War TOP cechů

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.

Co se líbí?

Krátká war bez žil a bosů
21
37%
Dlouhá war s žílama a bosama
6
11%
Nelíbí se nic
30
53%

Celkem hlasů: 57

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Re: War TOP cechů

Příspěvek od LOCO30 » pon 10. zář 2012 20:39:01

Automaticky to musí být, při určitém počtu hráčů. Pak se předejde tomu-s tím nejdu ten je moc silný, půjdu s tímhle atd. Jelikož by cech měl jen určitý počet war, dal bych klidně jednu za den, tak by tak často k domluvám nedocházelo.
Lexion píše:Takže ty chceš udělat ze zábavy povinnost ? Obrázek ... ze zásady proti .... já spoustu válek odmítám ne kvůli tomu že je soupeř silný ale kvůli tomu, že prostě nechci z daným cechem válčit protože ten cech nemám rád a z mého subjektivního názoru si s náma nezaslouží válčit ...
To nemyslíš vážně ani? Je to bojová hra, to tady slyším pořád. Ukaž mi v dějinách, jedinou válku, kde napadaný řekl útočícím "sorry ty si se mnou nezasloužíš válčit" běž domů. Útočník se v klidu sebral a šel domů :lol:
Koukám že lidem celkem utíká pointa a důvody válek. Války se vždy vedli pro větší moc, pro zisk,z nenávisti, ženský :lol:

Nemám rád nějaký cech, tak co udělám? Vyhlásím mu válku a pokořím ho, nebo dostanu na frak. Jenže tady to nejde, jen se otom mluví, vymlouvá atd :lol:
Jolly píše:Jsem proti.Chci si vklidu swampovat a neee ze nekdo vyzve a ja budu muset tedy za tech 5 minut prodat pruty a bordel, sebrat pvp veci ze skladu, a pak jit valcit, pak se vratim a muzu ve swampu cekat dalsi 2 hodiny nez se uvolni misto..Navrh je super pro hrace co tu muzou byt dele ale ja kdyz chodim do skoly tak jsem rad ze stihnu swamp a to je tak vsechno.
Nikdo tě nenutí jít. Je do jen na domluvě a lidech v cechu kdo, půjde a kdo ne.
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

Lexion
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 62 poděkování

Příspěvek od Lexion » pon 10. zář 2012 22:54:53

LOCO30 píše:
Lexion píše:Takže ty chceš udělat ze zábavy povinnost ? Obrázek ... ze zásady proti .... já spoustu válek odmítám ne kvůli tomu že je soupeř silný ale kvůli tomu, že prostě nechci z daným cechem válčit protože ten cech nemám rád a z mého subjektivního názoru si s náma nezaslouží válčit ...
To nemyslíš vážně ani? Je to bojová hra, to tady slyším pořád. Ukaž mi v dějinách, jedinou válku, kde napadaný řekl útočícím "sorry ty si se mnou nezasloužíš válčit" běž domů. Útočník se v klidu sebral a šel domů :lol:
Koukám že lidem celkem utíká pointa a důvody válek. Války se vždy vedli pro větší moc, pro zisk,z nenávisti, ženský :lol:

Nemám rád nějaký cech, tak co udělám? Vyhlásím mu válku a pokořím ho, nebo dostanu na frak. Jenže tady to nejde, jen se otom mluví, vymlouvá atd :lol:

To že je to bojová hra je vážně otřepaná hláška ... ty tady chceš nutit lidi aby válčily ale uvědom si, dobře bude pár dobrých cechů ale co s tím ... když nechci válčit nebo nemám chuť se tam jít hádat protože s daným cechem to jinak ani nejde tak to prostě nepřijmu ... v životě to taky tak nejde ... doba otroctví už dávno skončila, lidi už nemusí dělat to co se jim nařídí a každý má právo své volby ... ty tím svím návrhem když to řeknu přeneseně chceš vzít lepším cechům právo svobodné volby ... je to strašně přehnané ale toť jen můj názor ... za mě prostě ne-e Obrázek
Naposledy upravil(a) Lexion dne úte 11. zář 2012 6:56:09, celkem upraveno 1 x.
" Říct někomu, že je idiot není urážka, ale diagnóza... "

Obrázek

Obrázek

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » pon 10. zář 2012 22:56:29

LOCO30 píše:Automaticky to musí být, při určitém počtu hráčů. Pak se předejde tomu-s tím nejdu ten je moc silný, půjdu s tímhle atd. Jelikož by cech měl jen určitý počet war, dal bych klidně jednu za den, tak by tak často k domluvám nedocházelo.

Jolly píše:Jsem proti.Chci si vklidu swampovat a neee ze nekdo vyzve a ja budu muset tedy za tech 5 minut prodat pruty a bordel, sebrat pvp veci ze skladu, a pak jit valcit, pak se vratim a muzu ve swampu cekat dalsi 2 hodiny nez se uvolni misto..Navrh je super pro hrace co tu muzou byt dele ale ja kdyz chodim do skoly tak jsem rad ze stihnu swamp a to je tak vsechno.
Nikdo tě nenutí jít. Je do jen na domluvě a lidech v cechu kdo, půjde a kdo ne.
No ja nevim,ale uz je to docela z cesty to porad srovnavat s realem ne? Tohle je hra i kdyz nekteri zavislaci tim ziji.
Apropo muzes mi ukazat kde se pise v oznaceni hry MMORPG bojova?
A ze je to na hracich kteri do te war pujdou? Zrovna se nikomu nebude chtit,nebo nebude moct.Smula je to automaticky ze? :omg:
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

LOCO30
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od LOCO30 » úte 11. zář 2012 9:57:55

Do war se dostává snad každý tím, že se tam sám portne. Když nebude chtít podpořit cech, tak nepůjde. Proto je tam omezení 2-3hráčů navíc. Záleží jen na lidech v cechu, kdo půjde a kdo ne. Samozřejmě tím ponecháte výhodu soupeři. Když se nikdo nedostaví, zůstává výhra soupeři.

Koho při té war budu poslouchat, když tam půjde pouze cechovní chat?

Jak je vidět vaše síla je na forku, většinou jen. Nedávno zde bylo jak někoho, někdo, někde zabil a už se vyhlašovala war. Pouze ale jen na zabíjení ve swampu, keridoru atd :lol: Zde by jste měli možnost ukazovat svojí sílu každý den.

Dokážu si představit jak se z těch tísíců cechů o 4-5 hráčích, dokáže poskládat pár cechů, které mezi sebou budou válčit. Když pak ostatní hráči uvidí jak používají cech kouzla, budou se chtít do toho cechu taky dostat. Kde je mnoho lidí, vznikají hádky. Cech se rozdělí a vznikne nový cech atd. Být to zde od začátku tak to všem přijde normální ;)

Cech války jsou zde jaké? V podstatě žádné.
Obrázek

rumplex
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 91 poděkování
Dostal poděkování: 61 poděkování

Příspěvek od rumplex » úte 11. zář 2012 10:39:10

Navrh docela zajimavej, ale moc se mi nelibi to slovičko automaticky a možnost vyberu skym budu bojovat. Ono volit ve vetšine pripadu znamena vybrat slabšiho protivnika.
Takže, ja bych si dovolil tyhle dve podstatne veci popsat z meho pohledu. To že se war spusti automaticky by mi nevadilo ale jen když preci chci jit z chem bojovat ne ? Preci nepujdu bojovat, zrovna když nato nemam naladu nebo musim delat neco duležitejšiho ... Tak proč nevytvorit neco jako nahodny "losostroj" ktery bude vybyrat supere pro každeho kdo odklikne možnost si jit zabojovat. (jednoduše, mam chvilku kdy cely cech ma chut po boji tak odkliknu monost bojovat, to udela i nekolik dalšich cechu a pak se na zaklade nejakych kriterii vybere muj soupeř; samozrejme jen pokud si i jyny cech bude chtit zabojovat). Možno, prave tu bude vznikat problem, u toho mit v dany čas soupeře, ale možna sa naučime konečne si sem tam neco dohodnout cez forum, a pak si mužeme hezky vyrizovat nazory v tehle war TOP cechu. (jinak asi by nebylo na škodu krom chatu zakazat i PM)

A to stemi kouzly nejak stale nechapu. Jako by se pro cech vytvorili dalši kouzla krom tech stavajicich ? A ta by šla využivat na ruznych mapach ?

Proč to neudelat tak že kouzla se nechaji jaka jsou ale stim, že za vyhry by se postupne pridavali mapy kde by jse dali použivat. 1. mapa je automaticky mapa pro war cechu, 2. war riši, a tak dale.
Bla, blA.
Obrázek

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » úte 11. zář 2012 10:44:19

LOCO30 píše:Do war se dostává snad každý tím, že se tam sám portne. Když nebude chtít podpořit cech, tak nepůjde. Proto je tam omezení 2-3hráčů navíc. Záleží jen na lidech v cechu, kdo půjde a kdo ne. Samozřejmě tím ponecháte výhodu soupeři. Když se nikdo nedostaví, zůstává výhra soupeři.

Jak je vidět vaše síla je na forku většinou jen. Nedávno zde bylo jak někoho, někdo, někde zabil a už se vyhlašovala war. Pouze ale jen na zabíjení ve swampu, keridoru atd :lol: Zde by jste měli možnost ukazovat svojí sílu každý den.

Dokážu si představit jak se s těch tísíců cechů o 4-5 hráčích, dokáže poskládat pár cechů, které mezi sebou budou válčit. Když pak ostatní hráči uvidí jak používají cech kouzla, budou se chtít do toho cechu taky dostat. Kde je mnoho lidí, vznikají hádky. Cech se rozdělí a vznikne nový cech atd. Být to zde od začátku tak to všem přijde normální ;)

Od kdy je cech slozen z lidi jen kvuli cechovnim valkam?Uvedom si,ze ne kazdy hraje podle tebe(no vlastne ty prece uz ani nebrajes)
Kdyz se zalozi cech,tak je to treba jen kvuli parte lidi co si rozumi.A kdyz nekde nekdo nekoho z cechu napadne,tak nevidim duvod,proc si s nim davat war? Proste ho sejmu ve hre a je to ne?
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

altnuemer
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 44 poděkování

Příspěvek od altnuemer » úte 11. zář 2012 11:05:53

Nie každý cech je plný PvP hráčov. Potom by takéto cechy boli automaticky vo war. Ďalej je tu dosť kvalitných cechov ale nemajú lvl110 lebo tam majú aj menšie lvly, cech nie je o lvlu, o PvP ale ľuďoch.
Ak chceš s niekym war dohodnite sa dopredu a dajte si ju.
"Scio me nihil scire" (Sokrates)
Spoiler:
DroperkaLB (lvl121)
GreenFire (lvl132)

Lexion
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 62 poděkování

Příspěvek od Lexion » úte 11. zář 2012 14:03:17

LOCO30 píše:Do war se dostává snad každý tím, že se tam sám portne. Když nebude chtít podpořit cech, tak nepůjde. Proto je tam omezení 2-3hráčů navíc. Záleží jen na lidech v cechu, kdo půjde a kdo ne. Samozřejmě tím ponecháte výhodu soupeři. Když se nikdo nedostaví, zůstává výhra soupeři.

Jak je vidět vaše síla je na forku, většinou jen. Nedávno zde bylo jak někoho, někdo, někde zabil a už se vyhlašovala war. Pouze ale jen na zabíjení ve swampu, keridoru atd :lol: Zde by jste měli možnost ukazovat svojí sílu každý den.

Dokážu si představit jak se z těch tísíců cechů o 4-5 hráčích, dokáže poskládat pár cechů, které mezi sebou budou válčit. Když pak ostatní hráči uvidí jak používají cech kouzla, budou se chtít do toho cechu taky dostat. Kde je mnoho lidí, vznikají hádky. Cech se rozdělí a vznikne nový cech atd. Být to zde od začátku tak to všem přijde normální ;)

Vůbech nechápu jak si můžeš brát do pusy to vyhlášení války tady na forku když nevíš vůbec nic o okolnostech vzniku tohoto konfliktu ... a teď už chceš aby se zase po nedostavení do války brala automatická výhra ... když už by se měly upravit války cechů tak bych to já osobně nechal udělat následovně:Obrázek

Vyhlášení a vstup do války bych nechal nezměněn ale nastavil bych aby se do diváckého modusu války mohly lidi dostat až když by byl ve válce od každého z cechů alespoň 1 člen ...( tím by se zamezilo zkontrolování situace a následný utěk po zjištění nepřítelovy síly )... dále bych nastavil aby cech ( respektive jeho členové ) kteří válku opustí bez ohledů na to kolik nebo jestli vůbec se náké body uhrály byl po 2 minutách prohlášeni jako poražené ( 2 minuty kdyby náhodou šel jeden z cechů reprezentovat jen 1 hráč a kdyby mu spadla hra tak aby se mohl přihlásit spátky a dál bojovat ....)

Nemám představu kolik času by to zabralo a jak složité by to bylo ale je to jen můj názor ... nikomu to nevnucuju ... ne každej cech je stejnej a ne každej chce pořád bojovat .... já docechu nenabírám lidi podle výbavy ... bereme do cechu lidi se kterýma se dá normálně mluvit ... my máme cech abychom si hru užívaly a ne abychom z ní dělaly povinnost ... z mého pohledu je tvůj návrh přehnanej ... prostě pořád nechápu proč chceš lidem nařizovat to o co nestojí Obrázek
Klidně si v tom vašem cechu vládněte diktaturou ... ale nevnucujte to nám ostatním Obrázek
" Říct někomu, že je idiot není urážka, ale diagnóza... "

Obrázek

Obrázek

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Příspěvek od Neos » úte 11. zář 2012 15:08:21

Ten prvni navrh je zajimavej, druhy mi pride zbytecny.
Hlasoval bych samozrejme PRO, ale zatim jsem nehlasoval, pac to automaticke prijmuti se mi zda, ze by chtelo jeste trochu vic promyslet nebo treba zvednout na 15 online clenu a z toho by se tak 5-8 clenu melo dat dokupy pro cechovni war.
Je to vzhledem k tem clenum, u kterych pvp nehraje primarni roli a urcite bych je nevyhazoval z cechu kvuli tomu, ze nepatri do TOP pvp hracu. Jejich prinos muze byt i jiny, napr. tmeleni party, sranda atd.
Souhlasim s Locem i v tom, ze kdyz nemam rad nejaky cech, tak se jim muze vyhlasit war.
Priklad: Nas cech napadli hraci z jine rise ve sluji, byla slovni prestrelka ve hre, na foru a pak nasledovala domluvena cechovni war a pak byl klid.
Uz jen treba stara otrepana fraze "Jaky clen, takovy cech", clenove delaji vizitku jmenu cechu a podle toho se tak nekteri i chovaji. Kdyz je kvalitni cech, tak se podle toho taky vedeni cechu zachova v pripade nejakych prestupku vlastnich clenu.
Duvody jako opovrzeni pri neprijmuti cechovni war mi pride zcestny, kdyz nemam rad nejaky cech a vim ze muzu vyhrat, tak prijmu a dame jim na frak. A kdyz vim, ze nas je malo a nebo ze muzu prohrat, tak to neprijmu.

Jak uz tady bylo zmineno a ja to uz psal drive v jinem tematu, tak by bylo dobre, aby zastupce cechu mel pravo vyhlasit a nebo prijmout cechovni war pri absenci vudce. Tohle by se melo zaridit jako prvni a pak by se mohlo pohrat s myslenkou automatickeho prijmuti, jak navrhuje LOCO.

Treba prave v risi Chunjo byl nedavno boom vstoupit do cechu BilaPerla nebo LosReyes a drive treba Assassins nebo KINGS. Vzdyt takoveto cechy muzou byt i inspiraci pro zacinajici pvp hrace, bojovat po boku pvp velikanu jako napr. Batistaa, posedli, DaggerT a dalsi.
Je to predevsim o chuti spolupracovat s vyssim poctem lidi. Uz jen treba musi byt zajimavy se jit podivat na cechovni war nejlepsich cechu, protoze uz jen to nabizi souboje TOP pvp hracu.
A zucastnit se takoveto war musi byt lahudkou pro ty, kteri se hlasi k pvp hracum.
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

LOCO30
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od LOCO30 » úte 11. zář 2012 20:53:34

Je mi líto, ale ty války by musely být příjmány automaticky. Už by v nich o něco šlo. Jak by mohl některý cech udělat svá kouzla, když by mu nikdo war nepřijal? Válka je válka. Válka se nedá odmítnout. Buď se vzdáte, nebo bojujete do posledního muže, ženy, dítěte ;)
Vymyslete jiný způsob, jak to zařídit (klidně at jdou vyhlasit při 15 hráčích)
Cechovní kouzla jsou zde úplně zbytečná a je to škoda. Dalo by se jim dát význam a smysl. Mají celkem pěkné bonusy a často by se hodily. Osobně jsem cechovní kouzlo využil naposled , když byla war VIP vs KINGS. To už uteklo hodně moc času a vlastně to byla jediná pořádná war cechů, co jsem zde zažil. Proč je nedoplnit (teď se dají udělat jen tři) a nevyužít je nějak jinak, než jednou za rok v nějaké war?
Proč nevytvořit několik stabilních a kvalitních cechů? Tyto cechy by pak mohli být inspirací,vzorem a hlavně pilířem své říše ve war říší a svaté.
Velmi se mi líbí cech LR. Spolupracují, vychovávají si své hráče a jeden čas, hlavně díky nim, žlutá zatápěla velmi červené říší ve war.
Jejich cech se mi líbí. Nebrblají na fórku, ale vylepšují se a bojují. Tak si cech představuju já.
Obrázek

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.

Who is chatting

offline Mionix 
offline marexanax