Bažiny-exp bufferky i hl. postavy
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Syslik92
- Lv.9

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Re: Bažiny-exp bufferky i hl. postavy
S podobnými % na Bzk ako budeš mať ty + ešte zlaty sob na BZK a bez náčelníka som pred dvoma dňami na mt liliputa dala ninjovi lv 85 13% a potom už v lv 86 šlo z orka 10%. Expilo sa s postavou v 125. Skupku mala založená ina postava lv 100 a ta bola off a šlo to cez rovnomerne rozložení. Ked som expila svoju ninjovku pár mesiacov dozadu, bez soba s náčelníkom dala jej bažina v lv 95+ v pohode 30% a xpilo sa s lv 115. Zakladatelom bola ninjovka a bolo rovnomerne rozloženie. Oplatí sa na bažinách určite expiť od lv 95+ ked máš hlavnú postavu s lv 110+ a najlepšie 100% buff. Na 90tkách je vždy plno + nabeháš sa + nevieš akého ****** tam stretneš.
Za mňa bažiny, sice niečo stoja ale máš to niekolkokrat rýchlejšie + z bažin tiež niečo pada. Viac ako 40 ti ich asi treba nebude.
Za mňa bažiny, sice niečo stoja ale máš to niekolkokrat rýchlejšie + z bažin tiež niečo pada. Viac ako 40 ti ich asi treba nebude.
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Já bych rozhodně jí vyexpil na vodním drakovi,generálovi a na 90lv metinách, bude větší výhoda i když by sis mohl vydělat na bažinách dost yangů, ale rozhodně na 90lv metinách bych jí expil.
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
Jak psala tyranka, expili jsme kamarada na bazinach od 95-100 a uplne na pohodu. Jinak ja osobne na bazinach sekam jak karmu, tak expim sebe a bufera od 110lv do 126 ted sebe a bufera od 100-120 ma ted a expi to hezky. Kdyz nespechas jde to. Sam osobne swamp moc nechodim, nemam ho rad. Ale ja jsem starej ofikar, tak ze pro me je kazde % uspech, ja jsem z ofika zvyklej na vetsi utrpeni. 
-
LuReDo
- Lv.7

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Když si budu kupovat bažiny a budu si je házet třeba v poušti,bude mi stačit buff 84%?
Bohužel lepší nejsem momentálně schopen vyvinout
Bonus na zvíře,orky atp. vždy platí jen na to co z metinu vylejzá je to tak?
Bohužel lepší nejsem momentálně schopen vyvinout
Bonus na zvíře,orky atp. vždy platí jen na to co z metinu vylejzá je to tak?
-
Slasher
- Lv.10

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
tak kdyz mas metin zmutovanych vychazeji ezoterici to znamena bonus na ezoterikov
meteor vlkodlaka vycahzeji zvirata bonus na zvire
Takze aky metin ti padne podle toho vylezaj prisery a podle toho plati bonus ci uz : ork,ezoterik,zvirata,liliputi
A ci bufe buff 84% stacit pochybuju podle mne ne
meteor vlkodlaka vycahzeji zvirata bonus na zvire
Takze aky metin ti padne podle toho vylezaj prisery a podle toho plati bonus ci uz : ork,ezoterik,zvirata,liliputi
A ci bufe buff 84% stacit pochybuju podle mne ne
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- bavorak
- Lv.26

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Přesně, akorát zvířata. A to ještě musíš brát přiměřený skupinky, popřípadě z meteoru si jich nemůžeš nechat kolem sebe hodně.HonzaM píše:84 tak na zvířata. Nic víc.
Jinak liliputů a orků je hodně a eza pak mají docela velký hit.
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Jestli ti bude stačit buff 84% je otázka spíš na postavu a výbavu, se kterou to budeš kosit. S mentálem 127, bez zdobených (
) s hotovým biologem dávám všechny bažiny úplně v pohodě s buffem 86%. Ale na plášťování by to nebylo.
- tyranka
- Lv.26

- Dal poděkování: 260 poděkování
- Dostal poděkování: 252 poděkování
Malé doplnění. Včera sem expila postavu z 82-90 postavou 108 a pořád mi vychází, že rozložení levelů dává víc expů než rovnoměrné. zakladatel skupiny byl expenec.