Prosím poradte
Prosím poradte
Dobrý den mám šamana draka levl 65 3x G a ninju daggera lvl 75 4xG vím že ninja je všeobecně lepší ale když je teda tak dobrý tak proč je v top 20 10šamanů a 2ninjové rád bych se rozhodl za koho hrát na trvalo protože když budu pořád měnit postavy tak nedosáhnu levlu víc jak 85 líbý se mi prostě jaké dává třeba loco hity jak dává bosse atd. šaman je ale zase dobrej na exp tím že nikoho neppotřebuje buffy si dá sám prosil bych rady od zkušených hráču za koho bych měl hrát baví mě oba ale každý mě přitahuje ničím jiným
Re: Prosím poradte
ano ale šanca že budeš ako LOCO30 neni moc velka a on dava hutty kvoli kritiku ktori musel kupovat.a šaman ma vyhodu že ked daš pomoc P tak už ta nikdo neda lebo šanca na kritik 73%je dostt a podla mna je to buggovabe lebo ja som 44LVL šaman a mam pomoc m8 a davam kritik kazdou 3ranou.a to mam len 16%až chybbi su tu tak sory pišem rychlo hram na PSP 

šaman dračí moc
chunjo
LVL 44
THE BEST SONG IS I LOVE ROCK N´ ROLL THE BEST!!!!!
kdo to dokaže prečost at si to da to popisu
chunjo
LVL 44
THE BEST SONG IS I LOVE ROCK N´ ROLL THE BEST!!!!!
kdo to dokaže prečost at si to da to popisu
- Cassandra
- Lv.20
- Dostal poděkování: 5 poděkování
To, že v TOP 20 vidíš jen dva ninjy je také něčím ovlivněno. Proč je v TOP 50 jeden healer 100+? Archer snad není ani jeden. Jde o to na co se zaměříš. S dračím šamanem se na vyšších lvlech celkem snadno expí, díky buffům a oproti ninjům možnosti z koně. Většina znalých ninjů na koně vůbec nenasedá.
S šamanem dáš daleko rychleji 100 ale to platí pouze pro dragona. S ninjou je to těžší, většina to pak vzdá před lvlem 100 a většina je zaměřená na PvP. Tohle jsou čistě vyrovnané postavy, musíš se rozhodnout která Ti více vyhovuje. Ikdybys hrál za obě, pro jednu se později sám rozhodneš.
S šamanem dáš daleko rychleji 100 ale to platí pouze pro dragona. S ninjou je to těžší, většina to pak vzdá před lvlem 100 a většina je zaměřená na PvP. Tohle jsou čistě vyrovnané postavy, musíš se rozhodnout která Ti více vyhovuje. Ikdybys hrál za obě, pro jednu se později sám rozhodneš.
Fide, sed cui vide. Důvěřuj, ale dívej se komu.
Já bych ti spis doporucila šamana
hrala jsem za ninji udelala jsem 80 a vzdala jsem to ! 

VictoriaStun-75+
-
- Lv.8
MUsíš si najít toho pravého parťáka (myslím postavu) s k terým tě to bude bavit víc... Zato že tam je tolik šamanu a tolik ninju nic nerozhoduje... Jde o to se pobavit....
Machrováni = Strapnováni
"PAUSE" Škola , Real , Hraní.. Je toho moc..
Vždy je něčeho konec =).. Odpočívam u Biologa.. Muj jediní společník..
pauza od Hraní, musel sem.. Propadnout nebo Postoupit dál....
"PAUSE" Škola , Real , Hraní.. Je toho moc..
Vždy je něčeho konec =).. Odpočívam u Biologa.. Muj jediní společník..
pauza od Hraní, musel sem.. Propadnout nebo Postoupit dál....
- Shere
- Lv.16
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
S ninjou se nedají dávat metiny, a když jo tak blběCassandra píše:To, že v TOP 20 vidíš jen dva ninjy je také něčím ovlivněno. Proč je v TOP 50 jeden healer 100+? Archer snad není ani jeden. Jde o to na co se zaměříš. S dračím šamanem se na vyšších lvlech celkem snadno expí, díky buffům a oproti ninjům možnosti z koně. Většina znalých ninjů na koně vůbec nenasedá.

Teď už i zapálení takže další + pro šamana stejně to vypadá že pudu buď za BM suru nebo si nechám wara
- HrochDavid
- Lv.20
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Bereme-li ohled na lvl, tak nejvýše postavený archer je Rusila(105) na 56. místě. Ale v nej bojovnících je hned 4.
Ale statistiky podle mě nic neznamenají ... teda alespoň moc neznamenají. Protože lvl 95 může být stejně dobrý, jako lvl 105.
Ale já musím říct, že ninja je teda mnohokrát lepší.
Ale statistiky podle mě nic neznamenají ... teda alespoň moc neznamenají. Protože lvl 95 může být stejně dobrý, jako lvl 105.
Ale já musím říct, že ninja je teda mnohokrát lepší.

Odporučuji shamana, de to na nem dobře když si koupíš vejíř spásy+9(PVP) a orchideák +9(PVM). docela lahko a Ľevne se dejí sehnat.Napríklad chakram D.K. sem videl asi 5x v kramku zatím co orchidej aj 20 .. taky je teď vynovejen trvalej ohen a s orchidejem +9 a pomocdi draka na minimalne G si metiny rozbiješ v pohode .. i když budeš brat o cca 400 mene ako valečnici ale ty kritiky za to stojí ...
a jak vidíš každej odporučuje shamana.. 

- Satyriel
- Lv.4
- Kontaktovat uživatele:
Já sama mám dračí šamanku..lvl 84..no..jde o to že ze začátku moc vydělávat nebudeš..ale později to půjde..já osobně mám teď dropa na duše abych si dala vše na P a později vydělala na bony ..a teď se mi daří je to asi 3 dny co sem začala dávat skilly na P pomalinku si dělám PvP výbavu a vypadá to že sem se konečně rozjela..ale radím ze začátku si nejdříve udělej dropa a počítej s tím že se budeš rozjíždět pomalu..
No ohledně ninji moc zkušenosti nemám..takže ohledně něj ti moc neporadím
Osobně ti radím šamana
No ohledně ninji moc zkušenosti nemám..takže ohledně něj ti moc neporadím
Osobně ti radím šamana
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
CrazyBull « úte 8:59 pm »

@
Tomori « úte 8:57 pm »

@
CrazyBull « úte 8:50 pm »

@
Tomori « úte 8:48 pm »

@
TomasFoxx « úte 8:26 pm »

@
libast « úte 8:08 pm »