Ahojte registroval som a cem aktivovat ucet Musel som si to poslat asi 5x ten aktivačný aby konecne došiel a kliknem nan a dalo mi toto
Chyba! Je možno měnit jenom jeden údaj. Platný je pouze poslední požadavek na změnu !
Skusal som to 3x a furt nic
Registracia
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
BEBIKxP
- Lv. 12

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- CruzY
- Lv.20

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Registracia
Musíš vždy kliknout na poslední email ,který obdržíš např. změním si heslo a chci si nastavit pečetidlo.. Kliknu na obojí naráz ,přijdou mi oba maily ale půjde jen ten poslední..
Ps: jestli si kliknul na ten poslední ták buď čekej na další nebo koukni do spamu
Ps: jestli si kliknul na ten poslední ták buď čekej na další nebo koukni do spamu
-
BEBIKxP
- Lv. 12

- Kontaktovat uživatele:
- CruzY
- Lv.20

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ták zkus si ho poslat znova .. Tohle se mi taky stalo jednou ,ale pak sem to nějak udělal..
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
skus iny email
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
BEBIKxP
- Lv. 12

- Kontaktovat uživatele: