Takhle : Mám ve výbavě utopeno několik desitek miliard a 75 lv do keri ninja si udělá více CB než já .. přijde mi to jako absurdní až vymazaný .... o CB tady samozřejmně nejde kdyby šlo tak si ten meč místo te obouručky vemu .... píšu si s člověkem a ten mi zdelí že jde do war říší říkám super ale potom dodá že šetří kosti do HG - :normal?: :normal?: vy si ten sindicate posílate do haje hráči jako Roman23, tlama atd.. ti jedou jen pro PVP ( především ) a jsou to jedni z nejkvalitnějších hráčů na servru ale co z toho když to PVP co nevidět skončí .. když nemá smysl se mlatit za říši ve které umře každou sekundu 5 lidí s PVM ? ... přijde mi to jako stupidita.. chtělo by to nějak zamezit ... nevím jak ale skuste mi říct co si o tom myslíte nebo jeeslti jen mně vadí PVm hráči v PVP mapách ... ano moc to žeru ja vím už sme si to vyslech párkrát

Jedno z řešení - Zvednout LVL at se zbavime tech PVmkařů + třeba udělat to tak že lidi kteří mají v INv věc s natočenou příšerou dole - tak neveme do war ... to už je jedno hlavní je teť zjistit jeslti v tom nejedu sám....
PS : Konečně vidím jak jsou si říše rovny a stejne schopny.. a tímhle tempem se vrátíme na časy ( 1 month ago )