Na jednej strane chápem , že je v Kerindore povolené PvP, no na druhú stranu sa to tu začína podobať na strednú ba aj veľkú válku. Ľudia sem nechodia dropovať ale prihlásia si svoju nafullovanú postavu lvl 130+ a hurá na mino. Ak by im niekto bral miesto , chápem nejáky ten boj o územie musí byť. No myslím si , že 150 war čo Vás zabíja na spawnkill nieje zrovna boj o územie ale boj ega.
Ja som si akurát horko ťažko spravil akú takú BM surku (nemám anilen talíky na schop) nevydržal som už samozrejme a bežal som tam ( predsalen keď mlátite každý deň swamp tak sa tešíte na zmenu). Naháňam si max 3 mino na seba snažím sa nikomu nezavadziať nikomu ich nekradnúť ... skúsil som tam ísť 3 dni po sebe a 3 dni po sebe som nedropol poriadne nič lebo ľudia si z toho spravili arénu a jediný argument ktorý použijú je: lebo si z žltej,modrej alebo červenej ríše ... preto (samozrejme česť výnimkám, veľa hráčov mi tam pomohlo ak bol pár minút kľud či už mi dali rady , buffy alebo ma upozornili ak som niečo robil zle)
Jasné som trošku plačko v tomto príspevku ale po mojej 3-dňovej skúsenosti už nemám ani chuť zapnúť tú hru. či si má človek robiť okrem pomerne drahej výbavy na orkov ešte aj kvalitnú pvp výbavu?
O čo žiadam je aspoň vytvorenie cháčok , nech môže človek aspoň utiecť keď už si dal námahu zničiť Sentinel. Kerindor už býva beztak celkom preplnený a to už či o 3 na obed 8 večer či polnoci.
(jasné môžem odtiaľ ísť napríklad na škretov, no mino sú jednoduchý a ako som napísal som v keri začiatočník neviem , že či ich ubehám)
Každopádne ak ste došli niekto až sem , či už sa na mojom príspevku zabávate alebo si vravíte, že je to pravda , tak ďakujema prajem Vám krásny zvyšok dňa!