Sindicate/Ekura Co bude dál?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Re: Sindicate/Ekura Co bude dál?

Příspěvek od SvetaPan » čtv 14. bře 2013 20:22:12

Renegade2 píše:Víš pro mě přijde vtipný komunikovat s hráči. Protože 1000 hráčů 1000 chutí.
od toho taky to forum vypadá :lol:
To jsou ti hráči s kterými by měl komunikovat. :?: Nebo s kterými hráči by měl.
Třeba teď už má vybranou úzkou komunitu hráčů kteří testují co ;)
Když budeš pracovat v práci tak se tě šéf jako dělníka taky nebude ptát jak by si jsi představoval svojí práci, ale bude jí probírat s managementem.

V praxi Saggi udělá návrh na kterým bude pracovat rok a 1000 hráčů to bude chtít jinak :ouch:
PS: HG je nudný, no to ti doporučím Tomb Raider :up: ,ale ten dohraješ za "pár" hodin. Chápeš
no tak at pak ale nefnuka Saggi ze se to lidem nelibi a nadavaj na to ! sorry ale nemuzes porovnavat sigl hru s multakem to jsi strelil vedle
Sieg oder Valhöll

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » čtv 14. bře 2013 20:49:25

Saggi fnuká a kde, já jsem si nevšiml :D. Já myslel že jsi to pochopil s tím srováním ale asi ne. V tom srovnání nešlo ani tak o to jeslti je to single nebo multi hra ale o to jaká hra to je. Tomb Raider je adventura kde se neustále mění prostředí a pokud jí hraješ poprvé tak tě dokáže neustále něčím překvapovat, metin je oproti tomu multi RPG hra kterou hraješ "dlouhé" měsíce.
Neznám hru která není nudná po tak dlouhé době.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

SvetaPan
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 119 poděkování

Příspěvek od SvetaPan » čtv 14. bře 2013 20:56:47

Renegade2 píše:Saggi fnuká a kde, já jsem si nevšiml :D. Já myslel že jsi to pochopil s tím srováním ale asi ne. V tom srovnání nešlo ani tak o to jeslti je to single nebo multi hra ale o to jaká hra to je. Tomb Raider je adventura kde se neustále mění prostředí a pokud jí hraješ poprvé tak tě dokáže neustále něčím překvapovat, metin je oproti tomu multi RPG hra kterou hraješ "dlouhé" měsíce.
Neznám hru která není nudná po tak dlouhé době.
skoro vzdy si tu stezoval kdyz se lidem neco nelibilo a dali mu to sezrat ...prosim nemusis me rikat co to je za hru ...proste nemuzes napsat at si jdu zahrat sigl hru kdyz to je uplne neco jinyho nez multak kdyz si tam napsal ze to je kratky...a i multak te dokaze prekvapit i po roce hrani takovy wow clovek muze hrat 3 roky v klidu a porad ho to dokaze prekvapit ale tam to je jina liga tam se snazej aby to hrace neomrzelo
Sieg oder Valhöll

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » čtv 14. bře 2013 21:01:43

Renegade2 - a snad se to nezamkne (Anfalas a Chyumgo1 dají zpátečku) a Saggi - ten sem může přijít a pobavit se (jako že zasmát), ale nic víc z toho asi nebude. Přeci jen "kormidlovat" tuhle hru může jen jeden.
:)
Ale nikdo věřím nechceme kormidlo - my chceme větší zábavu. ;)

Co se děje "v zákulisí" (server), mě a vlastně nikoho nemusí zajímat. Nás zajímají výsledky "na jevišti" (ve hře) - a... no to si ohodnoťte každý sám podle svých zkušeností z prostředí z jiných her a serverů. Já spokojený jsem - ale jsme na Ekuře a tam je vždycky něco navíc.

Když už jsme u té komunikace - tak bylo by fajné mít někoho ve vedení hry speciálně z "tiskové informační agentury", protože aby jeden člověk zvládal programovat, testovat, řešit tickety a ještě chodit sledovat fórum... to nejde. Nebo jo, ale pak to podle toho vypadá. Spoustě věcí se dá předcházet jen tím, že někdo vhodný vhodně promluví. Neumlčíme tím věčné rýpaly a nespokojence, ale většina bude mít pořád pocit, že jsou v obraze. Tady připomenu dík za reakce Board moderátorů, díky kterým občas víme, že ve hře sice "hoří" ale už se to "hasí". ;)

Návrhy mám rád a je to bezedná studnice námětů. Samozřejmě že všechno neprojde, ale pořád to může inspirovat. Jen nevím, třeba v oblasti PvP, co by tu mělo padnout ještě za nápady, aby se konečně začalo něco dít a PvP se pohnulo směrem k větší zábavnosti? Nebo je to teď vyhovující stav? Asi ne, že jo.

Zatím tečka. Musím do práce. :(
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » čtv 14. bře 2013 21:06:04

Ghibli, ale přesně na tenhle post komunikátora by jsi se nejvíce hodil ty :up:
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

GurenaimeYuraki
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 190 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GurenaimeYuraki » čtv 14. bře 2013 21:25:31

Renegade2 píše:Ghibli, ale přesně na tenhle post komunikátora by jsi se nejvíce hodil ty :up:
Souhlasím, jelikož Ghibliho posty si čtu rád, a jako jedny z mála postů je dočítám do konce.

Taktéž jsem s tímto serverem více než spokojen-ofík mu nesahá ani po špičku nehtu na palci. Ovšem si budeme muset zvyknout-drobné nedostatky jsou typickým příkladem drobné ruční práce. Mohu souhlasit, nevím proč ale Metin je pro mě něčím magický, páč jsem ho vydržel hrát pár let témeř každý den. Ještě nikdy jsem nenašel hru, která by mě tak chytla. A tento server zvlášť.
Obrázek

Nenapadně
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Nenapadně » pát 15. bře 2013 7:33:42

Vidím, že nejsem sám komu se současná situace nelíbí, ale od doby kdy zmizeli novinky z fora a přidali se dračí sety to jde od 10 k 5.

Doufám, že se zde vyjádří také nějaký administrátor nejlépe Saggi přeci jen je to téma pro něj...

Heroes1986
Lv.4
Lv.4
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Heroes1986 » pát 15. bře 2013 9:24:20

Ghibli píše:Ostatní - problém je, že Ekura není v dostatečně silném konkurenčním prostředí (offik, ostatní priváty), kde by se musela přetahovat o hráče a tak se nemůže ani zlepšovat ani růst do kvalitativních výšin. Není prostě motivovaná tlaky zvenčí a ani zevnitř (hráči) a jak je vidět, tak sama se nedokáže překonávat. Ne překonávat ostatní servery, jelikož ty jí nemůžou konkurovat, ale sama sebe (svojí hratelnost a zábavnost).

A třeba to Ekura ani nechce - dva lidé tady ví, kam měla Ekura dojít. A dost možná těch cílů dosáhla a snaží se jen udržet laťku, kterou si sama nastavila.

Ale opravdu stačí být Ekuře tím jednookým, co je mezi slepými králem? Doufám, že ne. ;)

Padají tu nápady na příchod nové krve - ale - nemyslím, že by tu byl potřeba přímo druhý Kápo. Spíš to chce další "GM-dělníky", co nám budou servírovat zábavu a opečovávat nás, než sami odpadnou a pak budou nahrazeni někým dalším. Jaká je zábava ve hře, víte každý sám. Já jen připomínám, že zábava nerovná se automaticky nová mapa, nové věci, nové schopnosti. Ono se dá zabavit i na těch součastných mapách - ale - pokud se tam bude něco dít. Tím dít myslím něco navíc, než jsou běžné hráčské aktivity. A o tom to je. :)

Příchod každé novinky je riziko - že jí nepřijme systém nebo hráči a nebo obojí. Tady pak záleží na jejím načasování a na způsobu podání. Pokud vás, jak píše např. GurenaimeYuraki, kompetentní osoby v PRAVÝ ČAS neupozorní, že se vám TEĎ bude hra lagovat z důvodů aplikace nějaké novinky do hry, tak... panika, chaos, roztrpčení a naštvaní hráči na fóru. Já s oblibou říkám, že způsob a ladění nových věcí ve hře budí dojem, že nejsme hráči, ale spíš betatesteři - ale i betatester ví, co se KDY a JAK bude dít. :) Samotné testování - těžko říct, jak velký vzorek hráčů je potřeba pro to, aby se něco správně otestovalo. Každopádně místní hráčská komunita je natolik široká, že by se našlo dostatek těch, co by se mohli použít na případné otestování. ;)

PS: máme podezřele málo nevyřízených ticketů (aktuálně 48), přičemž měsíc zpátky jich bylo tuším 5x víc = to vypadá, že se nahoře pracuje i na efektivnější komunikaci supportu hry s hráči - a nebo že by ubylo těch, co píší tickety? :D

naprostý souhlas,skvěle vystiženo
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Kromě člověka všichni živí tvorové vědí, že základním životním cílem je radovat se ze života.

Za obrazek dekuji TheYui

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » pát 15. bře 2013 21:22:08

Ostatní - i vy lichotníci - ne že by se mi to nelíbilo :inlove: - ale že vy budete po mě něco chtít. :D Každopádně, jména jsem si poznamenal a až přijde správný čas a já budu na správném místě, tak ty vaše Herbařka a Karmy už nějak posuneme (tohle byl žert). ;)

K návrhu od Renegade2 - nejdříve musíme popohnat PvP na serveru, aby byl ve Válkách průměr 200 a víc hráčů a PvP celkově víc bavilo a potom... se uvidí. :)

A jestli sem teď někdo přijde (vedení)? Jestli bude mít teď něco na srdci, tak určitě, ale jinak asi ne. Ale my si počkáme a zase se připomeneme. ;)
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Nenapadně
Lv.5
Lv.5

Příspěvek od Nenapadně » sob 16. bře 2013 20:56:22

Zachovejme aktivitu tohoto tématu vyžadujme informace. Vedení evidentně nemá zájem o hráče, když není schopno se zde vyjádřit.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ cleo « čtv 8:30 pm »
a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
@ Suko201 « čtv 7:30 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Bude novinka.
oki
@ TOXIX « čtv 3:18 pm »
Novinka je, jak minuly rok ze kotel v osade chce 100ks uhli na podpal misto 10ks :)))
@ Mionix « čtv 2:28 pm »
@Suko201,  Bude novinka.
@ Suko201 « čtv 2:25 pm »
Zdravíčko, budou v patchlogu informace o dnešním updatu? :-))
@ Vydesenej « čtv 2:22 pm »
Bude možnost zakoupit ten klobouk s těmi sobími rohy za sd? :O
@ Mionix « čtv 1:53 pm »
@VOJTTANOOO,  Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
@ VOJTTANOOO « čtv 1:25 pm »
ani pres prsten , mi to nefunguje :( kliknu ze se portnu, a naskocí to do cerne obrazovky :(
@ VOJTTANOOO « čtv 1:08 pm »
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@ NOACH « čtv 1:03 pm »
Zdravím, bude tento týždeň aj bonus na sd ?
@ Mionix « čtv 12:47 pm »
Už to frčí. :-)
@ Tomori « čtv 12:36 pm »
Čekání si můžete zkrátit tipováním nejlepších úlovků našeho Mionixe v Rybářské tipovačce. Třeba se vám to vyplatí a něco vyhrajete! :P :D
@ Vydesenej « čtv 12:33 pm »
Nonepovideeej píše: A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
To nedokážu slíbit :D
@ Marph « čtv 12:27 pm »
Jsem si chtěl aspoň odevzdat bio a zručku, než půjdu do práce :D
@ Nonepovideeej « čtv 12:26 pm »
A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
@ Vydesenej « čtv 12:10 pm »
To bude big update uvidíte
@ Nonepovideeej « čtv 11:58 am »
Možná už nám zapnou event, tak nechtějí, aby se hned muselo něco opravovat :)
@ YanLuo « čtv 11:02 am »
Údržba do odpoledne znovu ..gg :)
@ Symbio « úte 5:58 am »
Dokáže mi prosím někdo poradit s cenou vrány 43+10ork+3stun+8síla? Ať neprodám zbytečně pod cenou? Díky :D
@ angrylunaxx « sob 11:00 pm »
je to mrtvé nebo né... ?
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:

Who is chatting

offline Mionix