Plugu,ty s lvl 110 nevíš jak to padá na 140plug1 píše:Tak si nestěžujte pak.

Tak takové "kecy" jsou fakt k tématu

Plugu,ty s lvl 110 nevíš jak to padá na 140plug1 píše:Tak si nestěžujte pak.
Na copak si stěžuješ?? Tak tam nelez nebo si udělej dropa na ní. Proč by se mělo něco měnit?? (Tvá slova, tak mě prosím ušteři komentářů)lordsword píše:10 noliferu? Treb proto,ze ten cas co musim stravit ve swampu dropovanim jedne karmy,bych mohl vyuzit jinde,nehlede na to ze zbytecne zabiram mensim lv mista ve Swampu.Ne kazdy ma cas jit dve hodiny dropovat jednu karmu,pak jit vydelat a jeste si skocit Hae.Kdyby karma padala jako biolog,podle plneni byl by svaty klid.ExtreeeMeee píše:Podívej seje tu asi 10 lidí co mají karmu na P a na nic si nestěžovali hraj jak můžeš když to dokázali ostatní proč by jsi to nedokázal i ty?;)))
Ono to je moc zabavne dve hodiny plastovat ezo,bez vydelku a jeste nekdy ta karma ani nepadne.A reci,ze se da dropovat i v hae si fakt nechte.Zase tolik tam nepada.
valkyria99 píše:Na copak si stěžuješ?? Tak tam nelez nebo si udělej dropa na ní. Proč by se mělo něco měnit?? (Tvá slova, tak mě prosím ušteři komentářů)lordsword píše:10 noliferu? Treb proto,ze ten cas co musim stravit ve swampu dropovanim jedne karmy,bych mohl vyuzit jinde,nehlede na to ze zbytecne zabiram mensim lv mista ve Swampu.Ne kazdy ma cas jit dve hodiny dropovat jednu karmu,pak jit vydelat a jeste si skocit Hae.Kdyby karma padala jako biolog,podle plneni byl by svaty klid.ExtreeeMeee píše:Podívej seje tu asi 10 lidí co mají karmu na P a na nic si nestěžovali hraj jak můžeš když to dokázali ostatní proč by jsi to nedokázal i ty?;)))
Ono to je moc zabavne dve hodiny plastovat ezo,bez vydelku a jeste nekdy ta karma ani nepadne.A reci,ze se da dropovat i v hae si fakt nechte.Zase tolik tam nepada.
ne to se mi vazne nechce... radsi je kupuju od lidi co tam jsou a dropuji, protoze me swamp vazne nijak s BM surou nebere... a dropera kvuli tomu delat nebuduExtreeeMeee píše:swamp je hodinku a pul kdyz to dropis s droperem a za tu dobu minimalne 2 dropnes;) jestli se ti nechce jit do swampu pro karmy tak nemuzes cekat ze ti to samo spadne do klina;)Forbidden píše:jako netouzim byt 3h denne v nudnem swampu jen kvuli debilni karmy.... fakt by se s tim mohlo neco udelat... enbo aspon zvysit drop tech modrych karem v HG
No Loco, level 110 je na modrou máloLOCO30 píše:No trošku nechápu lidi co tady doporučují nějakého dropera. Co jsem blázen, abych dělal další postavu na lv110? Vždy jsem vystačil s hlavní, nvm na co dropera dělat jen kvůli karmě
AHoj,Batistaa píše:No Loco, level 110 je na modrou máloLOCO30 píše:No trošku nechápu lidi co tady doporučují nějakého dropera. Co jsem blázen, abych dělal další postavu na lv110? Vždy jsem vystačil s hlavní, nvm na co dropera dělat jen kvůli karmě. A taky nechápu rady "udělej si dropa" na úkol, který by měl být úplně normální pro tvůj level.
Karma G1-G10 je pro level 130+, tak proč by neměla esence padat víc než na levelu 125-130.
Bohužel je to nastavené dost divně, na levelu 126-128 padala modrá víc, než stříbrná, ale teď je to obráceně, když stříbrnou už nepotřebuju. Ale těhle témat je tu už několik a nic se s tím nedělá. např.: viewtopic.php?f=10&t=94990
A ano, už jsem slyšel od dost lidí, že je tento úkol akorát tak na nervy a už ho radši nedělají. Radši prý budou dělat něco, co jde a baví je to, než být půl roku zavřený ve Swampu a ještě se u toho nervovat
Já už jsem navrhoval, aby se snížil drop prutů a zvýšil drop esence. Snad by ta modrá padala víc.