Soudim tak dle obrazku toho budhy
Nove veci od Ymira tvurce metinu?
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Krkovička
 - Lv.19

- Dal poděkování: 595 poděkování
 - Dostal poděkování: 205 poděkování

Re: Nove veci od Ymira tvurce metinu?
Aloha vzdyt je to jasne ta nova mapa je to naco se tady uz preci vymejsli nazev : viewtopic.php?f=4&t=90499

TICOCHI Healer 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P
						Bio 110,Karma P,Herbo P
Harafena Dýka 150
Bio 110,Karma P,Herbo P+3xP
SimiHoney WP 150
Bio 110,Karma P,Herbo P
Harapes Drak 150
Bio 110,Karma P
- Ghibli
 - Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
 - Dostal poděkování: 528 poděkování

lordsword - zajímavé informace. Já zase někde četl, že Ymir Entertainment má dost věcí do Metinu "předpřipravených" a postupně je bude uvolňovat. No a další vývoj novinek prý už nebude. Tak nevím. 
Každopádně není třeba se ohlížet na Ymir Entertainment a jeho aktivity - máme tady vlastní vývoj hry.

Každopádně není třeba se ohlížet na Ymir Entertainment a jeho aktivity - máme tady vlastní vývoj hry.
![]()  | YMIR | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]() ![]()  | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min.  | Chunjo  | ReLions  | 141  | 6P  | full  | P  | P  | P  | Meripa  | ||||||||||
- 
				Salabazar
 - Lv.13

- Dostal poděkování: 1 poděkování

Podle mě je ztráta času vylepšovat tuhle hru ( bez urážky ), protože je k dispozici tolik jiných, vymakanějších, hezčích a mnohem komplikovanějších her, se kterými už metin prostě krok držet nemůže. Ani kdyby tam narval někdo gatling gun, tak to nebude stačit..
- 
				Soliman
 - Lv.1

- Dostal poděkování: 3 poděkování

Podle mě krok držet může, protože já osobně jsem nenašel hru která by byla tak dobře prostorově volně ložená a nepřeplácaná..Salabazar píše:Ani ty věci, které tam jsou ted nejsou přímo pro metin. Např. zvon záhrobí a věci stejného lvlu. Všechno je to překopírovaný z jiných her.. a to z jedné konkrétní..
Podle mě je ztráta času vylepšovat tuhle hru ( bez urážky ), protože je k dispozici tolik jiných, vymakanějších, hezčích a mnohem komplikovanějších her, se kterými už metin prostě krok držet nemůže. Ani kdyby tam narval někdo gatling gun, tak to nebude stačit..
- Batistaa
 - Lv.8

- Dal poděkování: 12 poděkování
 - Dostal poděkování: 22 poděkování

Jestli je to převzato správně, tak to spíš znamená, že servery bude provozovat někdo jiný(jako v Evropě Gameforge) a oni se budou věnovat jen vývoji a prodávat to provozovatelům serverů.lordsword píše:Informace od Ymir/Webzen Games
Drahá komunito.
Producent korejského Metin2 WEBZEN YMIR GAMES oznámil, že v březnu 2013 ukončí správu korejských Metin2 serverů. WEBZEN YMIR GAMES lituje tohoto kroku, jelikož spuštění hry v Korei v roce 2005 znamenalo začátek obrovského úspěchu příběhu Metin2.
Do budoucna by se rádi zaměřili výlučně na další vývoj hry. Proto můžeme očekávat více úžasných rozšíření.
Batistaa - 146 lvl BM sura
Začátky: http://www.youtube.com/watch?v=b_zLiCFUrx4
I'm not insane! My mother had me tested!
						Začátky: http://www.youtube.com/watch?v=b_zLiCFUrx4
I'm not insane! My mother had me tested!
- 
				Salabazar
 - Lv.13

- Dostal poděkování: 1 poděkování

Nejdřív jsem napsal dlouhý příspěvek a pak mi došlo, že to celé můžu shrnout jednou větou.Soliman píše:Podle mě krok držet může, protože já osobně jsem nenašel hru která by byla tak dobře prostorově volně ložená a nepřeplácaná..Salabazar píše:Ani ty věci, které tam jsou ted nejsou přímo pro metin. Např. zvon záhrobí a věci stejného lvlu. Všechno je to překopírovaný z jiných her.. a to z jedné konkrétní..
V tomto případě dobře prostorově ložená a nepřeplácaná = nepropracovaná.
- Denny
 - Lv.25

- Dal poděkování: 29 poděkování
 - Dostal poděkování: 84 poděkování
 - Kontaktovat uživatele:

Karl píše:Už by mohli taky vymyslet jiné brnkane jenom furt přebarvovat BSka a královské....mohli by to začít dělat jak otady na ekuře
tu na ekure? čo tu je vlastnoručne robené? skoro všetky mapy si privlastňujú a pritom na nich urobia pár hodinové úpravy a vydajú to pod svojou záštitou.. ani taký kerindor, swamp a podobne nie je vlastná tvorba ekury, ale len okopírované mapy z nemeckého a iného metinu a len preložené do CZ a maximálne upravených pár textúr
áno nech dostanem warn alebo tento príspevok zmažte, aby sa náhodou nevedelo, že ekura 90% vecí a máp len kopíruje a upravuje
sorry, ale je to pravda, celý tento príspevok, mám to už overené
- LegendaTron
 - Lv.14

- Dal poděkování: 12 poděkování
 - Dostal poděkování: 18 poděkování

Salabazar píše:Ani ty věci, které tam jsou ted nejsou přímo pro metin. Např. zvon záhrobí a věci stejného lvlu. Všechno je to překopírovaný z jiných her.. a to z jedné konkrétní..
a prave to ma na tom bavi, hra je to velmi jednoducha, bez zbytocnych veci, je neprepracovana a to je u mna len
Limeclay, Aura, Jinno
						- tyranka
 - Lv.26

- Dal poděkování: 260 poděkování
 - Dostal poděkování: 252 poděkování

Nic proti nikomu,ale co vím tak Saggi má práva na celou hru a upravuje si ji do vlastní podoby. Prostě musíme čekat a těšit se.

Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
						![]()  | fixi | Renegat | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ![]()  | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ | |||||||||
- 
				HonzaM
 - Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
 - Dostal poděkování: 825 poděkování
 - Kontaktovat uživatele:

Prosím, dej mi odkaz na server kde je udělaná mapa na stejném principu jako kerindor nebo swamp.Dennis píše: tu na ekure? čo tu je vlastnoručne robené? skoro všetky mapy si privlastňujú a pritom na nich urobia pár hodinové úpravy a vydajú to pod svojou záštitou.. ani taký kerindor, swamp a podobne nie je vlastná tvorba ekury, ale len okopírované mapy z nemeckého a iného metinu a len preložené do CZ a maximálne upravených pár textúr
áno nech dostanem warn alebo tento príspevok zmažte, aby sa náhodou nevedelo, že ekura 90% vecí a máp len kopíruje a upravuje
E. to je jasné že si nebude saggi dělat vlastní mapu, ale sladit to tak, aby to všechno fungovalo, příšery moc/málo neexpily a nevydělávaly, to asi nemůže jen tak z někama zkopírovat. A krom toho nikdy sem tady neviděl, že by saggi napsal něco o tom, že to všechno od 3d modelů až po textury dělal sám, tak si zas nehraj na bůhví co