Myslím si že tento návrh tu byl mockrát, ale i tak ho jsem napíšu. Skoro na všech MMORPG hrách jsou u NPC možnosti plnit mise. Knihy misí jsou takové nezajímavé, prostě rozklikneš a mlátíš 100-3000 mobů a to je trochu nudné. Určitě by to zvýraznilo hru a bylo by to o hodně lepší. Na tomto českém metinu to je pro mě jediná věc, která mi trochu vadí. Opravdu by to bylo dobré a zpříjemnilo by to hru. Každý hlas je tu dobrý, děláte to pro sebe
Questy
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
-
LejnoxD
- Lv.6

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Questy
Zdravím tým i hráče,
Myslím si že tento návrh tu byl mockrát, ale i tak ho jsem napíšu. Skoro na všech MMORPG hrách jsou u NPC možnosti plnit mise. Knihy misí jsou takové nezajímavé, prostě rozklikneš a mlátíš 100-3000 mobů a to je trochu nudné. Určitě by to zvýraznilo hru a bylo by to o hodně lepší. Na tomto českém metinu to je pro mě jediná věc, která mi trochu vadí. Opravdu by to bylo dobré a zpříjemnilo by to hru. Každý hlas je tu dobrý, děláte to pro sebe
.
- Karl
- Lv.22

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 41 poděkování
Re: Mise.
Ano takže půjdeš za NPC řekne ti blablabla...zabiješ 100-3000 mobů půjdeš za NPC řekne ti zas blablabla a dostaneš odměnu jako u knihy
Ale pro mě za mě :yeah:
Nebojuji za sebe bojuji za říši Shinsoo!
Mariness
Primo Victoria
-
LOCO30
- Lv.21

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
Proč ne mise jinak.
např. Jeď do nepřátelské říše a zabij tam 300 válečníků od lv? do lv?
Vymlať 50 dárků a jeď do modré říše a obdaruj 50 hráčů lv?
Úkolů se dá vymyslet sposta a nemusí to být jen zabíjení monster
např. Jeď do nepřátelské říše a zabij tam 300 válečníků od lv? do lv?
Vymlať 50 dárků a jeď do modré říše a obdaruj 50 hráčů lv?
Úkolů se dá vymyslet sposta a nemusí to být jen zabíjení monster

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
-
Xardass
- Lv.19

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Radši přemýšlej než něco napíšeš,návrh je to dobrý,jsem pro,všechno lepší než stereotypní mlácení stovek příšer,to co navrhoval LOCO zní taky zajímavěKarl píše:Ano takže půjdeš za NPC řekne ti blablabla...zabiješ 100-3000 mobů půjdeš za NPC řekne ti zas blablabla a dostaneš odměnu jako u knihyAle pro mě za mě :yeah:
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
Dragon Shaman
130+ lvl
-
LejnoxD
- Lv.6

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Karl, kdyby sis to ještě jednou přečetl, zjistil bys, jakou kravinu bys napsal
já napsal, že mlácení 100-3000 mobů z knih misí je nuda. Tak že by mise typu : stránky deníků dal + vymyslel(třeba zabij 20x válečníků,20 ninjů, 20 surů, 20 šamanů, nebo třeba získej hodnost hraničář, nebo zabij Vodního draka apod...
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Questy na Ekuře
Zdravím.
V rámci zpestření hry mě napadlo oživit hru novými dobrovolnými úkoly
(Ne ty z knih misí) ale novými originálnimi. Quest by se vygeneroval automaticky po příhlášení do hry 1x denně. Jejich náplní by bylo něco :
Vytvořit, přechytračit, navrhnout, odstraňit překážky, rozluštit.
Klidně by to mohlo třeba v případě vytvoř být něco jako mechanizmus ve kterým se náhodě budou generovat předměty a bude jenom na hráčích samotných jak je poskládají a možná by v budoucnu z něčeho mohli vznikout
nové návrhy na zlepšení hry
Edit: Sloučeno.
/Script
(Ne ty z knih misí) ale novými originálnimi. Quest by se vygeneroval automaticky po příhlášení do hry 1x denně. Jejich náplní by bylo něco :
Klidně by to mohlo třeba v případě vytvoř být něco jako mechanizmus ve kterým se náhodě budou generovat předměty a bude jenom na hráčích samotných jak je poskládají a možná by v budoucnu z něčeho mohli vznikout
Edit: Sloučeno.
/Script
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
Re: Questy na Ekuře
Jak uz sem psal jinde.Dat sem ukoly z offiku,ale upravit je na tenhle server.Treba by i jeskyne dostaly vetsi vyuziti a ostatni mapy taky.Me by vubec nevadilo,kdyby mi na postave naskocilo najendnou 30 ukolu.Ale dal bych ukoly az tak od 75lvRenegade2 píše:Zdravím.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já bych je dal od lvlu 110 kdy už nemáš ani bio ani lovečáky (snad jenom karmu)lordsword píše: Jak uz sem psal jinde.Dat sem ukoly z offiku,ale upravit je na tenhle server.Treba by i jeskyne dostaly vetsi vyuziti a ostatni mapy taky.Me by vubec nevadilo,kdyby mi na postave naskocilo najendnou 30 ukolu.Ale dal bych ukoly az tak od 75lv
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
No popravdě potíž s úkolama na Offiku je ten že je všichni už znají nazpaměť a co si budeme povídat nejsou zase tak moc záživné
, začas by se i tady okoukali. Chce to něco, co bude pokaždé jiné, nějaké variabilně proměnné úkoly, tak aby jsi jeden úkol mohl dělat klidně 100x a pokaždé by byl jiný.
Téma úkolu by zůstalo nezměněné ale náplň by byla pokaždé jiná,
ale určitě ne na téma z knih misí, něco na ten způsob co už jsem psal v prvním příspěvku.
Jedn z úkolů by klidně mohl být - Poskládej části mapy.
Klidně by se se z těch úkolů mohl udělat jednoduchý editor misí a na každém by bylo jeslti ho udělá či ne.
Téma úkolu by zůstalo nezměněné ale náplň by byla pokaždé jiná,
ale určitě ne na téma z knih misí, něco na ten způsob co už jsem psal v prvním příspěvku.
Jedn z úkolů by klidně mohl být - Poskládej části mapy.
Klidně by se se z těch úkolů mohl udělat jednoduchý editor misí a na každém by bylo jeslti ho udělá či ne.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
- megac
- Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
z ofiku Questy ne to necchi ani videt a proč do sindi tahat ofik?
nečo origaneho... 
Zaynev BM sura 109
menší comeback
tentokrát už nie tryhard 
menší comeback