protože co já zničil meteorů (at už ze swampu, nebo když sem expil borika tak 90/5tek) a mapa ještě ani jedna. Šílené
Mapy
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mapy
Co se týče dropu map, tak je asi nastavený tak, aby nepadal hráčům se Jménem "HonzaM"
protože co já zničil meteorů (at už ze swampu, nebo když sem expil borika tak 90/5tek) a mapa ještě ani jedna. Šílené
-
IceDrAgon
- Lv.9

- Dostal poděkování: 4 poděkování
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Mne teda celkem fajn mapky padají když dropuju s lvl 35 na metinech 55
Ale ja sem mel vždy na drop celkem štestí
jinak co vím tak padají ze všech metinú takže je jedno kde dropuješ
Ale ja sem mel vždy na drop celkem štestí
jinak co vím tak padají ze všech metinú takže je jedno kde dropuješ
-
cleo
- Lv.25

- Dal poděkování: 342 poděkování
- Dostal poděkování: 234 poděkování
Mají antiborikHonzaM píše:Co se týče dropu map, tak je asi nastavený tak, aby nepadal hráčům se Jménem "HonzaM"
k tématu - padají úplně ze všech metinů - byl den kdy mi padly z metinů 35, 60, 65, 110, 125 a 130
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak - 12 generace (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal - 12 generace (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura - 4 generace(full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)