Kerindor- ceny

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Taznovejsi
Lv.30
Lv.30
Dal poděkování: 82 poděkování
Dostal poděkování: 136 poděkování

Re: Kerindor- ceny v ****

Příspěvek od Taznovejsi » stř 06. úno 2013 23:13:41

Já vás a celkove tohle téma moc nepobírám .
Nevydelávaš v kerinu dost ? Tak proč tam chodíš .. Jdi si na metiny / do swampu / hocikam :) Problem vyrešen..
Pamatuju když strepy šli po 30 kk a že to nebylo dávno , kosti na obranu šli po 150 kk místo 300-250 ;) a nikdo se nestežoval , až po zavedení HG se tie ceny tak nejak prudce zvedli
Další vec, nemúžete veci prodat ? Dejte nižší cenu :) Kdo by kupoval strepy kdy už sou tak nejak - nepoužitelné - jen velmi málo lidí stále kove zdobenky když je mužou koupit o dost levneji čiže strepy jako takové strácejí ve hre zmysl

Vydelat se tady opravdu dá , a kerin nese krásne už jen tech 150 ulomkú co dáva snad večšina se dá prodat za 600 kk v klidu , pač biologa lidi delají furt .

Fridolino
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od Fridolino » stř 06. úno 2013 23:14:39

DarkMagic píše:pokud by byla ta nová mapa, tak bych neférovku narval za vstup něco z čeho se bude kovat se střepem
nebo bych prostě razantně snížil jejich drop, ale pomůže to :?:
Ahoj,

to by ničemu stejně nepomohlo. 90% hráčů s velkým lvl májí do keri dropa.
A tím se dostanem i k tomu že jdou ceny dolů. Hlavně ekonomiku servru si dělají hráči samy.
Tím že se ve swampu když je člověk šikovný vydělá hodně - mám yangy udělám si dropa do keri. Pak když potřebuješ ukovat nějakou novou věc pro novou postavu vlezeš si na dropa. Tím pádem si nadropuješ co potřebuješ.
A nejsi odkázán na to věci ať už střepy nebo cokoli co v keri padá kupovat na stánku. Půjdeš takhle pokud máš čas do keri 2x tejdně a bezpečně máš pokrytou svou spotřebu a ještě ti zbyde na to něco prodat.

Hodně hráčů to dle mého názoru začalo hru brát jako povolání nebo životní styl.
A z toho že z keri(a nejen z keri ale i ostatních map) si neodnesou horentní sumy tak z toho mají div né deprese. Smyslem hry by mělo být se u ní odreagovat a né se u ní stresovat. Nemám něco hned? Nevadí chvíli počkám však si na to vydělám sice to třeba potrvá o pár dní déle ale budu to mít.

Pokud se vám nelíbí v keri? Je spousta jiných map kde se dá vadělávat.
Velké množství míst kde se dá slušně vydělávat je skoro pořád prázdných. Proč? Skoro všichni jsou v metinlendu, keri nebo swampu.
Ale asi je to baví. Tupě pořád mlátit jen meteory, nebo tam potom tahat hlavní nebo kamarády když se tam objeví někdo z větším lvl a pak se tam místo toho aby se domluvili třeba 20 min řežou a nedropují.
Chtělo by se to také zamyslet nad tím co od té hry chci. Není to jen o vydělávání. Tak si udělat postav víc a chodit do různých lokací.Nemuset se spoléhat jen na jednu postavu. A o zábavu mám postaráno.

s pozdravem
Myxin7372

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 118 poděkování
Dostal poděkování: 146 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » čtv 07. úno 2013 0:02:41

Tyhle ceny si děláte samy a nejde jen o ceny v keri,někdo se snaží udržet ceny a druhy de :warn: se snaží prodat rychleji a co neudělá?No postaví před toho prvního kram s nadpisem levnější a je vymalováno, příde třetí a chce tay prodat, co neuděla slevní ještě vic, nu a ten první si toho všimne a dá ještě mín, to je ta slavná tržnice a přesně tak sem to to při zavedení pospsala a tak se i stalo..dobré pro kupujícího a špatné po prodávajícího ;)
Obrázek

NovejMalejKovboj
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od NovejMalejKovboj » čtv 07. úno 2013 1:08:23

BloodRayne píše:Tyhle ceny si děláte samy a nejde jen o ceny v keri,někdo se snaží udržet ceny a druhy de :warn: se snaží prodat rychleji a co neudělá?No postaví před toho prvního kram s nadpisem levnější a je vymalováno, příde třetí a chce tay prodat, co neuděla slevní ještě vic, nu a ten první si toho všimne a dá ještě mín, to je ta slavná tržnice a přesně tak sem to to při zavedení pospsala a tak se i stalo..dobré pro kupujícího a špatné po prodávajícího ;)
takhle to prostě je, a lepší to nebude
když budou střepy padat málo a lidi budou malo chodit do keri, timpadem bude malo strepu na prodej tak se cena bude zvyšovat...Ale to se nestane :D
Barum ninja. TOP

DarkMagic
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od DarkMagic » čtv 07. úno 2013 8:07:30

protože tu kdysi někdo napsal (ještě než byl zaveden HG) , že jediný místo kde se dá vydělat je keri - a co lidi udělali? no přeci výbavu do keri a když všechny prachy vrazili do kerindoru, proč tam nechodit
----
mě je to celkem jedno za jak dlouho si co vydělám

moje etapa života hry
polobos --- metinland ---- keri --- Swamp --- ?HG? -- ???
a tímhle to asi pro mě skončí tak nač spěchat
Metin 3!

LeVyvoleny
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od LeVyvoleny » čtv 07. úno 2013 8:21:06

To je prostě ekonomika tady,čím víc lidí bude chodit do kerindoru tak tím nižší ceny,ale zase kdo má dávat 300 mega za kosti na schopku? to je vydírání.
Mě takhle ceny vyhovují :-))
Obrázek
díky eresable

!!!KONEC!!!

DroperkaLB
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 86 poděkování

Příspěvek od DroperkaLB » čtv 07. úno 2013 10:01:20

Já nevim proč si stěžujete máte výbavy do kerindoru za x kkk tak je prodejte dokud se to dá a pořiďte věci třeba do přitažlivky nebo do swampu to je jistý způsob jak přijít k penězům. Že jste líní expit do swampu ? No tak si v tom kerindoru zůstaňte a nestěžujte si :ts:
Obrázek
Obrázek

DarkMagic
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od DarkMagic » čtv 07. úno 2013 10:29:46

lidi nejsou líný ale kde chceš vzít XXXKKK do swampu :normal?: zamysli se
když prodáš výbavu z keri tak za to koupíš tam maximálně 1 zdobenou věc
Metin 3!

DroperkaLB
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 86 poděkování

Příspěvek od DroperkaLB » čtv 07. úno 2013 10:50:29

Nemusis mit hned zdobeny sperky :omg: Já taky začínal ve swampu s normálníma šperkama a 81% buffem
Obrázek
Obrázek

DarkMagic
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od DarkMagic » čtv 07. úno 2013 11:20:07

tak promiň, že jsem tam nikdy nebyl, a o ničem nevím...
Metin 3!

Odpovědět