Soudim tak dle obrazku toho budhy

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
Podle mě krok držet může, protože já osobně jsem nenašel hru která by byla tak dobře prostorově volně ložená a nepřeplácaná..Salabazar píše:Ani ty věci, které tam jsou ted nejsou přímo pro metin. Např. zvon záhrobí a věci stejného lvlu. Všechno je to překopírovaný z jiných her.. a to z jedné konkrétní..
Podle mě je ztráta času vylepšovat tuhle hru ( bez urážky ), protože je k dispozici tolik jiných, vymakanějších, hezčích a mnohem komplikovanějších her, se kterými už metin prostě krok držet nemůže. Ani kdyby tam narval někdo gatling gun, tak to nebude stačit..
Jestli je to převzato správně, tak to spíš znamená, že servery bude provozovat někdo jiný(jako v Evropě Gameforge) a oni se budou věnovat jen vývoji a prodávat to provozovatelům serverů.lordsword píše:Informace od Ymir/Webzen Games
Drahá komunito.
Producent korejského Metin2 WEBZEN YMIR GAMES oznámil, že v březnu 2013 ukončí správu korejských Metin2 serverů. WEBZEN YMIR GAMES lituje tohoto kroku, jelikož spuštění hry v Korei v roce 2005 znamenalo začátek obrovského úspěchu příběhu Metin2.
Do budoucna by se rádi zaměřili výlučně na další vývoj hry. Proto můžeme očekávat více úžasných rozšíření.
Nejdřív jsem napsal dlouhý příspěvek a pak mi došlo, že to celé můžu shrnout jednou větou.Soliman píše:Podle mě krok držet může, protože já osobně jsem nenašel hru která by byla tak dobře prostorově volně ložená a nepřeplácaná..Salabazar píše:Ani ty věci, které tam jsou ted nejsou přímo pro metin. Např. zvon záhrobí a věci stejného lvlu. Všechno je to překopírovaný z jiných her.. a to z jedné konkrétní..
Podle mě je ztráta času vylepšovat tuhle hru ( bez urážky ), protože je k dispozici tolik jiných, vymakanějších, hezčích a mnohem komplikovanějších her, se kterými už metin prostě krok držet nemůže. Ani kdyby tam narval někdo gatling gun, tak to nebude stačit..
Karl píše:Už by mohli taky vymyslet jiné brnkane jenom furt přebarvovat BSka a královské....mohli by to začít dělat jak otady na ekuře
Salabazar píše:Ani ty věci, které tam jsou ted nejsou přímo pro metin. Např. zvon záhrobí a věci stejného lvlu. Všechno je to překopírovaný z jiných her.. a to z jedné konkrétní..
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
Prosím, dej mi odkaz na server kde je udělaná mapa na stejném principu jako kerindor nebo swamp.Dennis píše: tu na ekure? čo tu je vlastnoručne robené? skoro všetky mapy si privlastňujú a pritom na nich urobia pár hodinové úpravy a vydajú to pod svojou záštitou.. ani taký kerindor, swamp a podobne nie je vlastná tvorba ekury, ale len okopírované mapy z nemeckého a iného metinu a len preložené do CZ a maximálne upravených pár textúr
áno nech dostanem warn alebo tento príspevok zmažte, aby sa náhodou nevedelo, že ekura 90% vecí a máp len kopíruje a upravuje