Gennia píše:ta rychlost kouzla se počítá už s běžet?? nebo předtím?? díky
Něják jsem nepochopil otázku-ptáš se na rychlost kouzel s nahozeným běžet, nebo bez něj? Nebo jestli se to počítá u skillů, nebo kde?
ano ptám se na rychlost kouzel..když tady píšou kolik maj rychlost kouzel a tak, tak jestli to počítaj už s běžet nebo bez..protoze jinak fakt už nevim, kam to mám jinak nacpat:DD
vesele sem si treba udělala eliky L na rychlost kouzel a pak mi doslo ze sem treba lvl 75?:DD
dragon shaman Říše: Jinno Lvl: 116 Kouzla: full P Cech: KRONOS Největší dík patří kadoPVP, který pro mě dělá maximum!
ano ptám se na rychlost kouzel..když tady píšou kolik maj rychlost kouzel a tak, tak jestli to počítaj už s běžet nebo bez..protoze jinak fakt už nevim, kam to mám jinak nacpat:DD
vesele sem si treba udělala eliky L na rychlost kouzel a pak mi doslo ze sem treba lvl 75?:DD
Počítají to už stím , navíc stačí mít rychlost kouzel nad 200 pak už to zase takový rozdíl není
Gennia píše:ta rychlost kouzla se počítá už s běžet?? nebo předtím?? díky
Něják jsem nepochopil otázku-ptáš se na rychlost kouzel s nahozeným běžet, nebo bez něj? Nebo jestli se to počítá u skillů, nebo kde?
Lvlem to ani tak není, pokud dosáhneš rychlosti kouzla nad hodnotu 200, pak už to stejně grafika Metinu nestíhá a už to není vůbec znát.
Ještě podotknu tak davat postave v promene prez vedeni utok prida dmg
Moje postavička, získaná zpět.
F0rEstEk
72k.min
Shinsoo
127
5
Unicorn
9
M1
104%
18/65
Windows 10 64bit, i7 7700HQ, GTX 1060, RAM 16GB DDR4 Droper swamp --> Gl4dl4t0r 110lvl. --> 1,2kkk+/2h :*
Lidé kteří mi braly pruty i kdyz sem se dival: Markstone, HiFFule
čo tak se podivat do video navodu ? je tam odemne video navod na stunera
Moc lidí ti tam nerozumělo a mluvíš jako kdyby si měl hlad
Jinak na stunera výbava - jelikož víc jak 200 rychlost kouzel nejde protože to nestíhá tak stačí návrat + 6 jinak 20 k zb a to stačí
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?