Saggi má u mě veliký
Udržba 29.1.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Lukaaas
- Lv.9

- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: Udržba 29.1.
Konečně je možnost koupit pouze a jenom VIP aniž bych musel kupovat jakýkoliv jiný balíček
Saggi má u mě veliký

Saggi má u mě veliký
Sinfortia
Říše Shinsoo
Dagger MrPrase Lvl 115
100% Dobyvatel
5xP
Unicorn 4xP
Vedení P
Těžba P
Proměna P
zručnost 14
Herbaření 6
Karma 4
Biolog 6/25 (Zelkovy větve)
Herbaření 4x12 lvl
Říše Shinsoo
Dagger MrPrase Lvl 115
100% Dobyvatel
5xP
Unicorn 4xP
Vedení P
Těžba P
Proměna P
zručnost 14
Herbaření 6
Karma 4
Biolog 6/25 (Zelkovy větve)
Herbaření 4x12 lvl
-
Hakan
- Lv.24

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 284 poděkování
no nevim jestli jak tam je preskrknuta cena tak jestli to znamena ze ted to je ve sleve a pak to bude stat vic, nebo jestli to je soucet ceny vsech vecisem1rek píše:Vždyť stojí furt 270, resp. 269.Hakan píše:hmm az na to ze puvodni 3 v 1 a k tomu VIP bylo pomerne o dost levnejsi nez ted a zadna vyhoda nepribyla to ujde...
- sem1rek
- Lv.21

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 131 poděkování
Spíš to druhý, jako když si v mekáči kupuješ meníčko a máš tam napsaný, kolik ušetříš oproti ceně, kdyby sis ty věci koupil všechny zvlášťHakan píše:no nevim jestli jak tam je preskrknuta cena tak jestli to znamena ze ted to je ve sleve a pak to bude stat vic, nebo jestli to je soucet ceny vsech vecisem1rek píše:Vždyť stojí furt 270, resp. 269.Hakan píše:hmm az na to ze puvodni 3 v 1 a k tomu VIP bylo pomerne o dost levnejsi nez ted a zadna vyhoda nepribyla to ujde...
-
Pippi
- Lv.17

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Měl by si to brát trochu s rezervou,je to vtipné,zas tak to neuráží.zen píše:neni nolifer tak trochu urazka?
dissovat vlastni zakazniky ze nemaji zadnej zivot je velice zajimava obchodni strategie
Osobně jsem měl prémko na měsíc už několikrát,z důvodu,že tam máš vše a měsíc se nemusíš starat,ale že bych během toho prémka tady prodřepěl od rána do rána,to určitě ne.
Vždycky mi to zjednodušilo hraní,nemusel jsem kupovat expáky,zlodějky atd.
A taky je to asi nejvýhodnější,než kupovat po týdnu nebo po pár dnech.
Na druhou stranu záleží jak kdo to hodně využije,jestli masivně chodí hráč swamp i 4x denně nebo si zajde 1x denně.
To je věc názoru,ale celkem se jim to povedlo i pro dropery.
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
-
Wisdom
- Lv.22

- Dal poděkování: 209 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
Mě to teda dost štve. Prémko na yangy je sice o 2 dny delší jenže za 28 SD, takže budu muset házet na BM pruty častějc. Takhle jsem hodil prut 100kk za 60SD a měl jsem prémko na 21 dní (3*7), takhle když ho dám za 60 SD budu mít prémko jen na 18 dní... Zbydou mi 4SD, který mi jsou k ničemu...
EDIT: Pro rejpaly co mi chtěj říct ať si koupím prémko na měsíc: Já nedropuju celý měsíc v kuse, dropuju týden, pak mám třeba pár dní pauzu a až pak si kupuju další prémko
EDIT: Pro rejpaly co mi chtěj říct ať si koupím prémko na měsíc: Já nedropuju celý měsíc v kuse, dropuju týden, pak mám třeba pár dní pauzu a až pak si kupuju další prémko

Oblíbený citát:
"Za všechno může Chyumgo..." - Wisdom
#BlameItOnChyu
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
No tak si řekni že 15minut budeš dropovat ve swampu na prémko na 18 dní a hned to bude zvesela

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
Jo ujde to, nejvíc smích "Balíček polovičního Nolifera" xDD (to jsou ty 3 posledni) xDD
Jo a premium služby = jen VIP bez "rejtů"?
Jo a premium služby = jen VIP bez "rejtů"?
-
GFasteris
- Lv.20

- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
mě se to líbí:) 9 dnů je pro mě ideální na momentální jarní prazdniny takže šup koupit premko a jedem do swampu:D není to nejhorší)