Kerindor- ceny
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Kerindor- ceny
Zdravím všechny čtenáře,
Je tohle jako normální, jste se všichni zbláznili ne, ceny v kerindoru - no to je děs.
Nedávno jsem začal po dlouhé době chodit kerindor, dva týdny zpátky, ceny byly jakž takž přijatelné, střepy 40-45kk, kosti útok schopností 150kk+, obrana schop. 290kk+, náušnice 70-80kk... a teď ? Myslím že jsem rád že se mi po 4 hodinách prodávaní 5 střepů za 35kk prodají alespoň dva, kosti o těch ani nemluvím, zrovinka dnes jsem prodával přes jednu hodinu kosti na obranu schopností za 225kk, bez úspěchu, kosti do útoku schopností, ty už raději vůbec neprodávám, za 100kk to nemá smysl, raději si je nechám na další kerindory.Jediné co se drží nad vodou jsou perly a bylinky, na perlách a bylinkách z kerindoru se fakt nedá "stavět". Možná bych se zmínil ještě o mudrcovkách 40kk+-, ale co je totální katastrofa jsou kovářovky 20kk a jsem šťastný že se vůbec někdy prodají.
Prosím Vás všechny co chodíte kerindor, držte ty ceny trochu nad vodou, jinak to tu budeme moct do konce prázdnin zabalit. Musíte chvíli vydržet a né to tam lupnout za co nejnižší cenu, na začátku co si pamatuji stály střepy 75kk ( když jsem já začínal ), pak vy nedočkaví jste to začali snižovat po 2kk až na tuhle katastrofální cenu.
Zamyslete se nad tím, s pozdravem AgresorkaCZ.
EDIT: Změněn název tématu + warn za nevhodný název.
Alea
Je tohle jako normální, jste se všichni zbláznili ne, ceny v kerindoru - no to je děs.
Nedávno jsem začal po dlouhé době chodit kerindor, dva týdny zpátky, ceny byly jakž takž přijatelné, střepy 40-45kk, kosti útok schopností 150kk+, obrana schop. 290kk+, náušnice 70-80kk... a teď ? Myslím že jsem rád že se mi po 4 hodinách prodávaní 5 střepů za 35kk prodají alespoň dva, kosti o těch ani nemluvím, zrovinka dnes jsem prodával přes jednu hodinu kosti na obranu schopností za 225kk, bez úspěchu, kosti do útoku schopností, ty už raději vůbec neprodávám, za 100kk to nemá smysl, raději si je nechám na další kerindory.Jediné co se drží nad vodou jsou perly a bylinky, na perlách a bylinkách z kerindoru se fakt nedá "stavět". Možná bych se zmínil ještě o mudrcovkách 40kk+-, ale co je totální katastrofa jsou kovářovky 20kk a jsem šťastný že se vůbec někdy prodají.
Prosím Vás všechny co chodíte kerindor, držte ty ceny trochu nad vodou, jinak to tu budeme moct do konce prázdnin zabalit. Musíte chvíli vydržet a né to tam lupnout za co nejnižší cenu, na začátku co si pamatuji stály střepy 75kk ( když jsem já začínal ), pak vy nedočkaví jste to začali snižovat po 2kk až na tuhle katastrofální cenu.
Zamyslete se nad tím, s pozdravem AgresorkaCZ.
EDIT: Změněn název tématu + warn za nevhodný název.
Alea
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Re: Kerindor- ceny v ****
jak už jsem psal jinde
Jo, jde to tu totálně do sraček, pomalu už není šance si vydělat, keri stojí za piču ceny šly tak dolů, že budu raději farat csko než abych se tu dřel pro nic za nic.
Než dodělám zručnost, tak už se i ty runy budou prodávat 2* levněji než co člověk přetaví ted..

Jo, jde to tu totálně do sraček, pomalu už není šance si vydělat, keri stojí za piču ceny šly tak dolů, že budu raději farat csko než abych se tu dřel pro nic za nic.
Než dodělám zručnost, tak už se i ty runy budou prodávat 2* levněji než co člověk přetaví ted..
-
- Lv.13
Ono by stačilo u toho prodávání chvíli vydržet, co já vím tak je mezi kerindorama dvouhodinová pauza, mi neříkejte že by vám vadilo jednu hodinu z toho prodávat věci, které jste si dropli, tak je prodat za normální cenu, přinejhorším nechat přez noc zapnutý počítač.
Naposledy upravil(a) 1sindicate1 dne stř 06. úno 2013 16:15:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Tak ho bohužel funguje nové věci,nové předměty co potřebuješ,tím myslím zdobené a střepy.Skoro každý už to má,tak na co bych to potřeboval.Teďka mají větší cenu mnohem dračí věci a truhly.A až zase něco příjde nového,tak zase tohle bude levnějnější.A tím,že napíšeš na forko,lidi držte ty ceny
Tak to se docela dobře zasměji,přečte se to pár lidí a zbytek možná na tebe prdí.
Třeba někdo,kdo má horší pc a nemůže mít shop a postavu,jak jasné že otevře shop dá to levně,aby se to rychle prodalo a mohl jít dál hrát

Třeba někdo,kdo má horší pc a nemůže mít shop a postavu,jak jasné že otevře shop dá to levně,aby se to rychle prodalo a mohl jít dál hrát

-
- Lv.13
Dobrý pokus o vtip, myslíš ty dračí co stály zezačátku 1kkk a teď tu prodáváte štíteček za 100kk a hlavně nejde jen o střepy, pokud se nemýlím tak do HG jsou kosti do obrany potřeba, tak proč my bychom měli snižovat, když jsou čím dál tím více žádané, trochu přemýšlet.fildasMetin2 píše:Tak ho bohužel funguje nové věci,nové předměty co potřebuješ,tím myslím zdobené a střepy.Skoro každý už to má,tak na co bych to potřeboval.Teďka mají větší cenu mnohem dračí věci a truhly.A až zase něco příjde nového,tak zase tohle bude levnějnější.A tím,že napíšeš na forko,lidi držte ty cenyTak to se docela dobře zasměji,přečte se to pár lidí a zbytek možná na tebe prdí.
-
- Lv.8
1sindicate1 píše:Dobrý pokus o vtip, myslíš ty dračí co stály zezačátku 1kkk a teď tu prodáváte štíteček za 100kk a hlavně nejde jen o střepy, pokud se nemýlím tak do HG jsou kosti do obrany potřeba, tak proč my bychom měli snižovat, když jsou čím dál tím více žádané, trochu přemýšlet.fildasMetin2 píše:Tak ho bohužel funguje nové věci,nové předměty co potřebuješ,tím myslím zdobené a střepy.Skoro každý už to má,tak na co bych to potřeboval.Teďka mají větší cenu mnohem dračí věci a truhly.A až zase něco příjde nového,tak zase tohle bude levnějnější.A tím,že napíšeš na forko,lidi držte ty cenyTak to se docela dobře zasměji,přečte se to pár lidí a zbytek možná na tebe prdí.
Hm,ono možná bude tím,že ne každý musí vyhazovat prachy za kosti

A myslím,že takový sura WP si docela poradí dobře i bez.

Ale ty věci na vylepšení dračího setu jsou furt dražší než střep a ten už téměř nepotřebuješ.
+ Kosti máš na 6 hodin,takže ti taky hned nedojdou

Naposledy upravil(a) fildasMetin2 dne stř 06. úno 2013 16:21:36, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.13
fildasMetin2 píše:Tak ho bohužel funguje nové věci,nové předměty co potřebuješ,tím myslím zdobené a střepy.Skoro každý už to má,tak na co bych to potřeboval.Teďka mají větší cenu mnohem dračí věci a truhly.A až zase něco příjde nového,tak zase tohle bude levnějnější.A tím,že napíšeš na forko,lidi držte ty cenyTak to se docela dobře zasměji,přečte se to pár lidí a zbytek možná na tebe prdí.
A silně pochybuji že tu je každý BM sura nebo ninja či co, až takový závislák že by celý den jen chodil keri, ono jen při pauze na oběd nebo při večeři se dá prodat spousty věcí.
-
- Lv.8
1sindicate1 píše:fildasMetin2 píše:Tak ho bohužel funguje nové věci,nové předměty co potřebuješ,tím myslím zdobené a střepy.Skoro každý už to má,tak na co bych to potřeboval.Teďka mají větší cenu mnohem dračí věci a truhly.A až zase něco příjde nového,tak zase tohle bude levnějnější.A tím,že napíšeš na forko,lidi držte ty cenyTak to se docela dobře zasměji,přečte se to pár lidí a zbytek možná na tebe prdí.
A silně pochybuji že tu je každý BM sura nebo ninja či co, až takový závislák že by celý den jen chodil keri, ono jen při pauze na oběd nebo při večeři se dá prodat spousty věcí.
Opravdu ?

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »

@
neasy « čtv 9:59 am »

@
VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »

@
neasy « čtv 9:41 am »

@
p4tresss « čtv 9:39 am »