Diskuze o velmi členitém území, které dříve bylo velkou říší. Dnes zde zbyl jen zmatek.
-
Tomino26
- Lv.5

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Příspěvek
od Tomino26 » úte 27. dub 2021 22:17:17
A k čomu ti pomôže viacej ch ?
To že 90% ľudí sú lenivé opice pretože sa naučili chodiť na mino pretože je to to najednoduchšie ?
Fakt nechám niekedy túto logiku veď sa posuň na skretov alebo choď dopredu na mágov. Skreti niesú o moc ťažší je tam kľud, našpor tuke a choď ezo / zver.
-
MuckO
- Lv. 11

- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Příspěvek
od MuckO » pon 03. kvě 2021 18:06:48
jj tomino je vidieť že maš recht-79 lvl bm-ko nech ide na zver

-
schvarz
- Lv.26

- Dal poděkování: 124 poděkování
- Dostal poděkování: 388 poděkování
Příspěvek
od schvarz » pon 03. kvě 2021 18:21:37
MuckO píše: ↑pon 03. kvě 2021 18:06:48
jj tomino je vidieť že maš recht-79 lvl bm-ko nech ide na zver
Ty jsi jen uplakánek a hledáš výmluvy. To je celý. Jak tě tady vidim fňukat, tak mam chuť tě jít zabíjet sám, jen aby sis uvědomil, jak hrozně strašně zníš a jak strašně otravnej jsi.
Celý tohle téma obsahuje hromadu tipů, jak můžeš tyhle problémy obejít, abys mohl co nejlíp dropovat - a ty si z toho odmítáš vzít sebemenší radu, prostě jen furt dál fňukáš lol.
-
Sabon
- Lv.15

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Příspěvek
od Sabon » pon 03. kvě 2021 19:30:20
Nečetl jsem teda všechno, ale musím se smát i tomu co jsem přečetl... pokud by tu bylo to co normálně do metinu patří a to je to, že mužu jít do jiné říše a tam si zabojovat, tak je svátý klid, bohužel tady musí hráčum stačit 3h týdně a tak to řeší támhle způsobem a kdo nechce ve mestě bojovat, tak at si vleze do kruhu. Metin je PVP hra a PVP by mělo být tím hlavním čeho chci dosáhnout a né že budu denně 3h v Entu a pak se třeba dostanu do války a to ještě né do každý. Za mě jediné řešení je otevřít říše a bojovat jako dřív.
Pamatuju si časy, když se bojovalo v metilandu, udolí orku apod....
Edit.: Nikde není napsáno, že se jedná o "PvP" hru. Ale "PvP" a "PvE", pokud vezmu doslova Vaši odpověď. Netahejte si z toho jen části. /Lacius
-
Mionix
- Lv.26

- Dal poděkování: 614 poděkování
- Dostal poděkování: 674 poděkování
Příspěvek
od Mionix » pon 03. kvě 2021 19:37:41
Sabon píše: ↑pon 03. kvě 2021 19:30:20
Nečetl jsem teda všechno, ale musím se smát i tomu co jsem přečetl... pokud by tu bylo to co normálně do metinu patří a to je to, že mužu jít do jiné říše a tam si zabojovat, tak je svátý klid, bohužel tady musí hráčum stačit 3h týdně a tak to řeší támhle způsobem a kdo nechce ve mestě bojovat, tak at si vleze do kruhu. Metin je PVP hra a PVP by mělo být tím hlavním čeho chci dosáhnout a né že budu denně 3h v Entu a pak se třeba dostanu do války a to ještě né do každý. Za mě jediné řešení je otevřít říše a bojovat jako dřív.
Jo tak vy jste to naprosto trefil. Vy vůbec netušíte, kdo tam zabíjí, jaký level, jestli má PvP a hlavně proč tam zabíjí, ale okamžitě jste vydedukoval závěr, že je to kvůli uzavřeným říším. Více takových mudrců.
Tak že, jako žlutého daného hráče kosili kdekoliv v přitažlivce, kdykoliv se snažil s PvM expit modráci a ona mu došla trpělivost, přestal se snažit a začal to modré říši oplácet v keri. Ten hráč vůbec netouží po PvP. Ten hráč se jen mstí zato, co mu dělala jiná říše na jiné mapě.
Moje rada? Přejděte s těmito dropery do jiné než modré říše a máte klid. Červené a žluté nechává v klidu dropit.
A pro vás milý Sabone, možná to netušíte, ale v současné době jsou říše otevřené. 
Krásný den
Mio
-
Sabon
- Lv.15

Příspěvek
od Sabon » úte 04. kvě 2021 14:29:45
Mionix píše: ↑pon 03. kvě 2021 19:37:41
Jo tak vy jste to naprosto trefil. Vy vůbec netušíte, kdo tam zabíjí, jaký level, jestli má PvP a hlavně proč tam zabíjí, ale okamžitě jste vydedukoval závěr, že je to kvůli uzavřeným říším. Více takových mudrců.
Tak že, jako žlutého daného hráče kosili kdekoliv v přitažlivce, kdykoliv se snažil s PvM expit modráci a ona mu došla trpělivost, přestal se snažit a začal to modré říši oplácet v keri. Ten hráč vůbec netouží po PvP. Ten hráč se jen mstí zato, co mu dělala jiná říše na jiné mapě.
Moje rada? Přejděte s těmito dropery do jiné než modré říše a máte klid. Červené a žluté nechává v klidu dropit.
A pro vás milý Sabone, možná to netušíte, ale v současné době jsou říše otevřené. 
Krásný den
Mio
Zdravím, ale to je právě ono " v současné době" aspon za mě, mají být říše otevřené pořád a Ekuru hraju od jejího vzniku a to že ho někdo zabijel v metilandu, udolí orku apod.. to bylo dřív pořád a nikdo si nestežoval, dřív bylo na každém ch na 90tkách 5 lidí a mastilo se to tam.
Cido je otevřená pro každou říší zvlášt aby tam náhodou někdo někoho nezabil.
Říše jsou zavřené, aby náhodou někdo někoho nezabil u skladu.
Já přijdu z práce a chci si třeba zajít cido a nemužu, protože tam je 2h červená a pak je tam 2h žlutá, válku nestihnu a mužu hru zase vypnout
Edit.: Kde ty informace berete? Nějak si nevzpomínám, že by k úpravě mapy cidonie vedly Vami zmíněné důvody /Lacius
-
MichaelScott
- Lv.13

- Dal poděkování: 60 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
Příspěvek
od MichaelScott » úte 04. kvě 2021 15:41:33
Sabon píše: ↑úte 04. kvě 2021 14:29:45
Mionix píše: ↑pon 03. kvě 2021 19:37:41
Krásný den
Mio
Zdravím, ale to je právě ono " v současné době" aspon za mě, mají být říše otevřené pořád a Ekuru hraju od jejího vzniku a to že ho někdo zabijel v metilandu, udolí orku apod.. to bylo dřív pořád a nikdo si nestežoval, dřív bylo na každém ch na 90tkách 5 lidí a mastilo se to tam.
Cido je otevřená pro každou říší zvlášt aby tam náhodou někdo někoho nezabil.
Říše jsou zavřené, aby náhodou někdo někoho nezabil u skladu.
Já přijdu z práce a chci si třeba zajít cido a nemužu, protože tam je 2h červená a pak je tam 2h žlutá, válku nestihnu a mužu hru zase vypnout
Edit.: Kde ty informace berete? Nějak si nevzpomínám, že by k úpravě mapy cidonie vedly Vami zmíněné důvody /Lacius
Souhlasím s tebou, minimálně s tím otevřením říší.... Nájezdy na cizí říše byly vždycky zábavnou částí hry, vždy se tam najde pár PvP borců a třeba 20 minut se mastíte, koho to štve, změní si na sklad ch. Byl bych pro a přimlouvám se za otevření říší. S Cido je to podle mě ok, z hlediska toho, aby měli šanci všichni si zadropit, ačkoliv ji taky nestíhám a člověk aby si na to udělal životní harmonogram

MichaelScott

-
Mionix
- Lv.26

- Dal poděkování: 614 poděkování
- Dostal poděkování: 674 poděkování
Příspěvek
od Mionix » úte 04. kvě 2021 15:42:56
Držte se prosím tématu, nebo to budu mazat. Toto není téma o otevření nebo zavření říší.
Mionix
-
Sabon
- Lv.15

Příspěvek
od Sabon » úte 04. kvě 2021 16:18:21
[/quote]
Zdravím pane Lacius:
Už nevím přesně, ale tehdy byl stejný problém v Cido jako se ted řeší v Kerindoru a to je ten, že tam bylo pár hráču co jen behalo po Cido a zabijelo hráče. Pamatuji si to přesně, protože mě tam denně naháněl pan Foxx
A vzniklo pár vláken podobných tomuhle a tím teda soudím, že se Cido zavřela a muže tam každá říše zvlášt. Pokud to tak není, tak budu rád za objasnění.
Edit.: K úpravě cido nedošlo kvůli zabíjení hráčů jako takovému. Ale aby to lépe pasovalo do příběhu. To, že to ve značné míře ke všemu řeší problém s transférem je jen bonus.
/Lacius
-
Merline
- Lv.1

- Dal poděkování: 9 poděkování
Příspěvek
od Merline » úte 11. kvě 2021 9:21:30
Ahoj,
Já si nedávno udělal BM výbavu na EZO a chodím keri cca 2 týdny (konečně změna od swampu).
Za celou dobu dropování na posledních ezo se mi stalo jednou jedinkrát, že by mě tam někdo zabil. To byl ten tzv. boj o území jak už tu někdo psal. No hold nemám pvp výbavu a nemohl jsem se s ním poměřovat - tak jsem se prostě zvednul ze země, přesunul jsem se k tlouštíkům a problém byl vyřešen - vesele jsem si dropoval dál!
Takže nebuďte líní a obětujte těch 5 minut co vám zabere se dostat někam dál (a to is buffem). Koneckonců ty výbavy na orky a na eza se cenově skoro vůbec neliší a úlomky padají všude stejně... TAK TU PŘESTAŇTĚ BREČET! Váš problém jde vyřešit úplně jednoduše, jen byste pro to museli něco udělat.

-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji
@Borda91, tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
diver píše: Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@neasy uz to bezi
tak napiste az to půjde
dneska by to šlo
no jasneee v poho
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
konečne trochu oddych od prace
joooo jde to

a co ty ?
Sviatočne
Ako dlho bude údržba prosim ?
ahoj, predpokladany konec udrzby ?
hh a stánky zas dole
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@Narsi, Aha dobře, děkuji
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@Valkaryan, budou. Vyčkejte prosím do zítra.
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál

a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@TomasFoxx, To je záměr. Vracíme se do starých časů.
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
Tak já tě tímto vyhlašuju
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat?
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
Přicházejí velký změny (korektury)
To posouvání údržby je fakt parádní
@Mionix, Krásná práce
@Nonepovideeej, proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby.