Lvl 140+ a karma..
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.24
- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
Re: Lvl 140+ a karma..
No, karma je jednoznačně nejtěžší úkol (kromě herbaření), zároveň nejdelší. 820 odnesených esencí, zatímco biolog 305 odnesených předmětů. Časově je to rozdílné, 6hodin vs. 8 hodin, ale u dalšího levelu čekáme zase 1 den a ne pokaždé tu esenci máme na případné odnešení dropnutou. Zatímco biologa můžeme mít připraveného stále, šup výzkumák a během chvilky hotovo. Karma se s pečlivým odnášením dělá rok. A to by skoro znamenalo zhruba donést denně 2,25 esence. Musíme ale počítat i s čekáním 1 dne, každopádně Karma není jednoduchý úkol, ale jak říkáš, v HG je to paráda. A za takový luxus se musí platit. 2700 zb a pokud si vyberete odolnost proti schopnostím, což asi volí většina, tak 10% je sakra luxusní. Ne každý si takový luxus může dovolit.
Podpis smazán moderátorem fóra.
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
To uz se vazne prober ty.Nikdo nechce,aby padala vic,ale aby padala podle toho jak delas urcity stupen karmy.A jelikoz je karma vymysl jen Sindi,tak to asi nebude uplne doladene.A jinak chlapce i hloupy zuby orka by se daly lip nadropovat se 141lv,pokud by nekdo mel tak nizko.zen píše:Karma pada podle tveho lvlu, a taky cim dal ses od mobu lvlem tak tim ti pada hur, tak jako vsecko v metinu vzdykcy padalo.
Skus si precist co je na te modre karme napsany. Je to obycejny drop ktery pada furt a nebo tam mas neco jako : EXTREMNE VZACNA ESENCE. Hm? Fnuk. Chci mit tech extremne vzacnejch blbosti plnej inv za a jesi ne tak jdu psat na forum.
Proc to tak resim? Lidi si neuvedomuji jak moc tuhle hru zasiraj malickejma upravama ktery ve vysledku udelaj hrozne moc. A pokazde vic skody nez uzitku. A pritom jedinej duvod tehle uprav je to ze par jedincu breci na foru, omluvaji svoji lenost tim ze neco nejde. Saggi si to precte (v jeho mozku 3 lidi rovna se vetsina herni komunity, nic proti nejvyssi - ale takhle to tu funguje), vyvodi zavery a jeb, uprava je nasvete. Dalsi spatna. Vy obajujete karmu, chcete aby padali vic - vite co? taky by se mi libilo aby padala vic. Ale vy neznate Saggiho? Vy tu hrajete prvni den? U nej nikdy neni nic zadarmo. Vzdycky je to neco za neco. A ja ani nechci vedet za co by byla uprava dropu karem. Vzhledem k tomu ze je to tak nastaveny dlouho, lidi karmu delaj, neni to rozhodne vubec nemozny, tak by to podle me byla velice draha uprava, aspon pro nas hrace. Neopakujte ty stejny chyby furt dokola.
Ty zase nechapes,ze upravy sou nutne,protoze nic se nikdy nepovede,udelat hned napoprve.Jinak upravu dropu ve Swampu delal Saggi sam,bez toho aniz by si nekdo stezoval na drop.Chodim tam od te doby co ho otevrely a byl tam i jiny exp a jiny drop. A taky bych mohl rict,ze to driv mely hraci ze zacatku lehci,protoze mohly vydelavat majlant v cave 2 nez se to upravilo.
A to ze by nekdo nemel penize na natoceni bonusu na dropa?Uz to fakt nehul.Tady se jedna o to,ze se neda hrat,bez toho,aby se na kazdou kravinu musel delat zvlast drop.Kapisto?
Za rocni noliferskou praci to zase takovy luxus neni.Andri píše:No, karma je jednoznačně nejtěžší úkol (kromě herbaření), zároveň nejdelší. 820 odnesených esencí, zatímco biolog 305 odnesených předmětů. Časově je to rozdílné, 6hodin vs. 8 hodin, ale u dalšího levelu čekáme zase 1 den a ne pokaždé tu esenci máme na případné odnešení dropnutou. Zatímco biologa můžeme mít připraveného stále, šup výzkumák a během chvilky hotovo. Karma se s pečlivým odnášením dělá rok. A to by skoro znamenalo zhruba donést denně 2,25 esence. Musíme ale počítat i s čekáním 1 dne, každopádně Karma není jednoduchý úkol, ale jak říkáš, v HG je to paráda. A za takový luxus se musí platit. 2700 zb a pokud si vyberete odolnost proti schopnostím, což asi volí většina, tak 10% je sakra luxusní. Ne každý si takový luxus může dovolit.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.24
No, rok není zas tak moc a 10% odolnosti a 2700 zb mi přijde jako slušná odměna
. Těch 10% dělá dost, jdi do HG a zkus si sundat náramek a jaký bude rozdíl
.

-
- Lv.36
Naramek si vyrobim,nebo,jako nekteri koupim.karmu ne:) A ver,ze davam hae i bez karmy na P :tutununu:Andri píše:No, rok není zas tak moc a 10% odolnosti a 2700 zb mi přijde jako slušná odměna. Těch 10% dělá dost, jdi do HG a zkus si sundat náramek a jaký bude rozdíl
.
Ale proc se snazit neco psat zbytecne,ze?

-
- Lv.24
A jsme u toho... Tak proč tu karmu děláš když to dáváš i bez ní
.
Jasně, HG dáváš i bez karmy na P, ale s kostmy že ? Ale kdyby jsi jí měl P, tak by jsi třeba ani kosti nepotřeboval
Psal jsi, že to není zas tak moc (ty bonusy karmy), tak ti dávám návrh vyzkoušet to "nic" sundáním náramku.

Jasně, HG dáváš i bez karmy na P, ale s kostmy že ? Ale kdyby jsi jí měl P, tak by jsi třeba ani kosti nepotřeboval

Psal jsi, že to není zas tak moc (ty bonusy karmy), tak ti dávám návrh vyzkoušet to "nic" sundáním náramku.
-
- Lv.36
Kosti sem v Hae pouzil jen kdyz sem tam byl poprve chlapecku.Na to fakt karma neni :tutununu:Andri píše:A jsme u toho... Tak proč tu karmu děláš když to dáváš i bez ní.
Jasně, HG dáváš i bez karmy na P, ale s kostmy že ? Ale kdyby jsi jí měl P, tak by jsi třeba ani kosti nepotřeboval![]()
Pokud potebujes kosti na Hae? No mas co jeste delat budulinku

-
- Lv.24
Vím že mám co dělat
ale chci tě vidět jak budeš pláštovat konec 2. patra s 6 a více postavami bez kostí
to dělá WP sura 
EDIT: Kosti jsi použil jen poprvé ? A pak se probudil že

EDIT: Kosti jsi použil jen poprvé ? A pak se probudil že

-
- Lv.13
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Ahoj,Renegade2 píše:Máš pravdu s tímhle soulasím, jenom bych chtěl vědět jeslti 2 hodiny denně jenom ve swampu je málo nebo hodně času na drop denních cca 3 karem.
Ptám se jenom proto aby to nevypadalo jako lenost.
Nebo je to podle štěstí za ty 2 hodky buď ti padnou a nebo ti nepadnou a nebudeš dávat a nebo je to dropni si jich víc když budeš mít štěstí a potom nehraj.
Suma sumárum ikdyž ta karma se dává pravidelně trvá jako celej biolog a tam se to dá snadno nadropovat a biolog dává taky nějaký odmněny si myslím a slušné.
Byla to dřína a každodenní chození do swampu a získávání a nezískávání a nikomu to nepřeju!!!! a to to na P mám.
Řeknu to takhle udělat P u mě znamelo přijít v 15. hodin z práce a do 20. hodin cca se dřít s karmou skoro každej den. To už vážně není hra ale jenom pocit to mít na P. Nicméně v HG je to luxus
Malinké + bylo po tom co Saggi nastavil aby všecho padalo všem, to se na krátkou dobu drop karem na na G zlepšil pro levely 135+, alespoň pro mě
jinak do té doby jsem byl v háji a nejspíš bych to vůbec neměl
no denně 5 hodin věnovat karmě??? To je teda síla, ale každý na to ten čas nemá.
Co se týče padání. Připadá mi, že to padá teď rozhodně více, chybělo mi 9 modrých karem do G10. Šel jsem jeden swamp 2h a padlo 6 kousků ten den ještě jednou a do hoďky jsem měl 3 modré, takže pak jen stání u druida a odevzdávání 3xdenně. Jinak časově je to opravdu velmi náročné.
Měl bych otázku na ty co dropují nebo dropovali zelenou jak to padá? Ze swampu si odnesu s bídou 1-2 kousky v HG mi padly za dvě patra 3 kousky.
Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO
cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám
cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám
-
- Lv.36
Kdyby mi misto zelene padaly modre,byl bych spokojeny,protoze i ty mi padaj o hodne vic.)Tommo píše:Ahoj,Renegade2 píše:Máš pravdu s tímhle soulasím, jenom bych chtěl vědět jeslti 2 hodiny denně jenom ve swampu je málo nebo hodně času na drop denních cca 3 karem.
Ptám se jenom proto aby to nevypadalo jako lenost.
Nebo je to podle štěstí za ty 2 hodky buď ti padnou a nebo ti nepadnou a nebudeš dávat a nebo je to dropni si jich víc když budeš mít štěstí a potom nehraj.
Suma sumárum ikdyž ta karma se dává pravidelně trvá jako celej biolog a tam se to dá snadno nadropovat a biolog dává taky nějaký odmněny si myslím a slušné.
Byla to dřína a každodenní chození do swampu a získávání a nezískávání a nikomu to nepřeju!!!! a to to na P mám.
Řeknu to takhle udělat P u mě znamelo přijít v 15. hodin z práce a do 20. hodin cca se dřít s karmou skoro každej den. To už vážně není hra ale jenom pocit to mít na P. Nicméně v HG je to luxus
Malinké + bylo po tom co Saggi nastavil aby všecho padalo všem, to se na krátkou dobu drop karem na na G zlepšil pro levely 135+, alespoň pro mě
jinak do té doby jsem byl v háji a nejspíš bych to vůbec neměl
no denně 5 hodin věnovat karmě??? To je teda síla, ale každý na to ten čas nemá.
Co se týče padání. Připadá mi, že to padá teď rozhodně více, chybělo mi 9 modrých karem do G10. Šel jsem jeden swamp 2h a padlo 6 kousků ten den ještě jednou a do hoďky jsem měl 3 modré, takže pak jen stání u druida a odevzdávání 3xdenně. Jinak časově je to opravdu velmi náročné.
Měl bych otázku na ty co dropují nebo dropovali zelenou jak to padá? Ze swampu si odnesu s bídou 1-2 kousky v HG mi padly za dvě patra 3 kousky.
-
- Lv.35
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
NO 5 hodin, to není jenom karma, ale i jiné hraní a čím víc postav tím více času a všechno kolem toho s tím spojené.
PS: ani wp sura s karmou na P nepláštuje konec 2-jky se 4- a více postavama bez kostí. Když si je zapomenu nasadit tak to poznám hned.
Jeslti to někdo dělá bez kostí a nepotřebuje je tak klobouk dolu
PS: ani wp sura s karmou na P nepláštuje konec 2-jky se 4- a více postavama bez kostí. Když si je zapomenu nasadit tak to poznám hned.

Jeslti to někdo dělá bez kostí a nepotřebuje je tak klobouk dolu

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Spoiler:
Herbaření P
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « sob 6:57 pm »

@
ChunjoKing « sob 6:48 pm »

@
Suko201 « sob 10:37 am »

@
Tomino26 « pát 8:55 pm »

@
noxforko « pát 8:29 pm »

@
cleo « čtv 8:30 pm »