A o kolik se zvýší průnik danou průmkou ?

Děkuju .
0% průmka např : 1 k průnik, 100% průmka 2k průnik, tak nějak si to vyvoď, aspoň doufám, že to tak jeRakowski píše:Zdravím , zajmalo by mě ,jestli bude na PRŮNIKY DO VÁLEK lepší Baron , nebo Meč Země / Uran , chci jen průnikovat ...
Děkuju .
To je dobrej blabol co si tu vypotil.Pri 100% prumce by urcite nebral jen 2k na sek.Cim vetsi prumka,tim vetsi seky,ale chce to mit co nejvic na prunik.Jinak baron je dobrej,ale mec zeme je dostacujici na pruniky.RikejMiSteli píše:0% průmka např : 1 k průnik, 100% průmka 2k průnik, tak nějak si to vyvoď, aspoň doufám, že to tak jeRakowski píše:Zdravím , zajmalo by mě ,jestli bude na PRŮNIKY DO VÁLEK lepší Baron , nebo Meč Země / Uran , chci jen průnikovat ...
Děkuju .
Dmnce, on se ptal na průnik, ne na seklordsword píše:To je dobrej blabol co si tu vypotil.Pri 100% prumce by urcite nebral jen 2k na sek.Cim vetsi prumka,tim vetsi seky,ale chce to mit co nejvic na prunik.Jinak baron je dobrej,ale mec zeme je dostacujici na pruniky.RikejMiSteli píše:0% průmka např : 1 k průnik, 100% průmka 2k průnik, tak nějak si to vyvoď, aspoň doufám, že to tak jeRakowski píše:Zdravím , zajmalo by mě ,jestli bude na PRŮNIKY DO VÁLEK lepší Baron , nebo Meč Země / Uran , chci jen průnikovat ...
Děkuju .
A prunik se odviji od ceho? Od rany 0? :tutununu:RikejMiSteli píše:
Dmnce, on se ptal na průnik, ne na sek