Chci navrhnout jestly by se nedalo ten čas zmenšit
Pečetidla - 48 hodin čekání
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
EnsexSaman
- Lv.22

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování
Pečetidla - 48 hodin čekání
Chci se zeptat proč u pečetí musí být ta 48hod než se to odpečetí pěkné mě to štve často reinstaluju PC tudíž na ID nemůžu dát a IP taky nemam jistotu že se nezmění a když vám to napíše Účet je zapečetěn proti vašemu prihlášení tak to naštve.
- CruzY
- Lv.20

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pečetidla - 48 hodin čekání
To se mi stalo právě dneska .. celej štastnej že sem rozjel launcher a najednou bum Váš účet je zabezpečen proti vašemu přihlášení... Tak sem si chtěl po měsíci zaswampit a asi to vidím tak na neděli.. taky bych to snižil ..
-
EnsexSaman
- Lv.22

Nejhorší je to že celý tyden se těším na víkend že si zahraju a zrovna toto 
Nejraději bych to dal třeba na 12hod
- Bmlegend
- Lv.22

- Dostal poděkování: 38 poděkování
Pak vám někdo ukrade účet a email vy na něm přes večer nebudete , uběhne 12 hod . a ráno vstanete a máte po věcech , a o víkendu můžete být na prázdných postavách
to má svojí logiku ..
-
EnsexSaman
- Lv.22

No dobře ikdyž tam bude 48hod tak stejně nepoznám jestly se mi tam někdo zkoušel líst koukne na stránky počká si až zkončí pečetidla a jsem na prázdno tak či takBmlegend píše:Pak vám někdo ukrade účet a email vy na něm přes večer nebudete , uběhne 12 hod . a ráno vstanete a máte po věcech , a o víkendu můžete být na prázdných postaváchto má svojí logiku ..
- Bmlegend
- Lv.22

- Dostal poděkování: 38 poděkování
Když se podíváš na stránku uvdíš ,že ti to někdo odpečetil , a můžeš proti tomu něco udělat ale stejně si můžem pořád oponovat že si toho třeba nevšimneš atd. atd.
- CruzY
- Lv.20

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nápodobně.. Ale buďme rádi jak to je .. Sice mě to docela naštvalo ,ale asi to ták je dobřeEnsexSaman píše:Nejhorší je to že celý tyden se těším na víkend že si zahraju a zrovna toto