Válka říší chunjo a jejich bufeři.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Válka říší chunjo a jejich bufeři.
1.) Milé zlaté chunjo, už toho mám plné zuby, všichni jste zlenivěli jak zvířátka a do války si již nikdo netahá ať už kamarády nebo bufery. Totálně mě nebaví, aby naše kamarádka z cechu bufovala 90% celé žluté říše a my z cechu tam pak čekali ještě frontu. Tak že, od příští války si prosím vemte kamarády, vlastní bufery a bufujte se navzájem.
2.) Rád bych Saggiho upozornil na jednu podstatnou věc a to jsou opět sloupy. Nejdříve zabíjejí i vlastní, nyní nezabijou nikoho. Několikrát za válku nejenže boje probíhaly přímo před našimi sloupy, ale i několik nepřátel bezproblému se schovávalo na našem respawnu a pak vybíhali zabíjet. To tam ty sloupy nemusejí být. Proč se nenastaví jen na zabíjení nepřátel?
2.) Rád bych Saggiho upozornil na jednu podstatnou věc a to jsou opět sloupy. Nejdříve zabíjejí i vlastní, nyní nezabijou nikoho. Několikrát za válku nejenže boje probíhaly přímo před našimi sloupy, ale i několik nepřátel bezproblému se schovávalo na našem respawnu a pak vybíhali zabíjet. To tam ty sloupy nemusejí být. Proč se nenastaví jen na zabíjení nepřátel?
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Re: Válka říší chunjo a jejich bufeři.
Trosku tema zbytecne ne? Ty sloupy hodit do chyb hry a ty buffery do off ne?Cepino píše:1.) Milé zlaté chunjo, už toho mám plné zuby, všichni jste zlenivěli jak zvířátka a do války si již nikdo netahá ať už kamarády nebo bufery. Totálně mě nebaví, aby naše kamarádka z cechu bufovala 90% celé žluté říše a my z cechu tam pak čekali ještě frontu. Tak že, od příští války si prosím vemte kamarády, vlastní bufery a bufujte se navzájem.
To kdo koho buffuje je snad jen jeho vec ne? Ono zase cim min buffu tam je a vic aktivnich samanu,tim lepe ne? Tak tam jednou neprislo vic samanek podporit a hned z toho vyšilujes? Tak at proste buffuje jen vas a neres to zbytecne na foru ne? Nekdy se trosku zamyslet,nez neco napsat na forum.
Treba o tom jak by mely i samani jit podporit svymi buffy svoji risi a nenechavat to jen na par obetavych jedincich:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 185 poděkování
- Dostal poděkování: 147 poděkování
1, nereagujem, vnútorný problém žltej
2, vaše stĺpy fungujú bohužiaľ dobre. občas som tam schytal po zrušku následne ranu 30.000 ++ a to mi pri všetkej úcte k žltým nikto z vašich hráčov nedáva
2, vaše stĺpy fungujú bohužiaľ dobre. občas som tam schytal po zrušku následne ranu 30.000 ++ a to mi pri všetkej úcte k žltým nikto z vašich hráčov nedáva
- tyranka
- Lv.26
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
1. dodám jen, Mansari tebe sem ve válce neviděla ani nepamatuju tak nevím proč to zrovna komentuješ
De o to, že když du do války bufovat lidi z cechu a mám tam 2 postavy kvůli trvání tak místo abych bufovala je, bufuju druhé, protože na vlastní lidi nedostanu kouzly. dřív chodila aspoň Iveta a nagashekbuff, ale dneska tam nikdo nebyl. Prostě si příště vemte své bufery a bude to v pohodě.
2 . ty pilíře fungují opravdu nějak záhadně : napřed zabíjely barevné i nás, na další válce pak nikoho a dnes to došlo tak daleko, že zabíjeli jen vyjímečně kdo se jim nelíbil. Konkrétně na žlutém respawnu stáli asi 3 barevní a pilíře nic. Probíhaly boje těsně před pilíři a sloupy taky nic.
De o to, že když du do války bufovat lidi z cechu a mám tam 2 postavy kvůli trvání tak místo abych bufovala je, bufuju druhé, protože na vlastní lidi nedostanu kouzly. dřív chodila aspoň Iveta a nagashekbuff, ale dneska tam nikdo nebyl. Prostě si příště vemte své bufery a bude to v pohodě.
2 . ty pilíře fungují opravdu nějak záhadně : napřed zabíjely barevné i nás, na další válce pak nikoho a dnes to došlo tak daleko, že zabíjeli jen vyjímečně kdo se jim nelíbil. Konkrétně na žlutém respawnu stáli asi 3 barevní a pilíře nic. Probíhaly boje těsně před pilíři a sloupy taky nic.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
- Cepino
- Lv.38
Mansari, že ty vždy máš potřebu se vyjadřovat k něčemu co se tě vůbec netýká? Už mi připomínáš Jitra, jste oba stejni. Potřeba se vyjádřit a zkritizovat vše, ale sám jsi byl za poslední měsíc ve válce možná jednou. Není to problém toho koho naše kamarádka bufuje, dal jsem to sem pro to, že žlutá říše je líná jak čuně. Už tam nechodí bufovat vůbec nikdo, tím jsem chtěl upozornit, že pokud někdo bude chtít v příští válce bufy, tak bez nás tečka. (krom Luxika, ten je náš.) Vrchol všeho, když se nechává bufovat i dračí šamanka, to už mi hlava neber. 
Sloupy, máme screen, kde je několik lidí na našem respawnu z jiné říše, tak že sloupy nefungují tak jak by měly. sem tam možná zafungují, ale spíše ne.

Sloupy, máme screen, kde je několik lidí na našem respawnu z jiné říše, tak že sloupy nefungují tak jak by měly. sem tam možná zafungují, ale spíše ne.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Jsem jedna z těch,která se nechá buffovat. Ale to,co ty píšeš je úplná vol :warn: ... Taky někdo těm bufferům vyčítá, že nebojují a využívají bonusy, které se ve válce získají? Stejně tam z toho cechu jste 3 a buffeři tam stojí a min čekají na někoho,než vás zabijí.Cepino píše:1.) Milé zlaté chunjo, už toho mám plné zuby, všichni jste zlenivěli jak zvířátka a do války si již nikdo netahá ať už kamarády nebo bufery. Totálně mě nebaví, aby naše kamarádka z cechu bufovala 90% celé žluté říše a my z cechu tam pak čekali ještě frontu. Tak že, od příští války si prosím vemte kamarády, vlastní bufery a bufujte se navzájem.
Jedu si pořád to svoje brácho,víš?! Klidně si počkám, než to celý pochopíš. <3
Neboj se o mně najít pravdu ve víně.
Neznáš, ale pomlouváš.
Uvidíš, soudíš.
Poznáš a držíš hubu...
Neboj se o mně najít pravdu ve víně.

Neznáš, ale pomlouváš.
Uvidíš, soudíš.
Poznáš a držíš hubu...
- tyranka
- Lv.26
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
Lolla ty bonusy pokud vím využívá celá říše tak pomlč prosím.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
-
- Lv.36
Ale jdi ty:) To ze nechodim pravidelne na vsechny war,neznamena,ze tam nejsem.Ale buffa si tam vodim sveho,tak se nebojte.A proc nekomentovat,kdyz nekdo da tema do spatne sekce? A kdyz k tomu mam co rict? A jednou tam neprijde vic lidi buffovat a hned z toho delate tema jak hrom?tyranka píše:1. dodám jen, Mansari tebe sem ve válce neviděla ani nepamatuju tak nevím proč to zrovna komentuješ
A proc by se me to netykalo? Sem snad z Chunjo? Jsem.A je to forum? No preci je? To uz jste tam naivni,ze si myslite,ze tu budou vsichni jen chvalit?Cepino píše:Mansari, že ty vždy máš potřebu se vyjadřovat k něčemu co se tě vůbec netýká? Už mi připomínáš Jitra, jste oba stejni. Potřeba se vyjádřit a zkritizovat vše, ale sám jsi byl za poslední měsíc ve válce možná jednou. Není to problém toho koho naše kamarádka bufuje, dal jsem to sem pro to, že žlutá říše je líná jak čuně. Už tam nechodí bufovat vůbec nikdo, tím jsem chtěl upozornit, že pokud někdo bude chtít v příští válce bufy, tak bez nás tečka. (krom Luxika, ten je náš.) Vrchol všeho, když se nechává bufovat i dračí šamanka, to už mi hlava neber.
Vzdyt sem ti primo napsal,jak to mas podat ne? To nebyla jen kritika,ale i rada,pokud si to nepochopil.Lidi od nas tam i chodily buffovat,ale kazdy tam mel buffera,tak prestaly. a sel sem snad psat na forum.Lidi netahejte si buffery do war,pak tam chodi samanka zbytecne? Priste jich zase prijde vic a bude klid ne?
Tak si laskave nechte sve utoky na me jo? Dekuji.
- Cepino
- Lv.38
Tak že kočičko, ten bufer a healer je náš z našeho cechu a tudíž je v prvním případě pro nás. Nepostřehl jsem nikoho, že by tam dneska bufoval cizí lidi jak my. Tak že, lásko, příště chodíš bez bufů. Pro toho našeho bufera i healera vybojujem bonusy my, tak pomlč kdo co dělá pro říši. Až na pár vyjímek čest jim Křižáci, těch chodí hodně, tak vesměs chodí z každého cechu do války skoro jeden člověk. Tak pomlč jestli si náš bufer zaslouží bonusy nebo ne. My chodíme do války z našeho cechu všichni.Lolaa píše:Jsem jedna z těch,která se nechá buffovat. Ale to,co ty píšeš je úplná vol :warn: ... Taky někdo těm bufferům vyčítá, že nebojují a využívají bonusy, které se ve válce získají? Stejně tam z toho cechu jste 3 a buffeři tam stojí a min čekají na někoho,než vás zabijí.Cepino píše:1.) Milé zlaté chunjo, už toho mám plné zuby, všichni jste zlenivěli jak zvířátka a do války si již nikdo netahá ať už kamarády nebo bufery. Totálně mě nebaví, aby naše kamarádka z cechu bufovala 90% celé žluté říše a my z cechu tam pak čekali ještě frontu. Tak že, od příští války si prosím vemte kamarády, vlastní bufery a bufujte se navzájem.
PS. Pana chytrého Mansariho už komentovat nebudu nestojíš mi chlpče za to. Až budeš mít děti, tak si je diriguj a určuj jim co a jak a kam mají psát. Stejně většinu tvých příspěvků nejsem ani schopen přeluštit ze svahilštiny, měl by sis to po sobě číst. Pa puso.
Bylo to upozornění na chování hráčů ve žluté a pak na chybu sloupů. Poprosil bych adminy pokud by byli tak hodní, aby téma zamkli, děkuji.
Naposledy upravil(a) Cepino dne úte 28. kvě 2013 21:34:41, celkem upraveno 3 x.
-
- Lv.36
Ono by ti taky muselo dojit,ze treba dost lidi je znechuceno par lidi z te zimni war,kde byly vecne sekly na mustku,anebo tam staly pak hnupu,co nas schvalne sekaly.A ty bonusy? To fakt stoji kvuli nim jit do war? Ja do war chodil zablbnout a ne kvuli bonusum.Ty sou mi vetsinou k nicemu a myslim,ze i hodne lidem.Nez dojdu druhy den z prace,je po nich:)Cepino píše:Tak že kočičko, ten bufer a healer je náš z našeho cechu a tudíž je v prvním případě pro nás. Nepostřehl jsem nikoho, že by tam dneska bufoval cizí lidi jak my. Tak že, lásko, příště chodíš bez bufů. Pro toho našeho bufera i healera vybojujem bonusy my, tak pomlč kdo co dělá pro říši. Až na pár vyjímek čest jim Křižáci, těch chodí hodně, tak vesměs chodí z každého cechu do války skoro jeden člověk. Tak pomlč jestli si náš bufer zaslouží bonusy nebo ne. My chodíme do války z našeho cechu všichni.Lolaa píše:Jsem jedna z těch,která se nechá buffovat. Ale to,co ty píšeš je úplná vol :warn: ... Taky někdo těm bufferům vyčítá, že nebojují a využívají bonusy, které se ve válce získají? Stejně tam z toho cechu jste 3 a buffeři tam stojí a min čekají na někoho,než vás zabijí.Cepino píše:1.) Milé zlaté chunjo, už toho mám plné zuby, všichni jste zlenivěli jak zvířátka a do války si již nikdo netahá ať už kamarády nebo bufery. Totálně mě nebaví, aby naše kamarádka z cechu bufovala 90% celé žluté říše a my z cechu tam pak čekali ještě frontu. Tak že, od příští války si prosím vemte kamarády, vlastní bufery a bufujte se navzájem.
PS. Pana chytrého Mansariho už komentovat nebudu nestojíš mi chlpče za to. Až budeš mít děti, tak si je diriguj a určuj jim co a jak a kam mají psát. Pa puso.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Symbio « úte 5:58 am »

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »