Bugy u kovadliny

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Bugy u kovadliny

Příspěvek od kamosvsech » úte 29. led 2013 13:11:18

Na to, že po přetažení změny bonusu na věc se bonusy nezmění, ale změna zmizí, jsem si už zvyk, ale poslední dobou se mi dost často stává, že při točení talismanů klidně 2-3x za sebou zůstanou stejný talismany, což dle mě náhoda nebude + při vylepšování talismanů mi to napíše, že "Úspěsně vylepšeno", klasicky to sebere potřebný věci, ale plusko talismanu se nezvedne. Zajímá mě, jestli to registruje i někdo jinej, nebo je chyba jen u mě, popřípadě jestli o tom ví někdo z týmu a je v plánu s tim něco udělat, přecijen jedno klubko nití/průbojník/lepidlo je v přepočtu +/- 10kk a když se mi to stane 4x za 10 lepšení, tak to je potom docela znát.

Vr4k0uš
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Re: Bugy u kovadliny

Příspěvek od Vr4k0uš » úte 29. led 2013 13:59:51

kamosvsech píše:Na to, že po přetažení změny bonusu na věc se bonusy nezmění, ale změna zmizí, jsem si už zvyk, ale poslední dobou se mi dost často stává, že při točení talismanů klidně 2-3x za sebou zůstanou stejný talismany,
todle se mi taky stalo
Obrázek

oSTRoNNgMANo
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Re: Bugy u kovadliny

Příspěvek od oSTRoNNgMANo » úte 29. led 2013 15:57:27

:up: Taky jenom u deseti změn 2x :) Podle toho co říkáš to náhoda není ;)
5 měsíční pauza

Odpovědět