Jinak je to 90%
Stůůn ve Swampu !
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Dundee7
- Lv.14

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Re: Stůůn ve Swampu !
Stačí se podívat do tý nový tabulky co je v inventáři a budete to s těma % vědět.
Jinak je to 90%

Jinak je to 90%
Darksider
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118
S 3VK je bohužel konec. Armagedon je teď novým domovem.
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118
S 3VK je bohužel konec. Armagedon je teď novým domovem.
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
1. Co kdo říká
, co mohl říkat když to tam Saggi napsal
je to tam napsané černé na bílém
Dle mého tohle platí v PVM.
" jedna bába povídala může tak u magického kamenu atd, věci které nejsou pevně dány, ale už ne u věcí oficiálně daných.
.....
2. Nikdy jsem v PVP stun nedostal když jsem správně nasadil štít. Ani do wara a ani od healera.
" jedna bába povídala může tak u magického kamenu atd, věci které nejsou pevně dány, ale už ne u věcí oficiálně daných.
2. Nikdy jsem v PVP stun nedostal když jsem správně nasadil štít. Ani do wara a ani od healera.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Tak to ti půjčím acc nejspíš ať si to skusíš u mě v PvP a v PvM.Renegade2 píše:1. Co kdo říká, to mohl říkat že to tam Saggi napsal
PVM ještě beru je tam přece jen ve swampu přez 100npc moobů vychází,ale neskousnu třeba za duel 4 stůně nebo ve svaté co pádit co zaříkat stůn sem tam je pravda že zafunguje ale jinak vážně je to smutné ani věci mi nekřupou tak jak já dostávám stůně

-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
No v pvm jsem zastunovanej pořád když jsou na mě nalepený, což není nic divného. Jakmike to přeženu, tak už počítám se smrtí.slusnej píše:Tak to ti půjčím acc nejspíš ať si to skusíš u mě v PvP a v PvM.Renegade2 píše:1. Co kdo říká, to mohl říkat že to tam Saggi napsal
PVM ještě beru je tam přece jen ve swampu přez 100npc moobů vychází,ale neskousnu třeba za duel 4 stůně nebo ve svaté co pádit co zaříkat stůn sem tam je pravda že zafunguje ale jinak vážně je to smutné ani věci mi nekřupou tak jak já dostávám stůně
V pvp no nevím, když nasadím štít hala bala tak ty hvězdíčky mám po každém pádění nebo každém stunu. To nefunguje antistun vůbec
PS. jeslti máš wara můžeme ten stun vyzkoušet, sice už jsem ho jednou testoval s jedním warem, ale klidně můžeme znovu
Pro Saggiho: ten stun by se měl rozdělovat na PVP a PVM, 90% není dostatečně přesné číslo
Nicméně kdybych se měl zastat válečníků tak u 100% by jim pádit bylo k ničemu co se týká sekundárního účelu, ale život je hold boj a PVP jsem to prostě ještě nedostal když jsem nechtěl!!! ho dostat.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P