Vypnutí launcheru počas hraní?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Attila
- Lv.17

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
-
RikejMiSteli
- Lv.15

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování
Re: Vypnutí launcheru počas hraní?
Není to legální, máš své soukromíTeensaver píše:Script píše:viewtopic.php?f=35&t=10994
Dotaz -->> launcher "pozoruje" co děláme v počítači ? A pokud ano je to legální?
- valkyria99
- Lv.19

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Takže když vypnu launcher tak tedy hraju proti pravidlům jo?
Script: Nechce se mi číst ta pravidla celá. Stačí mi krátka odpověď, ale pokud launcher dělá to co dělá, tak hraju buď s vypnutým nebo vůbec. Může se k sakru někdy vyjádřit Saggi? Existuje vůbec ještě nějaký Saggi? Proč nejsme jako hráči o ničem informováni?!
Script: Nechce se mi číst ta pravidla celá. Stačí mi krátka odpověď, ale pokud launcher dělá to co dělá, tak hraju buď s vypnutým nebo vůbec. Může se k sakru někdy vyjádřit Saggi? Existuje vůbec ještě nějaký Saggi? Proč nejsme jako hráči o ničem informováni?!
- Script
- Lv.33

- Dal poděkování: 299 poděkování
- Dostal poděkování: 1458 poděkování
Ano, vypnutím launcheru při hraní porušujete pravidla a je to tvrdě postihováno. Je to hned v prvním bodě.
.
Otázka zakladatele je tím zodpovězena a téma zamykámSaggitarius píše:Během hraní na serveru je nutno mít zaplý dodaný launcher (z důvodu aktualizací hry, pokud totiž dojde k pozdějšímu spuštění a vy již máte otevřenu hru dojde k znehodnocení klienta a pak zde slyšíme že vám vyskakují hlášení o chybách ap.) proto byl launcher upraven, aby zůstal aktivní a hlídal si vše sám.