Pvp- bs nebo shell
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
ChristAngel
- Lv. 12

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Pvp- bs nebo shell
Ahoj, mám dotaz chci se zeptat co pro mě bude lepší pořídit, momentálně mám pvp shell ve kterém je 15 magie dýky a meče, ale chybí kompletně obojruče. Zajímá mě jestli bude lepší na pvp bs s 3x15%, tím by se mi dorovnalo vše na 60%, kromě šípů. Ale zase mě zajímá jestli mi nebude chybět 1,5k zb v základu i s 8% na poškození schopností. Prosím poraďte 

Za podpis děkuji Justice.
Účty Evaine, StormTrooper a ostatní droppeři už nejsou v mém vlastnictví, už pouze na foru.
-
Andri
- Lv.24

- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
Re: Pvp- bs nebo shell
Pokud můžeš, určitě shell, ale klidně bych bral dračí
Budeš mít o 1,5k zb víc oproti shell (což určitě dorovná víc jak 3% odolnost na poškození). A navíc ho můžeš stále zlepšovat, takže buď shell, nejlépe dračí 
Podpis smazán moderátorem fóra.
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Re: Pvp- bs nebo shell
Buď protoč shell nebo kup lepší shell / dračí
BS ne ... ješte kdyby tam bylo + 15 magie popripade 2 k ZB tak jo .. ale jinak ne
BS ne ... ješte kdyby tam bylo + 15 magie popripade 2 k ZB tak jo .. ale jinak ne