VIP - herbaření
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Zvížátko
- Lv.16

- Dostal poděkování: 12 poděkování
VIP - herbaření
Nějak nevím jak je to možné, ale zde http://www.ekura.cz/aktuality-detaily.p ... 33&id=1121 se píše o spojení herbaření s VIP a to takto "U zasazených bylinek se již nemusíte obávat jejich uschnutí. Můžete jít v klidu spát s tím, že druhý den bude možnost je otrhat čerstvé." A tak by mě zajímalo jak mi s VIP mohly včera 10x uschnout. A dnes to samé a to i když tam jsem přesně na minutu jelikož mam budíka... Zvláštní... Hlavně to že jsem kvůli toho kupoval VIP a ono nakonec nefunguje jak by mělo. Stalo se to též někomu? Když už si něco kupuji za SD ( i když za pruty ) tak bych očekával že to bude fungovat tak jak se píše. A ono nic...

Sindicate
!!!Shinsoo!!!
!!!Shinsoo!!!
Re: VIP - herbaření
Jo taky jsem na to narazil ... kvůli tomu jsem si to VIP zakoupil a ono prdlačku ....
Zajmalo by mě jak to je ...
Zajmalo by mě jak to je ...
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
NO nevím tohle už se tady řešilo a Saggi to opavil, mě se teda normálně když jsem to měl a teď pozor.
Bylinky ti uschly ale podařilo se sklidit x bylin.
Ono šance se nezvyšuje ale to že uschly se tam píše idkdyž neuschly ale to ještě neznamená že sesbíráš
Alespoň tak to bylo za mě, že uschly se psalo normálně ale šance běžela normálně bez časového limitu
Ono šance se nezvyšuje ale to že uschly se tam píše idkdyž neuschly ale to ještě neznamená že sesbíráš
Alespoň tak to bylo za mě, že uschly se psalo normálně ale šance běžela normálně bez časového limitu
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
- Zvížátko
- Lv.16

Nevím zdá jsem to pochopil tak jak bych asi měl. Ale každopádně mam VIP a vůbec to nesouhlasí s tím co jsem citoval nahoře... Žádné body, Žádné bylinky.. 10x za den nasadím a mam asi jen tak jednou.. A to jen když je luck.Renegade2 píše:NO nevím tohle už se tady řešilo a Saggi to opavil, mě se teda normálně když jsem to měl a teď pozor.
Edit: Tak pravě opět to samé. Navíc mě ještě nasral věhlas s prominutím jak debil tři dny se snažím udělat hodnost... A ono jak mam 98% se to zase smaže.... By mě zajímalo jak to s tím věhlasem je když udělám vždy 90%+ a pak mi to spadne... Zvlášť když to jak blbec dělám celý den..
Edit: Warn za vulgarity.
/Script
Sindicate
!!!Shinsoo!!!
!!!Shinsoo!!!
-
ceddy
- Lv.19

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Místo uschnutí si myslím že tam mělo být že nezhnijou
tudíž je tam můžeš nechat dva dny a pak je sklidit a buď výjdou nebo ne 
- Zvížátko
- Lv.16

ceddy píše:Místo uschnutí si myslím že tam mělo být že nezhnijoutudíž je tam můžeš nechat dva dny a pak je sklidit a buď výjdou nebo ne
Přijde mi to celé na hlavu.
Sindicate
!!!Shinsoo!!!
!!!Shinsoo!!!
-
Xilent
- Lv.2

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Ahoj, sice je to trosku off topic, ale rad bych se zeptal jak si si pres pruty koupil to premko
-
NepremoziteIny
- Lv. 18

- Dal poděkování: 25 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Skladník -- > Obchůdek --- > Prut 100kk ----> Web hry ----> Login ----> BlackMarket ---> Prodej předmětu
Nebuď jeden z milionu, buď jeden z 300..
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Zvížátko píše:Nevím zdá jsem to pochopil tak jak bych asi měl. Ale každopádně mam VIP a vůbec to nesouhlasí s tím co jsem citoval nahoře... Žádné body, Žádné bylinky.. 10x za den nasadím a mam asi jen tak jednou.. A to jen když je luck.Renegade2 píše:NO nevím tohle už se tady řešilo a Saggi to opavil, mě se teda normálně když jsem to měl a teď pozor.
Alespoň tak to bylo za mě, že uschly se psalo normálně ale šance běžela normálně bez časového limituTak nevím kde je problém.. VIP si už asi nekoupím.
Maximálně kvůli swampu což též hojně využívám...
Edit: Tak pravě opět to samé. Navíc mě ještě nasral věhlas s prominutím jak debil tři dny se snažím udělat hodnost... A ono jak mam 98% se to zase smaže.... By mě zajímalo jak to s tím věhlasem je když udělám vždy 90%+ a pak mi to spadne... Zvlášť když to jak blbec dělám celý den..( 98%.. Jdu teď bylinky.. Hurá hodnost a ono pi** za 72%
) Nechápu ty nové novinky které mi nějak nejdou.
Edit: Warn za vulgarity.
/Script
Otázka na kolik máš herbaření
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
-
kylonka
- Lv.2

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
on asi nemysli ze mu uschly ale ze je motovidlo myslel si asi ze s VIP budou bylinky vzdy ale VIP jen odstrani ten 3hodinovy limit po kterem uschnou a muzes je sebrat i za tyden to jestli vypestujes se ridi jen tim kolik mas herbareni a stestim
nato VIP nepomuze