2, S tím souhlasím , sloupy jsou na nic ...Celou válku u nás

Samozřejmě chápu, taky jsem do dneška neřekl ani slovo, ale to co bylo v dnešní válce už přesáhlo meze, k nám pro bufy si hodila i dračí šamnka, to už je vrchol. V každé válce jsme bez keců bufovali koho šlo, ale co je moc, to je moc.Gerter píše:1, Naštěstí se Buffuji sám ,takže buff řešit nemusím,ale ber třeba v pozat to,že každý neá silný počítat,takže tak neutáhne Buffera a Hl . postavu ....Takže lidi , kteří buffuji to dělají pro říši ,aby byly lepší bonusy,takže se tolik nezlob.
2, S tím souhlasím , sloupy jsou na nic ...Celou válku u násněkdo oxidoval ... Jakmile jdu před
/
sloupy , hned to do mě buší za 30k ....Tak nevím jak to chodí
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Cepino píše: Samozřejmě chápu, taky jsem do dneška neřekl ani slovo, ale to co bylo v dnešní válce už přesáhlo meze, k nám pro bufy si hodila i dračí šamnka, to už je vrchol. V každé válce jsme bez keců bufovali koho šlo, ale co je moc, to je moc.
Přesně, jdu buffovat a priori "svoje" lidi. Z TS nebo skupky vim, že mi někdo umřel. Přestanu buffovat ostatní a čekám na toho, kvůli komu jsem tam šla, aby dostal buffy okamžitě, jak se objeví. Moc neumíraj, na respu se nudim, tak buffuju i ostatní. Ale jak je tam "můj" s ledovym klidem nechám jiného "rozbufovaného" a starám se o toho, o koho mám.Gerter píše:Cepino píše: Samozřejmě chápu, taky jsem do dneška neřekl ani slovo, ale to co bylo v dnešní válce už přesáhlo meze, k nám pro bufy si hodila i dračí šamnka, to už je vrchol. V každé válce jsme bez keců bufovali koho šlo, ale co je moc, to je moc.
Tak si bloknia máš klid a buffuj jen lidi,který uznáš za vhodný
, pokud nechceš block
tak si blokni hráče , který tě otravuje
...
Ono se strašně dobře bufuje, když přiběhneš na smluvené místo a tam stojí včetně tebe dračího a healera dalších 5 postav, to je super rychle nakliknout právě tebe. Mnohokrát se stalo, že šaman bufuje uplně někoho jiného než tebe, to same healer, tak že na respawnu pak stojím jak .......Gerter píše:Cepino píše: Samozřejmě chápu, taky jsem do dneška neřekl ani slovo, ale to co bylo v dnešní válce už přesáhlo meze, k nám pro bufy si hodila i dračí šamnka, to už je vrchol. V každé válce jsme bez keců bufovali koho šlo, ale co je moc, to je moc.
Tak si bloknia máš klid a buffuj jen lidi,který uznáš za vhodný
, pokud nechceš block
tak si blokni hráče , který tě otravuje
...
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Jestliže to bereš takhle, nejspíš by bylo nejlepší, aby do války chodil jen váš cech.Cepino píše:1.) Milé zlaté chunjo, už toho mám plné zuby, všichni jste zlenivěli jak zvířátka a do války si již nikdo netahá ať už kamarády nebo bufery. Totálně mě nebaví, aby naše kamarádka z cechu bufovala 90% celé žluté říše a my z cechu tam pak čekali ještě frontu. Tak že, od příští války si prosím vemte kamarády, vlastní bufery a bufujte se navzájem.
Ale copak chlapce?Ty o me neco vis? Kolik mi je a jestli mam deti? To ze te upozornim,ze mas tema na spatnem miste je uplne hrozne ze? Sem zapomel ze si neomylny,nejdospelejsi a nejchytrejsi.Tak pardon,ze sem si te dovolil vubec upozornit Tak sem nepis a budes mit klid.Zatim ja spis vidim tebe jak pises do kazdeho tematu a jen si stezujes.Ja ti dal svuj nazor a k tomu jen malou pripominku.Vas cech beru jako ten slusny a jen ty tu kazis jeho jmeno.Ale ty dokazes vsechno tak zbytecne hrotit.To chce klid a tu hru tak moc nezrat :tutununu:Cepino píše:Tak že kočičko, ten bufer a healer je náš z našeho cechu a tudíž je v prvním případě pro nás. Nepostřehl jsem nikoho, že by tam dneska bufoval cizí lidi jak my. Tak že, lásko, příště chodíš bez bufů. Pro toho našeho bufera i healera vybojujem bonusy my, tak pomlč kdo co dělá pro říši. Až na pár vyjímek čest jim Křižáci, těch chodí hodně, tak vesměs chodí z každého cechu do války skoro jeden člověk. Tak pomlč jestli si náš bufer zaslouží bonusy nebo ne. My chodíme do války z našeho cechu všichni.Lolaa píše:Jsem jedna z těch,která se nechá buffovat. Ale to,co ty píšeš je úplná vol :warn: ... Taky někdo těm bufferům vyčítá, že nebojují a využívají bonusy, které se ve válce získají? Stejně tam z toho cechu jste 3 a buffeři tam stojí a min čekají na někoho,než vás zabijí.Cepino píše:1.) Milé zlaté chunjo, už toho mám plné zuby, všichni jste zlenivěli jak zvířátka a do války si již nikdo netahá ať už kamarády nebo bufery. Totálně mě nebaví, aby naše kamarádka z cechu bufovala 90% celé žluté říše a my z cechu tam pak čekali ještě frontu. Tak že, od příští války si prosím vemte kamarády, vlastní bufery a bufujte se navzájem.
2.) Rád bych Saggiho upozornil na jednu podstatnou věc a to jsou opět sloupy. Nejdříve zabíjejí i vlastní, nyní nezabijou nikoho. Několikrát za válku nejenže boje probíhaly přímo před našimi sloupy, ale i několik nepřátel bezproblému se schovávalo na našem respawnu a pak vybíhali zabíjet. To tam ty sloupy nemusejí být. Proč se nenastaví jen na zabíjení nepřátel?
PS. Pana chytrého Mansariho už komentovat nebudu nestojíš mi chlpče za to. Až budeš mít děti, tak si je diriguj a určuj jim co a jak a kam mají psát. Stejně většinu tvých příspěvků nejsem ani schopen přeluštit ze svahilštiny, měl by sis to po sobě číst. Pa puso.
Bylo to upozornění na chování hráčů ve žluté a pak na chybu sloupů. Poprosil bych adminy pokud by byli tak hodní, aby téma zamkli, děkuji.