PS:Jsem mentál 91 bio jen u upomínek
PvP Mentál bonusy
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
FullScreen
- Lv.15

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
PvP Mentál bonusy
Hoj lidi potřebuju poradit ohledne pvp válek. Nevím jaké natočit spodní bony mam 50 obouručky,55 dýka,50 meč,25 šípy, 50% magie a nevím jak natočit spodní bonusy myslel jsem že bych mohl dát 50% war sura šaman a na ninju jen 30% + pak mít štíty za sklad nebo do přitažlivky....Co myslíte? Kdyžtak nějaké další rady?
ale dělam na tom....
- DominioS
- Lv.9

- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 45 poděkování
Re: PvP Mentál bonusy
50 50 sura šaman 40 40 war ninja a nepotrebuješ ani štíty a máš o starost méne jak když budeš menit štíty
E: Možno pri dnešních BMkách i 60 sura 50 šaman 40 war 30 ninja
a delat bio na červ.větve
E: Možno pri dnešních BMkách i 60 sura 50 šaman 40 war 30 ninja
Naposledy upravil(a) DominioS dne pon 04. úno 2013 14:01:27, celkem upraveno 2 x.
Koniec...
"Keď si obávaný a silný hráč na Ekure,tak v realite si človek,ktorý sa dobrovolne vzdáva svojho času,ktorý môžeš venovať niekomu,komu na Tebe záleží..."
Koniec...
Koniec...
"Keď si obávaný a silný hráč na Ekure,tak v realite si človek,ktorý sa dobrovolne vzdáva svojho času,ktorý môžeš venovať niekomu,komu na Tebe záleží..."
Koniec...
Spoiler:
Predam celý účet + veci za Real 
- thomas9
- Lv.29

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
to mas jedno ... kdyz ti tam skoca 2 obrany tk to tam nech
jenom do stitu toc dovtedy kym ti tam nepadne : do sokolaku -war + obrana , tygri ninja + obrana (na char) a atd. 
Život je ako záhrada , okopávaj ju a ona ti prinesie úrodu.
-
FullScreen
- Lv.15

-
Slovak
- Lv.15

- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
krajšie BS zaobstaraj
..s 15 mágiou + 10/15meč + 10/15dýka...
tým pádom docieliš 65mágia 55meč 55dýka..a to ti stačí
..
sprav bio 85--> 60%sura,šaman 50%war,ninja
tým pádom docieliš 65mágia 55meč 55dýka..a to ti stačí
sprav bio 85--> 60%sura,šaman 50%war,ninja
-
FullScreen
- Lv.15

- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Nediv se, že se pořád válíš.
Ve válkách do tebe nejdou jen nějaký lofky, ale tam má většina lidí docela dost obstojnou výbavu i postavu.
S ninjou 95lv: 60 meč, 60 obouruč, 55 dýky, 50 magie a 35 šípy jsem se taky válel pořád.
Dolné obrany měj vyrovnaný tj. 40 war, ninja, 50 šaman, sura.
A stejně jsou to většinou právě magické charaktery, co ti bude brát nejvíc, takže pak máš možnost zkusit si přidělat do BS magii a alespoň nějaké obrany, ale neslevovat na požadavcích na kvalitu.
A možnosti jsou omezené, protože se přece jen bavíme o hře, která, ač se to většině lidí nezdá, pořád má nějaká pravidla a omezení:
Nahánět ZB. Měl jsem jich 20k s elikem na ZB a výsledek z válek by byl nevalný, kdybych neměl k dispozici i průniky.
A asi poslední možností je ten biolog a vyšší level. Je znát opravdu hodně.
Co se týče PvP za skladem - to je něco úplně jiného a abys někoho porazil za skladem, tak musíš mít MINIMÁLNĚ 80% obranu a 50%+ útok. Málokdo totiž používá za skladem "válkařkský" set, což není žádná novinka, takže to určitě už víš
Opravte mě někdo, pokud si myslíte, že jsem na něco zapomněl.
Ve válkách do tebe nejdou jen nějaký lofky, ale tam má většina lidí docela dost obstojnou výbavu i postavu.
S ninjou 95lv: 60 meč, 60 obouruč, 55 dýky, 50 magie a 35 šípy jsem se taky válel pořád.
Dolné obrany měj vyrovnaný tj. 40 war, ninja, 50 šaman, sura.
A stejně jsou to většinou právě magické charaktery, co ti bude brát nejvíc, takže pak máš možnost zkusit si přidělat do BS magii a alespoň nějaké obrany, ale neslevovat na požadavcích na kvalitu.
A možnosti jsou omezené, protože se přece jen bavíme o hře, která, ač se to většině lidí nezdá, pořád má nějaká pravidla a omezení:
Nahánět ZB. Měl jsem jich 20k s elikem na ZB a výsledek z válek by byl nevalný, kdybych neměl k dispozici i průniky.
A asi poslední možností je ten biolog a vyšší level. Je znát opravdu hodně.
Co se týče PvP za skladem - to je něco úplně jiného a abys někoho porazil za skladem, tak musíš mít MINIMÁLNĚ 80% obranu a 50%+ útok. Málokdo totiž používá za skladem "válkařkský" set, což není žádná novinka, takže to určitě už víš
Opravte mě někdo, pokud si myslíte, že jsem na něco zapomněl.
"Happines only real when shared."
-
FullScreen
- Lv.15