To nemyslíš vážně ani? Je to bojová hra, to tady slyším pořád. Ukaž mi v dějinách, jedinou válku, kde napadaný řekl útočícím "sorry ty si se mnou nezasloužíš válčit" běž domů. Útočník se v klidu sebral a šel domůLexion píše:Takže ty chceš udělat ze zábavy povinnost ?... ze zásady proti .... já spoustu válek odmítám ne kvůli tomu že je soupeř silný ale kvůli tomu, že prostě nechci z daným cechem válčit protože ten cech nemám rád a z mého subjektivního názoru si s náma nezaslouží válčit ...

Koukám že lidem celkem utíká pointa a důvody válek. Války se vždy vedli pro větší moc, pro zisk,z nenávisti, ženský

Nemám rád nějaký cech, tak co udělám? Vyhlásím mu válku a pokořím ho, nebo dostanu na frak. Jenže tady to nejde, jen se otom mluví, vymlouvá atd

Nikdo tě nenutí jít. Je do jen na domluvě a lidech v cechu kdo, půjde a kdo ne.Jolly píše:Jsem proti.Chci si vklidu swampovat a neee ze nekdo vyzve a ja budu muset tedy za tech 5 minut prodat pruty a bordel, sebrat pvp veci ze skladu, a pak jit valcit, pak se vratim a muzu ve swampu cekat dalsi 2 hodiny nez se uvolni misto..Navrh je super pro hrace co tu muzou byt dele ale ja kdyz chodim do skoly tak jsem rad ze stihnu swamp a to je tak vsechno.