TheMatyTV píše:Nevim co meleš ... kvalita .. nestačí ti HD ? :normal?: Odběratelé ?? nechápu stejně jako shlédnutí1Naruto1 píše:video
intro
moc primitivný
kvalita
Napis
nelíbí
slabe
odběratele
shlednutí
něco si vytvořil.

TheMatyTV píše:Nevim co meleš ... kvalita .. nestačí ti HD ? :normal?: Odběratelé ?? nechápu stejně jako shlédnutí1Naruto1 píše:video
intro
moc primitivný
kvalita
Napis
nelíbí
slabe
odběratele
shlednutí
něco si vytvořil.
Další debil co otravuje normální lidi1Naruto1 píše:TheMatyTV píše:Nevim co meleš ... kvalita .. nestačí ti HD ? :normal?: Odběratelé ?? nechápu stejně jako shlédnutí1Naruto1 píše:video
intro
moc primitivný
kvalita
Napis
nelíbí
slabe
odběratele
shlednutí
něco si vytvořil.
stěžuje si na mě
Další debil co otravuje normální lidi:wannafight:
Nemam věci byl sem okraden .... můžu dělat jenom takový blbosti .... de o to že mě zabil a já se mu pomstil ...RikejMiSteli píše:Nápad ?, žádný, příběh ?, o ničem, proboha, udělej něco z metinlandu nebo tak, takové bojovky za skladem se dějí furt ...
Co si za ... špatná kvalita ... napiš mi co je lepší než HD ? :wannafight:Kapko píše:To radšej netoč nič... hrozná kvalita a nemá to ani hlavu ani pätu
TheMatyTV píše:Nemam věci byl sem okraden .... můžu dělat jenom takový blbosti .... de o to že mě zabil a já se mu pomstil ...RikejMiSteli píše:Nápad ?, žádný, příběh ?, o ničem, proboha, udělej něco z metinlandu nebo tak, takové bojovky za skladem se dějí furt ...
RikejMiSteli píše:TheMatyTV píše:Nemam věci byl sem okraden .... můžu dělat jenom takový blbosti .... de o to že mě zabil a já se mu pomstil ...RikejMiSteli píše:Nápad ?, žádný, příběh ?, o ničem, proboha, udělej něco z metinlandu nebo tak, takové bojovky za skladem se dějí furt ...
, POMSTA ONLINE