jinde nic nezmůžou tak si chodí léčit ego do kerindoru a podobných map.
Podpis odstraněn administrátorem.