Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Já se vám divim.. Nebyl jsem tu tak rok a pořád tu omýláte stejná témata. Použijte občas to tlačítko hledat a lecos se dočtete.
A jinak. Nějak nechápu, co se ve swampu změnilo. Šel jsem tam po roce a vydělal uplně stejně, jako předtím a to jsem se ani nesnažil. Takže to, že vám to blbě vydělává není vina swampu, ale postupu..
pomeranc píše:Já dávám za swamp 800-850 (90 minut), nemám teď čas dodělat dropera, abych dával 900+, takže to možný je
Počkej, jak je možný že ty dáš za 90min 800-850 a jiný zase nadávaj jak to pokazili ten Swamp a že to nevynáší, to mi někdo vysvětlete, to jsou ti co nadávaj lenoši nebo něco podobnýho a nebo vy co dáváte 500+ takový borci?
Vydělávat se bude, až skončí prázdniny, spadne aktivita droperů, co budou chodit do školy, zvýší se ceny (doufám)..
Keri? Nevím, co teďka lidi blbnou s těma úlomkama.. Jak můžou mít stejnou hodnotu ty lv.83 (počátku) co všude cpou za 3kk a ty lv.110 (posedlosti), který se ani za 4kk neprodaj.. Proměňovat je ? To je rovnou můžu vyházet na zem:D
Swamp? To jsem na mym lvl ráda za 80kk (jsem ve 2 ve skupině s šamankou, chodíme na metiny, ale je pravda, že nejedeme 100% no:D)
a metinland? Dropera do mentinlandu nechci.. Na co mi bude hrát za svojí postavu, když budu muset mít xy jiných, abych jí uživila? To mě pak nebaví, dropera nikdy mít nebudu, navíc to je už spíš taková pvp mapa..
Takže asi tak:D
pomeranc píše:Já dávám za swamp 800-850 (90 minut), nemám teď čas dodělat dropera, abych dával 900+, takže to možný je
Počkej, jak je možný že ty dáš za 90min 800-850 a jiný zase nadávaj jak to pokazili ten Swamp a že to nevynáší, to mi někdo vysvětlete, to jsou ti co nadávaj lenoši nebo něco podobnýho a nebo vy co dáváte 500+ takový borci?
Oni si jen myslí, že droper už nejde nijak zlepšit..
Oni si jen myslí, že droper už nejde nijak zlepšit..
Staci mat tie spravne bonusy a talizmany a yangy sa len tak sypu
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?