Zdarec,
proto tu nepíšu, jak přesně to bude vypadat, nestojím tu o názory, že patra jsou ohraný. Je to zcela zanedbatelné jestli se půjdou patra nebo místnosti, či dimenze.
Odměna je přesně určena proto, aby udělala rozdíly. Kvůli tomu tento návrh vznikl. Rozdíly tu byly od začátku metinu, někdy větší, někdy menší. Nevím sice, co se vám bude líbit na tom, až budou mít všichni karmy na P, hotové enta a přibližně stejné věci. Pokud vás to bude bavit, fajn, mě rozhodně ne. Pokud bych chtěl hrát hru, kde budou mít všichni stejné věci tak půjdu někam na massive metin server, kde se rozdávají věci na potkání. Není tomu tak dávno, kdy byl puštěný VTS, většina hráčů si tam udělala suprčupr věci( a vůbec se nevěnovala nějakému testování), co normálně vůbec nemá, ale jak dlouho by je to bavilo? Týden, dva? Tato hra je přesně o tom se na někoho dotahovat, to je ta věc, která nutí denně chodit další a další hráče do swampu, do hg, cido ... . Ale až si hráči, ať už noví nebo starší nebudou moc vytýčit další cíle, budou tu hrát? Odpovězte si sami. Trochu jsem doufal, že to tu zavede Entarian. Bohužel se mu to nepovedlo kvůli velkému dropu mapek v cido a posléze ještě masivnějšímu dropu u sloupů. Na tržnici jsou přervané stánky s věcma z Enta, natočené a připravené k použití na PvP i PvM. Navíc vylepšení těchto věcí je opravdu snadné.Jak je tomu dlouho, co ta mapa byla spuštěna? Půl roku? Za takovou chvilku tu máme vše, co může nabídnout . A teď se zeptejte jak dlouho trvalo než se objevilo nějaké množství dračích věcí +9? Ti lepší to měli do půl roku, to byla ovšem jenom hrstka, tudíž opět. Byly tu nějaké rozdíly, co nutily ostatní hráče v postupu.
Já tu nutně netvrdím, že to musí být čtvrtý kámen. Můžete se tu podělit o konkrétních odměnách co vás napadly. Čtvrtý kámen mi přišel jako nejsnažší postup k cíli, kovář vám hodí při troše štěstí další slot a hotovo, navíc co to způsobí tak hrozného, nikdo nebude brát nikomu víc nad rámec běžného dmg, je to to samé, jako když má někdo dvě dračí zbraně, taky vám to nevadí, že si přehodí kamínek na vás. Já osobně mám několik dračích zbraní a přijde mi to opravdu nešikovné, přehazovat jen kvůli jednomu kameni. Tak proč to nedat do jedné zbraně, ovšem s nějakou pravděpodobností.
Nastává tu věc, že by taková odměna byla prakticky využitelná jen v PvP. To je sice není tak úplně pravda, ale vadí to? Je to další podpora válek na tomtu serveru. Někde tu bylo řečeno o možnosti přidání nových kamenů typu Silný proti Eza, zvěř atd. To není špatné, ale do takových vod už se pouštět nebudu.
PS : POKUD SE VÁM NELÍBÍ ČTVRTÝ KÁMEN, TAK ČTVRTÝ TALISMAN BY TAKY NEBYL ŠPATNÝ.