Teď mám Bsko 15magie 15šíp 5převzít a nemužu si stěžovat !
BS vs Dračí do HG
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
loubalik
- Lv.13

- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 81 poděkování
Re: BS vs Dračí do HG
Takže já chodil s shell 15magie 10šíp 10převzít.... a docela to šlo 
POSTAVY : PAPIRUS,SHAMANICE,KLAVESA UŽ NEPATŘÍ MĚ
MOMENTÁLNĚ JSEM JEN NA FORUM
JE MOŽNÉ ŽE SE ZNOVU ZAPOJÍM, ALE TO UKÁŽE ČAS 
KOUPÍM POSTAVU S KARMOU G10+
KOUPÍM POSTAVU S KARMOU G10+
- BloodRayne
- Lv.20

- Dal poděkování: 118 poděkování
- Dostal poděkování: 146 poděkování
Mám ted BS s 30% magii, krásně sním plaštuju potvory v 2 patře, nevím ale co je tak lepší na dračím , jen možná to zb, navíc by bylo lepší na obranu až +8,takže X miliard v tahu
Když se vrátím k tomu schýlení, oni ty potvory jako kdyby kouzlí, něco jak já když střílím kouzla takže na to platí odolnost šípum, takže od kdy platí na kouzla schýlení?
Když se vrátím k tomu schýlení, oni ty potvory jako kdyby kouzlí, něco jak já když střílím kouzla takže na to platí odolnost šípum, takže od kdy platí na kouzla schýlení?
Naposledy upravil(a) BloodRayne dne úte 19. bře 2013 5:52:46, celkem upraveno 1 x.
-
Klavesak
- Lv.6

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Schilko je naprd já mám 35 magii 10 převzít 6 šípy .... celkové magii mám 74 a šípy 65 a plastuju si totaky tak a schylko je naprd upneBloodRayne píše:Mám ted BS s 30% magii, krásně sním platuju potvory v 2 patře, nevím ale co je tak lepší na dračím , jen možná to zb, navíc by bylo lepší na obranu až +8,takže X miliard v tahu![]()
AssasinsKill ninja 141 PVP/ PVm mašináá
Hraju s Papirusem
Hraju s Papirusem