PvP - Taliky na prumku a ZBPanTumnus píše:Dobrý dentak bych se váš chtěl zeptat
Co mám Dělat Aby byl ninja Na PVP Aby měl Velkou DMG
A aji výdrž =) - a - Co bych měl dělat na PVM ? Luk - Prúmku - Proměnu A Bažinu ?
Taliky na prumku pri pvp ? :DDDD u archera ??? asi ne kamoD3NJIs píše:PvP - Taliky na prumku a ZBPanTumnus píše:Dobrý dentak bych se váš chtěl zeptat
A aji výdrž =) - a - Co bych měl dělat na PVM ? Luk - Prúmku - Proměnu A Bažinu ?
PvM - Proměna - příšery a prumka v talicích. Každopádně 80-100% na char a všude 10/8sil
Slyšels někdy o prunicích?DivixNwarr píše:Taliky na prumku pri pvp ? :DDDD u archera ??? asi ne kamoD3NJIs píše:PvP - Taliky na prumku a ZBPanTumnus píše:Dobrý dentak bych se váš chtěl zeptat
PvM - Proměna - příšery a prumka v talicích. Každopádně 80-100% na char a všude 10/8silkazdej kdo to za nej hraje a uz to ma vykoumany tak vi ze nejlepsi je poskozeni schopnosti :DD na pvm jinak prumka ale na pvp vzdy poskozeni schop
ddt007 píše:Teda vy jste oba znalci že by z toho každej archer plakal. Jaký šperky snad říkat nemusím, jak rozložit obrany taky ne, shell je jasný. Luk od 95. Talíky: Pokud má někdo slabou pvp a ví že to moc dávat nebude na skilly, udělá prumku. Ten kdo má komplet bio, obrany meče+dýky aspoň 50-55%, ten bude dělat schopku+si k tomu přidá nějaký zb. Ale ani POH není úplně na škodu. Je to o tom, jak kvalitní to chceš, jestli budeš mít ninju 95 bez bio a low výbavou, udělej hodně na průnik+průnik. Jestli chceš bejt pořádnej archer, kterýmu nebudou ostatní jen nadávat že jenom vyžírá. Dělej schop a Vit. Přihodím ti sem složení svých talíků pro inspiraciSchop. 3x, VIT-4x, prumka 2x. vetšinou takhle střílením průnikuju a dávám mezi 900-1,5k (bez kritiku) a na kouzla dost individuálně, ale za těch 5k přiletí drtivý většině lidí.